İnşallah çok bi miktar degildir. Benimde 20 liram sıkıştı yarısı çıktı çektim koptu aradm müşteri hizmetlerini atm den yırtık para yada fazla 20 lira çıkarsa iade edilir demişti. Sonrada umursamadm 200 lira falan olsa peşini birakmzdim:)))
bişi olmaz endişe etmeyin para dışarı çıkmadıysa sorun olmaz
Bi kez benimde benzer bi olay olmustu.. banka dekontunda para cekilmis geride yatirilmis gibi geciyodu..
Müşteri hizmetleri yerine atmnin bulunduğu şubeyi arayın aynı gün içerisinde geri yatırıyorlar veya sizi bankayada çağra bilirler önce sıkışan miktarı soruyorlar siz olduğunuza inandıklarında hesaba geçiyorlar
Benim vakifbankta olmuştu. Aynı gün geri yatırdılar.
Şayet mekanizma vs kurmadıysa dolandırıcılar,fazla para çıkar zaten,onuda geri yatırırlar ama malum atmlere mekanizma kuruyorlar para içeri girmesin diye,o tarz birşeyse uğraşırsınız biraz kamera kayıtlarına falan bakarlar
Dedigim gibi banka dekontunda cekilmis ayni miktar geri yatirilmis gibi islem gordugu icin bisey yapmadim. Totalde alacakli verecekli olmadigim icinHımm enteresan sizinkinde sonuç alındı mı
Atm şube yanındakilerden değildi ama iş merkezi önündekilerden gibi onun için şubeyi değil de sirek müşteri hizmetlerini aradım şubeyi de mi arayım
Umarım siz de en kısa zamanda alırsınız paranızı.Bazı bankalar her gün sayım yapıyorlarmış bazıları 2 güne bir devlet bankasında böyle çabuk sonuçlandıysa ne güzel içime su serptiniz
O atmyle hangi şubenin ilgilendiğini müşteri hizmetleri bilir. Genelde şube dışındaki atmleri her gün saymazlar, belli günü vardır. İşlek bir yerse iki günde bir sayılma ihtimali var. Ama zaten kayıt altında hepsi, illa ki alırsınız. Benim Ziraat'e sıkışmıştı. Ama şubeye sayım saatinde gidip almıştım ben. Eşim her gün atm sayıyordu eskiden. Böyle sıkıntılar hemen her gün oluyordu. Muhakkak ulaşıyordu para sahibine.
Aynısı gelmişti başıma 2 iş günü içinde paramı yatırdılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?