% 100 kazen bey...
Teşekkür ederim... Şimdi oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
% 100 kazen bey...
Bende bir soru sormak istiyorum, EppurSiMuove arkadaşınsa 2. üyelikten banladığımızda benim tanıdığım ArkAngel banı kalkar kalkmaz özelden bana hesap sorardı.
O beni arkadaşım nasıl banlarsın derdi, kim olduğunu açıklardı. Doğru muyum?
onu ögrenmeye calısıyorum
gözlüklerime baksana sen benim
yanıltma olabilir.
% 100 kazen bey...
anlayan anladıysa sorun yok
resim bulmak zor bir olay değil.
Yönetimden ricamdır..!
Arkangelin açıklama yaptıktan sonra siteye girişinin yasaklanmasını istiyorum. Burada sadece kadınlar olduğu için rahatsız ausencia nında dediği gibi en başta kendimiz sonrada eşlerimiz veya sevgililerimiz buna güveniyorlar. Midem bulandı benim bu konudan.
Bunuda alanen yazıyorum. Arkangel belki bizi kandırdın belki kandırmadın orası senin kişiliğine kalmış lakin kandırmadıysan bu yazdığıma sinirlenme. Ben şaibeli işlerin olduğu bir yerde olmak istemiyorum. Yaptığın, aslında kendine göre yaptığın çünkü biz birşey anlamıyoruz, açıklamalar beni tatmin etmedi hemde hiç. Kimin eli kimin cebinde belli değil durumu.
Zaten birisinin erkek olduğunu bildiğin halde burada kanka takıldığın arkadaşlarınla, böyle birşeyi nasıl yönetime söylemeden konuşabildiğinede anlam veremiyorum.
Yönetim kurallarınızın gereğini yapınız lütfen.
nasıl politiğim?
angel sana kkdaki son yorumumdur.
cok politiksin
Hayır zaten Kazen bey EppurSiMuove benim ikinici üyeliğim değil.
Woodalchi... erkek.
EppurSiMuove adlı hesabın sahibiyle ortak arkadaşımız. Aynı pcden İpden bağlanmaları normal birlikteler çünkü.
Hangi şaibeden bahsediyorsun... Kazen bey'le konuştuk biz bu konuyu.
Yönetimden ricamdır..!
Arkangelin açıklama yaptıktan sonra siteye girişinin yasaklanmasını istiyorum. Burada sadece kadınlar olduğu için rahatsız ausencia nında dediği gibi en başta kendimiz sonrada eşlerimiz veya sevgililerimiz buna güveniyorlar. Midem bulandı benim bu konudan.
Bunuda alanen yazıyorum. Arkangel belki bizi kandırdın belki kandırmadın orası senin kişiliğine kalmış lakin kandırmadıysan bu yazdığıma sinirlenme. Ben şaibeli işlerin olduğu bir yerde olmak istemiyorum. Yaptığın, aslında kendine göre yaptığın çünkü biz birşey anlamıyoruz, açıklamalar beni tatmin etmedi hemde hiç. Kimin eli kimin cebinde belli değil durumu.
Zaten birisinin erkek olduğunu bildiğin halde burada kanka takıldığın arkadaşlarınla, böyle birşeyi nasıl yönetime söylemeden konuşabildiğinede anlam veremiyorum.
Yönetim kurallarınızın gereğini yapınız lütfen.
Ortak kız arkadaşınla eski erkek arkadaşın sevgili mi oldular ? :44: Ama sen EppurSiMuove ile hala arkadaşlığına devam mı ediyorsun ??
secmenlerimi calmaz mısın arkadasım.
bdvye çeşme yaptıracagım ben
o mevzu çok karışık ama... konumuz bu değil.
yeni oy propagandaları bulmam lazımTüm seçmenlere 1 günlüğüne editörleri banlama yetkisi vereceğim ben, eminim bdv çeşmesinden daha çok ilgi çekecektir