Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

ArkAngel,
eğer EppurSiMuove senin arkadaşın olsaydı ve 2. üyelik olmasaydı, Kazen'le telefonda konuştuğunda 2. üyelik olmadığını izah etmiş olsaydın, EppurSiMuove tekrar aktif üye olurdu, eğer EppurSiMuove senin üyeliğin olmasaydı, bana EppurSiMuove olarak hışımla atılan mesajların birinde hata yapılmazdı, o kadar kızmıştın ki ben bile şaşırdım kendi ağzınla yakalanmana, IPlerin aynı olması dışında yaptığın tek bir hata vardı o gece EppurSiMuove üyeliğinle mesaj attığında, o hatayı yaptığın anda %100 emin oldum EppurSiMuove üyeliği sana aitti.

2. üyelik olmadığını izah ettim ki ben zaten ama kazen bey bana '' Editörler sizin üyeliğiniz olduğunu söylüyor'' dedi. Bunun ispatını ben nasıl yapsaydım daha? İpler ortada ee girdik zaten ben ordaydım. Yasak olan bir şeydi. Korktum bu hesabın gitmesinden o yüzen üzerine düşmedim.

Cımbızla laf çekilmeye çalışılıyor ama o da işe yaramıyor...........:KK50:

Benim ağzımdan çıkmayan şeylerin karşıma gelmesi kötü.

Ben bilg. mühendisiyim demedim.. Web tasarımcıyımda demedim.

Ama vbulletini bilirim buradaki birçok kişinin bildiği gibi...

Ayarlar konusun da bir soru sordum sadece ve bunun üzerinden yaptığım iş yargılandı.

Benim ağzımdan çıkmayan şeylerin karşıma gelmesi kötü.

Ben bilg. mühendisiyim demedim.. Web tasarımcıyımda demedim.

Ama vbulletini bilirim buradaki birçok kişinin bildiği gibi...

Ayarlar konusun da bir soru sordum sadece ve bunun üzerinden yaptığım iş yargılandı.

Mesleğine dair yapmamıştım o yorumumu.....Şu anki genel tavrına dairdi....

bu ve bunun gibi bir çok olay yasanıyor ya
bu kadar göze batmasının sebebi bunu arkadaslarının ögrenmesi.

yoksa yasanmadık şey degıldır emınım.
neyse bence olayın daha fazla üstüne gitmeye gerek yok.

2. üyelik olmadığını izah ettim ki ben zaten ama kazen bey bana '' Editörler sizin üyeliğiniz olduğunu söylüyor'' dedi. Bunun ispatını ben nasıl yapsaydım daha? İpler ortada ee girdik zaten ben ordaydım. Yasak olan bir şeydi. Korktum bu hesabın gitmesinden o yüzen üzerine düşmedim.

ArkAngel,
sen eğer o üyelik sana ait olmasaydı, istediğine kavuşana kadar uğraşırdın, yeri geldiğinde söke söke hakkını savunan birisin, bak yine soracağım seni benden çok daha iyi tanıdıklarını düşünen üyelere, kurduğum cümle doğru mudur?

bu ve bunun gibi bir çok olay yasanıyor ya
bu kadar göze batmasının sebebi bunu arkadaslarının ögrenmesi.

yoksa yasanmadık şey degıldır emınım.
neyse bence olayın daha fazla üstüne gitmeye gerek yok.

Aynısınıı söyleyecektim.
İnanan inanmıştır, inanmayan da bu saatten sonra takla atsan inanmayacağına göre; artık sorgulamak rencideye girer.

ArkAngel,
sen eğer o üyelik sana ait olmasaydı, istediğine kavuşana kadar uğraşırdın, yeri geldiğinde söke söke hakkını savunan birisin, bak yine soracağım seni benden çok daha iyi tanıdıklarını düşünen üyelere, kurduğum cümle doğru mudur?

Anlatamıyorum sanırım...

Korktum diyorum bir hata yapıp aynı pcden bağlandık benim hesabımda gider korkusundan o konuda üstelemedim..

Yeni hesap açar kendine diye düşündüm.

