• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Athena açık parfümeri hakkında lütfen bakın

chemist89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009
346
1
96
İstanbul
kızlar geçen gün gördüm oturduğum yere athena parfümeri açılmış.daha evvel parfümlerinin güzel olduğunu duymuştum ama güven edemiorum açıkçası.aranızda bu parfümeriden kullanan var mı?varsa hangi kokuları tavsiye edersiniz?

dün 50 ml allure aldım,yanında da 30 ml burbery london hediyesiydi..ama sonradan pişman oldum sayılır,çok kalıcı gibi gelmedi bana,dp daha kalıcı sanırım,ama kokuları güzel..belkide seçtiğim kokulardan dolayı kalıcı değildir ama bilmiyorum tabi sen dene istersen öyle alkaydirigubbakcemile5

anladım tatlım.saolasın verdiğin fikir için.bende tester denedim orda ama pek beğenmedim açıkçası.acaba benm denediğim parfümdemi sorun var die düşündüm.sizinde fikirlerinizi alim dedim.

canım ben aldığım parfümleri değiştircem hiç beğenmedim sonradan umarım değiştirirler bence alma diyebilirim artık:sinifsinif:

tamam cnm.boşuna para vercektim almam ordan.aslında dpden şaşmamak lazım.ama insan dio işte acaba oranın ürünleri nasıldır fln :) merak işte...

aynen canım merak başka bişey değil:hulya:gittim değiştirdiler Allah tan chanel chance aldım bu daha güzel...evet açıkta dp den şaşmamalıyerimseniben

ii olmuş değiştirdikleri güle güle kullan tatlım.bende dpden yeni parfüm alıcam şöle kalıcı bişe olsun istiorum senin dpden kullanıpta çok memnun kullandığın bi parfüm var mı cnm?

ben athena yı yazın denedim ve very irrestible güzel kokuyordu herkes soruyordu.sonradan addict aldım kalıcı bir koku ama tatlı baharat sevenler için.şimdi bulgari blv sini kulllanıyorum güzel :) ben dp den aldığım parfümleri hiç kullanamadım alkol kokusu çok fazla geliyor bana.yinede sizin tercihiniz.bu arada aldığım athena, bakırköy şubesi..

ii olmuş değiştirdikleri güle güle kullan tatlım.bende dpden yeni parfüm alıcam şöle kalıcı bişe olsun istiorum senin dpden kullanıpta çok memnun kullandığın bi parfüm var mı cnm?

tşkler cnmmmopuyorumnanaktan dp den 212 sexy ve armani mania hoşuma gidiyor benim kullandım ikisini de kalıcılar,tabi benim tenimde bilmiyorum herkeste öyle olur mu.arkadaşım dp den wish kullanıyordu o da oldukça güzel ve sürekli kokuyordu yani kalıcıydı.benim tavsiyem aklıma gelenler bunlar canımkaydirigubbakcemile5

ben athena yı yazın denedim ve very irrestible güzel kokuyordu herkes soruyordu.sonradan addict aldım kalıcı bir koku ama tatlı baharat sevenler için.şimdi bulgari blv sini kulllanıyorum güzel :) ben dp den aldığım parfümleri hiç kullanamadım alkol kokusu çok fazla geliyor bana.yinede sizin tercihiniz.bu arada aldığım athena, bakırköy şubesi..
hmmm anladm cnm.saol fikirlerin için denemek lazım aslındada insan güvenemio işte.birde her şubesinde bazn deişiklikler olabilio.

tşkler cnmmmopuyorumnanaktan dp den 212 sexy ve armani mania hoşuma gidiyor benim kullandım ikisini de kalıcılar,tabi benim tenimde bilmiyorum herkeste öyle olur mu.arkadaşım dp den wish kullanıyordu o da oldukça güzel ve sürekli kokuyordu yani kalıcıydı.benim tavsiyem aklıma gelenler bunlar canımkaydirigubbakcemile5

wish evt çok güzel bi koku.cecile in kullanmıştım çok hoş bi koku.bende 212 sexy fln deneyim mi die düşünüodum sende met edince merk ettim şimdi :)

Back
X