- 29 Ocak 2021
- 233
- 208
-
- Konu Sahibi RecelMutefferika
Yaa ciddi misinizSevgiline,kocana falan mı örünce ayrılık getiriyomus
Ben kocama her sene örüyorum ayrılmadık bişey olmaz korkma
Sevgili için bişey diyemem genelde sevgililerle ayrılıyoruz ama koca da garanti veririmYaa ciddi misinizkorktum cidden ya ayrıldık diyen falan olmuş ama içimi rahatlattınız
Ya atkiyla alakası yok mu diyorsunuz ?Eski sevgilim benim için halasına atkı öldürtmüştü hemde yazın.
Biz kış gelmeden ayrıldık.
O atkıyı da hiç takmak nasip olmadı ondan sonra attım gitti.
Ama atkıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum ben.
Annem ayırdı bizi lise yılları çocukca düşünceler
Evlenmezsiniz siz daha önünüzde yıllar var ayrılın dedi diye ayrıldık biz.
Yaa demeyin öyleSevgili için bişey diyemem genelde sevgililerle ayrılıyoruz ama koca da garanti veririm
Ben 2 sevgilime ördüm onlarla ayrıldık ama kocamda bişey olmadıYaa demeyin öyleciddi düşünüyoruz da ayrılır miyiz şimdi bir senelik emek boşa gitmesin
İlk defa sizden duyuyorum batıl inanç tabi bunlar.Kızlar ya başlayacağım başlayacağım sürekli bu laf geliyor aklıma var mı sizce böyle bir şey?
Ahahha örmeyeceğim vazgeçtimBen 2 sevgilime ördüm onlarla ayrıldık ama kocamda bişey olmadı
Şimdi ör sen ama verme ne olur olmaz nikahtan sonra verirsin
Ahahah bana umut verdiniz yaSevgiliyken örmüştüm ben de . Simdi evliyiz
Haklısınız ya boşverdim tesbih mi dizsemne yapsamBöyle kötü enerji ile yaptigin şeyden hayır gelmez bence,dusuncenle ayrılık cagirirsin.
Şapka or istersen. Ben elime tığ almazdım bak şunu ördüm,coook basit üstelik bir günde bitti. Lastikli örgü olduğu için sana da kocakafali erkeklere de uyuyo,sorun olmuyo
Hapishanede misin? Boncuktan kuş yapHaklısınız ya boşverdim tesbih mi dizsemne yapsam
hahahah güleceğim yokken güldürdün yaHapishanede misin? Boncuktan kuş yap
Batıl inanç ama riskBatıl inanç bunlar ya
Geçtiğimiz doğum gününde eşime atkı örmüştüm. Hala ayrılmadıkkim vurduya gitmese bari caanım evliliğim
Adı üstünde batıl. Tutma gibi bir durumu olamaz. Çünkü olmayan bişeyBatıl inanç ama riskya tutarsa