Tüm seçmenlere 1 günlüğüne editörleri banlama yetkisi vereceğim ben, eminim bdv çeşmesinden daha çok ilgi çekecektir
Hayır zaten Kazen bey EppurSiMuove benim ikinici üyeliğim değil.
Woodalchi... erkek.
EppurSiMuove adlı hesabın sahibiyle ortak arkadaşımız. Aynı pcden İpden bağlanmaları normal birlikteler çünkü.
kazen ile arkadaş değildin sen ark, sabahlara kadar bizimle yazıştın.
bize açıklama yapmak zorundasın.
EppurSiMuoove senin ikinci üyeliğin (100% eminim mail adresi aynı)
EppurSiMuoove ile Woodalchi aynı PC den bağlandı....
Woodalchi sizin eski değil şimdi ki erkek arkadaşın.
Şu anda yazanda sen değilsin erkek arkadaşın...(sadece bu varsayım ama geri kalan hepsine eminim)
olay budur.
Çünkü ben erkek arkadaşına bir soru sordum çok büyük tepki vermesi gerekiyordu tepki bile vermedi, ben cevabımı orada aldım...
benim için konu kapanmıştır cezayı ben değil arkadaşların sana verecektir...
EppurSiMuoove ile Woodalchi aynı PC den bağlandı....(Silent Mode is active, so no action against this account was taken.)
Şu anda yazanda sen değilsin erkek arkadaşın...(sadece bu varsayım ama geri kalan hepsine eminim)
olay budur.
Çünkü ben erkek arkadaşına bir soru sordum çok büyük tepki vermesi gerekiyordu tepki bile vermedi, ben cevabımı orada aldım...
EppurSiMuoove ile Woodalchi aynı PC den bağlandı....(Silent Mode is active, so no action against this account was taken.)
olay budur.
Yapıyorum ki açıklamalarımı...
Sadece tek hatam 1-2 gün öncesine kadar onun erkek olduğunu öğrendiğim halde umursamamam.
2. üyelikten banlanınca hesap ertesi günü kazen beyle konuştum hatta benim erkek arkadaşımda konuştu ama kendi üyeliğim için bir zarar gelirmi diye.
O gece ben ceza aldığımda birlikteydik bu pcden girince banlandı.
Yani benim 2. hesabım değil o
Ausencia nın topicte iyi reyting yaptıMelo yararlan bu reytingden
tamam bişi soracağım sana
sen 'bilgisayar mühendisi2 olduğunu söyluyorsun yaa? işin bilgisayarla ilgili...
hep aklımdaydı ama söylemek istemedım.
yenı üye olduğun zamanlar
bana yazı karakterlerının nasıl renklı yapıldıgını sordun, sence işi bilgisayar olan bir kişinin
bunları bılmesı gerekmez mı?:26:
burada anlatmak istediğim şey; ilk zamanlar sen gerçek ark idin
ama şuan sen ark değil, sevgilisisin .
bu sadece bır tahmın.:26:
Kazen Bey, ben direkt size sormak istiyorum çünkü Angel'ın üzerine gitmek istemiyorum.
Angel'ın eski sevgilisi üye olmuş ve bunu bildiği halde bildirmemiş.
Olay sonucu bu mudur???
Bilgisayar mühensiyim demedim...
Yazı karakterlerini sordum çünkü ben bir kere seçiyoruz diye biliyordum ayarlara bakınca o yüzden sana sormuştum.
o niye yararlanıyormuş
Kazen Bey, ben direkt size sormak istiyorum çünkü Angel'ın üzerine gitmek istemiyorum.
Angel'ın eski sevgilisi üye olmuş ve bunu bildiği halde bildirmemiş.
Olay sonucu bu mudur???