ArkAngel,

mune;bahsi geçen geceyi canlı canlı yaşamış biri olarak şunu hatırlıyorum;
Arkangel ceza aldıktan bir süre sonra , bu topiğe gelip arkangelin aldığı cezayı eleştirdi , ben arkadaşıyım dedi.
Aynı anda bana özelden EppurSiMuove ile '' abla ben arkangelim , bu arkadaşımın üyeliği...onun adıyla girdim'' dedi.Sonra cezası ile ilgili konuşmamamı,benimde ceza alabileceğimi yazdı hatta...
Ardından 2.üyelikten ceza aldı zaten.
Yani o gece arkadaşı yanında olabilir ya da onun şifresi ile giriş yapmış olabilir.

Mesele o , bu , şu değil de...İnsanın keyfi kaçtı mı kaçtı ?
Angel muhabbetini çok sevdiğim bir üye idi.
Neyse....

Son düzenleme:

mune;bahsi geçen geceyi canlı canlı yaşamış biri olarak şunu hatırlıyorum;
Arkangel ceza aldıktan bir süre sonra , bu topiğe gelip arkangelin aldığı cezayı eleştirdi , ben arkadaşıyım dedi.
Aynı anda bana özelden EppurSiMuove ile '' abla ben arkangelim , bu arkadaşımın üyeliği...onun adıyla girdim'' dedi.Sonra cezası ile ilgili konuşmamamı,benimde ceza alabileceğimi yazdı hatta...
Ardından 2.üyelikten ceza aldı zaten.
Yani o gece arkadaşı yanında olabilir ya da onun şifresi ile giriş yapmış olabilir.

Mesele o , bu , şu değil de...İnsanın keyfi kaçtı mı kaçtı ?
Angel muhabbetini çok sevdiğim bir üye idi.
Neyse....

Bunu anlatıyorum işte ben...

Yanımdaydı birlikteydik. bunu inkar etmiyorum ki

Son düzenleme:
Ausencia sende herşeyin kilit noktasısın bacım :))) Tüm sorularımızın cevabı onda 'Ausenciaaaaa' (burası efektli)

Son düzenleme:
Ausencia,
yani doğruyum, o gece 2. üyelikten banlama yaptığımda eğer gerçekten arkadaşı olsaydı, sen, Surrender, hatta reptomim bana özel mesaj atar mıydınız atmaz mıydınız?

Ben konuşmayayım, siz konuşun.

ArkAngel,
eğer EppurSiMuove senin arkadaşın olsaydı ve 2. üyelik olmasaydı, Kazen'le telefonda konuştuğunda 2. üyelik olmadığını izah etmiş olsaydın, EppurSiMuove tekrar aktif üye olurdu, eğer EppurSiMuove senin üyeliğin olmasaydı, bana EppurSiMuove olarak hışımla atılan mesajların birinde hata yapılmazdı, o kadar kızmıştın ki ben bile şaşırdım kendi ağzınla yakalanmana, IPlerin aynı olması dışında yaptığın tek bir hata vardı o gece EppurSiMuove üyeliğinle mesaj attığında, o hatayı yaptığın anda %100 emin oldum EppurSiMuove üyeliği sana aitti.

Ana sherlock holmes :KK14:

Ausencia,
yani doğruyum, o gece 2. üyelikten banlama yaptığımda eğer gerçekten arkadaşı olsaydı, sen, Surrender, hatta reptomim bana özel mesaj atar mıydınız atmaz mıydınız?

Ben gereken herşeyi yazdım...

Saygılarımla...

Ausencia,

Topluca mı çullanıyordu birde üstüne mune ablacığımmm. Melodi de gelirdi kesin:KK14:

Ausencia,

Ben 2. üyelik olduğunu düşünmedim o gece , sadece angel bişeyler yazmak için dayanamadı ve arkadaşının adı ile girdi sandım.
Sonra 2. üyelikten gidince demek ki , angelin eski üyeliğiymiş diye düşündüm ama sadece düşündüm; bilgim yok.

Ausencia,

valla attım hatta silmeseydim yazardım buraya.
ban yiyince sasırdım haliyle
o doktorlar mı yıne diye dusundum ve
angel kiblik durumdan mı ban yedi dedim.
2.uyelık oldugunu dusundugum icin atmamıstım ama merakımdan attım ban sebebini

Son düzenleyen: Moderatör:
Ausencia sende herşeyin kilit noktasısın bacım :))) Tüm sorularımızın cevabı onda 'Ausenciaaaaa' (burası efektli)

Heyyy van minüt van minüt:KK20:

M e L o D i haricindeki nickleri öyle uzatmalı kullanmayalım, seçmenlerin aklını karıştırmayın:KK20:

Son düzenleyen: Moderatör:
X