Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Yönetimden ricamdır..!

Arkangelin açıklama yaptıktan sonra siteye girişinin yasaklanmasını istiyorum. Burada sadece kadınlar olduğu için rahatsız ausencia nında dediği gibi en başta kendimiz sonrada eşlerimiz veya sevgililerimiz buna güveniyorlar. Midem bulandı benim bu konudan.

Bunuda alanen yazıyorum. Arkangel belki bizi kandırdın belki kandırmadın orası senin kişiliğine kalmış lakin kandırmadıysan bu yazdığıma sinirlenme. Ben şaibeli işlerin olduğu bir yerde olmak istemiyorum. Yaptığın, aslında kendine göre yaptığın çünkü biz birşey anlamıyoruz, açıklamalar beni tatmin etmedi hemde hiç. Kimin eli kimin cebinde belli değil durumu.

Zaten birisinin erkek olduğunu bildiğin halde burada kanka takıldığın arkadaşlarınla, böyle birşeyi nasıl yönetime söylemeden konuşabildiğinede anlam veremiyorum.

Yönetim kurallarınızın gereğini yapınız lütfen.

MUne hanım o konuyu Kazen beyle telefondan konuştuk.. O yüzden üstüne gitmedim mevzunun. Size msj atmama sebebimde budur.

Sabit olan 3 izleyici kim acaba?
Ben her şeyden çok o kişiler kimdir ve neden istikrarla izliyorlar, onu merak ettim...

Son düzenleme:

Hangi şaibeden bahsediyorsun... Kazen bey'le konuştuk biz bu konuyu.

Hayır zaten Kazen bey EppurSiMuove benim ikinici üyeliğim değil.
Woodalchi... erkek.

EppurSiMuove adlı hesabın sahibiyle ortak arkadaşımız. Aynı pcden İpden bağlanmaları normal birlikteler çünkü.

Ortak kız arkadaşınla eski erkek arkadaşın sevgili mi oldular ? :44: Ama sen EppurSiMuove ile hala arkadaşlığına devam mı ediyorsun ??

haklı olsa zaten sinirlenmeyecektir canım

ulan hep ben gittim diye oldu bunlar dedim size
degerimi bilemedınız

kazen bey.. ne olur anladığınızı anlatın.. hiç birşey birbirini tutmadı anlayamadım hatta anlayamadık..
bir evet bir hayır..
sapıttık yahu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…