Yani evet küçük ve çok sorunlu ama ben daha geçen acile gittim damar yolu bulamayıp soğuk uygulama yapıp yolladı bizi18 aylık küçük bir bebek . Keşke acile gitme imkanınız olsa . İç ateşde olabilir . Ben çocuklarda ateşten çok korkarım Allah korusun
Şimdi gitsem yine aynısı olucak evde kızım 5 yaşında onuda bırakamam ki o yüzden evde dusurmem gerek bez koyuyorum ama uyumuyo ağlıyor bu seferde18 aylık küçük bir bebek . Keşke acile gitme imkanınız olsa . İç ateşde olabilir . Ben çocuklarda ateşten çok korkarım Allah korusun
Kullandığınız ilacı 4 saat arayla vermeniz gerektiğini biliyormusunuzŞimdi gitsem yine aynısı olucak evde kızım 5 yaşında onuda bırakamam ki o yüzden evde dusurmem gerek bez koyuyorum ama uyumuyo ağlıyor bu seferde
Bunu okuyunca aydınlandim. Elle sıkılmış limon suyu değil mi ? Miktarlar önemli mi ? Ne kadar tuz ne kadar limon suyu gerekli ?Limon suyunu hafif isitin biraz tuz koyun icine yarim saate dusuruyor,benim sıtma gibi tutan atesimi dusuruyor tarifi veren teyze cocuk buyuk farketmez demisti
Kanında enfeksiyon varmış crp98 wbc30 çıktı doktor yatış verdi yatirmadim yarın kendi çocuk doktoru gorucekAteş varsa enfeksiyon vardır ya boğaz ya kulak yada idrar yolu enfeksiyonudur .aklıma bunlar gelir benim . İlaçlar sadece düşürür iyilesmesi için doktora gitmen gerekli. Şimdilik ilaç vereli 4 saat olduysa gene verebilirsin. Ilık bir duş aldirabilirsin soğuk değil ılık olsun..ıslak bir bezle koltuk altı, dirsek içi, diz arkası , alnına kompleks yapabilirsin.simdilik bunlar düşürebilir. Fakat doktora gidin mutlaka. Geçmiş olsun.
EvtKullandığınız ilacı 4 saat arayla vermeniz gerektiğini biliyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?