Atm de para sıkışması sorunu

20 gün de çok uzun olmuş yahu banka neydi ki cidden anlık panik ve sinir durumu yaşadım

Valla maaş bankam ya ama cidden yorumunuz güldürdü beni
Yarın ne olacağı belli değil cezalar kapıya dayanınca sizin paraları yutmasınlar aman diyim :)) atm sıkışması çok basit hemen anlaşılıyor zaten dert etmeyin.

Yarın ne olacağı belli değil cezalar kapıya dayanınca sizin paraları yutmasınlar aman diyim :)) atm sıkışması çok basit hemen anlaşılıyor zaten dert etmeyin.

Öyle sonra cezalarını bizden çıkarırlar diye düşünmüyor değilim ama iş yeri onlarla çalışınca mecbur inşallah dediğinizi gibi olur

Benimde basima geldi avm de bankamatikte..sayima geldiklerinde bakiyolar ve senin hesabına yatiriyolar parayi..ben 1 hafta beklemistim..

şubeye sorun hemen onlar zaten sistemden görüyorlar hata varsa geri yatırırlar parayı

şubeye sorun hemen onlar zaten sistemden görüyorlar hata varsa geri yatırırlar parayı

Şube ilgilenmiyor genel merkezi arayın diyorlar sistemden görünmez ama atm de bu gibi durumlar için kaset olurmuş yatmayan sıkışan para oraya düşermiş hesap yaptıklarında çıkarmış zaten ama hayırlısı

her atm bir subeye baglidir
o atm nin hangi subeye bagli oldugunu ogrenip o subenin operasyon yonetmenini arayin
size ne zaman hesabiniza yatircaklarini soyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…