Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben 11.günden başladım bakalım belki bir faydası olur dün 35.8 di ovulasyon testi çook silik çizgi

ateş yükselince yumurta artık çatladı demek ve adet gününe kadar da yüksek seyretmesi gerekir. Eğer hamilelik yoksa adete 1-2 gün kala düşer varsa düşmez aynı yükseklikte devam eder

teşekkürler canım sağol

Tafcığım şimdi bu ay komple atesımızı kontrol ettık tablo yaptık dıyelım
yumurta olup olmadıgı da atesten anlasılabılıyomu

Tafcığım şimdi bu ay komple atesımızı kontrol ettık tablo yaptık dıyelım
yumurta olup olmadıgı da atesten anlasılabılıyomu

adet gününden itibaren ölçtüğün ateşin eğer diyelim 14. güne kadar 36,3-36,4-36,5 arasında hergün değişik değişik çıktı 15. gün ve sonrasında bu değerler 36,7-36,8-36,9 ve hatta 37 derecelerde değişkenlik göstererek devam ederse o ay kesin yumurtladın demektir ve hangi gün yükselmişse önceki gün yumurtan çatlamıştır.

Yumurtan çatlıyor muhtemelen akıntı ne durumda

arkadaşlar merhaba
2ce19f Ovulation Charts
bu ay ki tablom,daha yumurtlama olmadı
dr dan geldim,yakınmış sanırım
yumurta gördü,ben klomen vkullanıyorum,2.ayım
bu ay olmazsa ara,sonra klomen
sonra rahim filmi yolu gözüküyor :26:
bilmiyorum bi yorgunluk var,bıkkınlık var biraz
bunları yazarken bile gözlerim doluyor,boğazım düğüm düğüm...

ateşim yumurtlamadan önce hep düşük olurdu,son 2ay,36.4-36.3 hep
hayırlısı artık :80:

Pes ederek devam edemezsin emrivaki malesef bebek işi gerçekten sabır işi ben 15 aydır uğraşıyorum tüp bile yaptık ne gatif sonuç aldım ama asla yılmadım pozitif destek pozitif düşünce ayaktayım devam ediyorum çok dik olmalısın sabrın sonu gerçekten selamet buna inan ve canını sıkma tatlım.

Ateşin sabit devam etmekte kaç yumurtan varmış ve kaç mm di?akıntı ne durumda

kızlar bu ay sonu cinsiyeti belli olabilirmiş .) şimdiye kadar herşey normal umarım bundan sonrada öğle gider :) Allah herkese nasip etsin :)

merhaba..bende bugün doktordaydım...yumurtalığımın birinde 26mm birinde de 40 mm yumurt varmış...40mm olan işe yaramazmış...ama diğeri için bişey diyemem dedi...bir sürü test tahlil işte bakalım ne olacak...

duruşahcım benim bugün 16. günüm. ctesi dr a gitsem sevgili yumurtam kendini gösterir mi senceee???

canım merak ettim seni
40 mm olan kistmi olmuş tüp bebek tedavisinden kalan yumurtalar herhalde.çatlayamadılar sanırım.canım 26 mm çatlarmı acaba :111:
nasıl bir tedavi uygulacak bişey söyledimi
kan pıhtılaşması durumunu konuştunuzmu

kızlar dün 11.gündü ateşim 35.8 di bugün 12.günüm ateşim 36.1 bir anlamı var mı sizce hafif kasık ağrım oldu bugün

craft canım eşine bir şeyler yediriyonmu bak sana dediğim o vitaminleri eşine al
yada bir çok vitamin kullanmak istemiyorsan gnc den arginmax diye bir vitamin var onu al onunda içeriği çok güzel.biz bir ay kadar kullandık tabi ben yanında bir sürü vitamin verdim.
ve çok şükür faydasını gördüm eşimin değerleri baya düzeldi

kızlar koltuk altı ateş 36.5 dil altı 36.9 hangisini baz alacağım?

ronyacım sorması ayıp o yumurtaları nasıl büyüttün cnm sırrı var mı ben ilaç içiyoırum gene 15 mm geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…