• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atm de para sıkışması sorunu

En son kasada fazla para olunca o miktarın size ait olduğu anlaşılıyor. Birde kamera görüntülerine bakıyor.
Bende hesabıma para yatırmaya çalışıyordum yüklü bi miktardı atm tüm paramı yuttu. O kadar sinir olmuştum ki anlatamam. Aradım kayıt oluşturdukar 20 gün sonra paramı iade ettiler.

20 gün de çok uzun olmuş yahu banka neydi ki cidden anlık panik ve sinir durumu yaşadım

Valla maaş bankam ya ama cidden yorumunuz güldürdü beni :KK48:
Yarın ne olacağı belli değil cezalar kapıya dayanınca sizin paraları yutmasınlar aman diyim :)) atm sıkışması çok basit hemen anlaşılıyor zaten dert etmeyin.

Yarın ne olacağı belli değil cezalar kapıya dayanınca sizin paraları yutmasınlar aman diyim :)) atm sıkışması çok basit hemen anlaşılıyor zaten dert etmeyin.

Öyle sonra cezalarını bizden çıkarırlar diye düşünmüyor değilim ama iş yeri onlarla çalışınca mecbur inşallah dediğinizi gibi olur

Arkadaşlar sabah hesabıma para yatırmak için Halkbank atm ye uğradım yol üzeri servise binecem ordan da , kredi kartımı koydum hesabıma bağlı çünkü onu kullanıyorum parayı yatırdım hesabı seçip parayı aldı sonra sayarken para sıkışması uyarısı verdi paranızı alın dedi ama para giriş yeri açılmadı ve para kaldı içerde kartımı geri verdi
Bekledim bir şey yok tekrar kartımı koydum baktım hesapta yatan bir şey yok servisi kaçırcam diye gittim aradım müşteri hizmetlerini kaydımı oluşturdular mail ve sms geldi ama ne zaman sonuçlanır bu durumu yaşayan var mı sonuç olumlu olur değil mi içime dert oldu sabah sabah ya :KK14::KK42:
Benimde basima geldi avm de bankamatikte..sayima geldiklerinde bakiyolar ve senin hesabına yatiriyolar parayi..ben 1 hafta beklemistim..

şubeye sorun hemen onlar zaten sistemden görüyorlar hata varsa geri yatırırlar parayı

şubeye sorun hemen onlar zaten sistemden görüyorlar hata varsa geri yatırırlar parayı

Şube ilgilenmiyor genel merkezi arayın diyorlar sistemden görünmez ama atm de bu gibi durumlar için kaset olurmuş yatmayan sıkışan para oraya düşermiş hesap yaptıklarında çıkarmış zaten ama hayırlısı

her atm bir subeye baglidir
o atm nin hangi subeye bagli oldugunu ogrenip o subenin operasyon yonetmenini arayin
size ne zaman hesabiniza yatircaklarini soyler

Back