• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atipik otizm

sahrazzzzzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2023
2
1
1
30
Mrb 4 yaşında oğlum için pisikatriye gittim konuşmuyor çok sinirli ve her yeni birşeyle karşılaşıyorum biara sürekli başını yere vururdu o geçti busefer bize vurmaya başladı dudak derisini kaldiyor sürekli dişlerini gıcırdatiyor istemediği birşeyi yaptırmak mümkün değil, büyükşehirin çocuk gelişim merkezine.goturdum birkaç kez ama çocukları gördüğü için odaya bile girmedi..bunlar şikayetlerin birkaçı,, doktor not aldım diyip yine randevu almamı istedi aldım yine muayeneen geçti doktorun soyledigi hiçbir şeyi yapmadi sonra tekrar randevu almamı soylediler gittim busefer hafif atipik otizim dedi doktor ve özel eğitim şart dedi..durum olarak hiç iyi değilim ve doktor bana tüm sosyal haklardan faydalanacaksin dedi ve exstra başka derslerse alabilirsin o parayla dedi, ama bu heyetin elinde degilmi.

Raporu genelde agirdan veriyor bazı psikiyatrisler devletin verdiği imkanlardan faydalansin diye benim oğluma net otizm demeyip ama eğtim alsın dediler rapor verdiler 4 ayın sonunda rapora baktığımda okgv vardı (yanlış söylemiş olabilirim ismini) egtim yerindeki bir arkadasimla konuştuğumda seninde haklardan yararlanma şansın var dedi bende belediyeye vs gittim onaylanmış diye biliyorum 4300 civarı evde bakım maaşı alınıyor bununlada oglumu krese göndereceğim

Teşekkür ederim verdigin bilgiler için insalah banada çıkarda, oğluma ek ders ve ihtiyaçlarıni karşılayabilirim

Mrb 4 yaşında oğlum için pisikatriye gittim konuşmuyor çok sinirli ve her yeni birşeyle karşılaşıyorum biara sürekli başını yere vururdu o geçti busefer bize vurmaya başladı dudak derisini kaldiyor sürekli dişlerini gıcırdatiyor istemediği birşeyi yaptırmak mümkün değil, büyükşehirin çocuk gelişim merkezine.goturdum birkaç kez ama çocukları gördüğü için odaya bile girmedi..bunlar şikayetlerin birkaçı,, doktor not aldım diyip yine randevu almamı istedi aldım yine muayeneen geçti doktorun soyledigi hiçbir şeyi yapmadi sonra tekrar randevu almamı soylediler gittim busefer hafif atipik otizim dedi doktor ve özel eğitim şart dedi..durum olarak hiç iyi değilim ve doktor bana tüm sosyal haklardan faydalanacaksin dedi ve exstra başka derslerse alabilirsin o parayla dedi, ama bu heyetin elinde degilmi.
Hiç mi konuşmuyor oğlunuz yoksa yaşıtları gibi mi değil ?

Back