- Konu Sahibi agresifkiz
-
Hangi şampuan iyi geldi marka ismi var miBebeğimde var. Parfümlü ıslak mendili bir kere kullansam temre oluyor yara gibi.
Şampuanını değiştirdim sorun yok şuan. Geçmiş olsun
Hangi şampuan iyi geldi marka ismi var mi
Teşekkür ederim. Çözebilsem ne sebep oluyor ama aşırı etkiliyor artık psikolojimi karnım belim minik minik sivilce hep.Bebeğimde var. Parfümlü ıslak mendili bir kere kullansam temre oluyor yara gibi.
Şampuanını değiştirdim sorun yok şuan. Geçmiş olsun
Kaşıntım yok denecek kadar az hatta yok hiç beni görüntü üzüyor. Resmen karnım belim kalçam minik sivilcelerle doldu kırmızı kırmızı. Nemlendirmeye çalışıyorum ama muhtemelen yeterli gelmiyor. Yine randevu aldım doktora gideceğim. Teşekkür ederimBende de var iki yıldır kremler kullanıyorum artık önüme gelen nemlendiriciyi kullanıyorum. Kaşıntı dan uyuyamıyorum ben ilk zamanlar ağlıyordum o derece. Şimdi de bebek yağı ve yoğun nemli kremleri kullanıyorum. Bunlar iyi geldi ama kullanmadan yatamıyorum .
Yumuşatıcı kullanıyorum o yapıyor olabilir mi acaba. Dediklerinizi deneyeceğim teşekkür ederim.Çamaşırlarınızı iki kez durulayıp yumuşatıcı kullanmayın. Oğlum için mustela şampuan kullanıyoruz. Kese yapmıyoruz. Cildiniz kuru ise yine mustelanın nemlendiricisini kullanabilirsiniz yada içerik olarak iyi olan bir krem. Asitli yiyeceklerden bir müddet uzak durun domates mandalina portakal gibi
BakacağımBende kuruluk ve aşırı kaşıntı mevsimsel oluyor. Bioderma atoderm duş kremini ve normal kremini kullanıyorum. Atopik ciltler için özel üretilmiş.
Aşırı tavsiye ederim.
HayırDermovat krem verdi mi ?
Atopik dermatit demişti ama böyle tekrarlıyor mu bu hastalık tam olarak bilmiyorum ilk kez başıma geliyor. Yumuşatıcı kullanıyorum son zamanlarda değiştirdim onu keseceğim birde dediğiniz gibi doğal ürünlere yöneleyim.Doktorun koyduğu tanıyı bilmiyorum ancak bende kimyasal alerjisi vardı, doğal ürünlere yönelerek kurtuldum doğal sabun doğal şampuan gibi. Denemekten zarar gelmez bence.
Bende kaşıntı pek yok pul pul dökülme kızarık sivilceler varAtopik dermatitte cilt asiri kurur ve kasinir, kizarir, sizin anlattiginiz atopik dermatite benzemiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?