- 17 Ocak 2010
- 285
- 0
dil altı daha doğru sonuç veriyor diye biliyorum cnm ama sen bilirsin...kızlar koltuk altı ateş 36.5 dil altı 36.9 hangisini baz alacağım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dil altı daha doğru sonuç veriyor diye biliyorum cnm ama sen bilirsin...kızlar koltuk altı ateş 36.5 dil altı 36.9 hangisini baz alacağım?
canım kist demedi...adetle birlikte kaybolur dedi...progesteron.prolaktin ve tsh hormonlarına baktı...hepsi normal ama progesteron folüküler faz aralığında görülüyo..yani henüz yumurtlama gerçekleşmemiş...evet pıhtılaşmadan da bahsettik...şimdilik hiç bişey konuşaamadık..bütün tahlillerinizi görmek istiyorum dedi...rahim filmimi,genetik sonuçları,eşimin sonuçları....vs.vs...birde endemetriumdan parça alacakmış...muayene bulguları çok iyi dedi...yara kist vs yok dedi...haaa birde pko görünümü yok dedi...canım merak ettim seni
40 mm olan kistmi olmuş tüp bebek tedavisinden kalan yumurtalar herhalde.çatlayamadılar sanırım.canım 26 mm çatlarmı acaba :111:
nasıl bir tedavi uygulacak bişey söyledimi
kan pıhtılaşması durumunu konuştunuzmu
craft canım eşine bir şeyler yediriyonmu bak sana dediğim o vitaminleri eşine al
yada bir çok vitamin kullanmak istemiyorsan gnc den arginmax diye bir vitamin var onu al onunda içeriği çok güzel.biz bir ay kadar kullandık tabi ben yanında bir sürü vitamin verdim.
ve çok şükür faydasını gördüm eşimin değerleri baya düzeldi
kızlar koltuk altı ateş 36.5 dil altı 36.9 hangisini baz alacağım?
dil altı daha doğru sonuç veriyor diye biliyorum cnm ama sen bilirsin...
benim cnım ama o sağlıklı değilki..bak çatlamamış bile...anca kendini beslemiş...biri 26 biri 40 mm...)))kızlar 26 mm yumurtası olan hanginiz ve bana sırrını söylerseniz sevinirim ve sağlıklı bir yumuırta istiyorum:))
2f9770 Ovulation Charts
şuna bak ya...nolurdu bende çatlatsaydım şunları
benim cnım ama o sağlıklı değilki..bak çatlamamış bile...anca kendini beslemiş...biri 26 biri 40 mm...)))
aaa ronyacığım benim bel kasık ağrılarım ondanmış demekki...çok irileşmişler...
cnm sağlıklı olmasada sen naısl büyüttüğünü söylesene bana kendiliğindne mi büyüdüler ....kafayı yicem ya ilaç kullanıyorum hala 15 mm.benim yumurtalar artık ilaca karşıda direnç göstermeye başladı....
kızlar perşembe günü ani sancılanmayla hastaneye gitik,doğum sancılarım başladı,daha 33. haftamda olduğum için durdurdular ama ben çok sancı çektim 2 gündür ,bugün daha iyiyim ,artık tamamen yatıorum gelemeyebilrim tabi ama lütfen bizim için dua edin,herkese çok teşekkürler,her sancı çektiğimde yinede sizleri tek tek saydım,normal doğurmadım demem artık :) sancısını çektik ne de olsa :)
Ben zaten geçen hafta başında erken doğum riskine karşı iğnelerimi yaptırmıştım o yüzden içimiz rahat,normalde doktorum 3 -4 hafta sonra doğum olabilir demişti sezeryan yani,ama bu gidişle 10 gün içinde olacak gibi tabi bir aksilik olmazsa.
bunu bende merak ediyorum sonuçta kendi parmagımız ama gerektirir gibime geliyor şüpheye düşerse gusul gerektiriyorya ondan sebep bide rahim yumuşaklıgını nasıl anlıcaz bende öle hiç yokma cekmedimde yumuşmı sertmi içi hiç bilmiyorum parmagımı soktugumda neresinin yumuşak olması gerekiyor bunları bilmiyorum ben biraz acık konuştum galiba
slm kızlar kırmızılar beni cok seviyorlar ondan 3 gun önceden geldiler diyorum beni bu kadar sevmeyin diye ama biz seni cooook seviyoruz inatla geliyoruz diyorlar.. bu ayda nasip degilmiş resmen adet oldum yaaaaaaaaaaa..:95:
bu şey beni galiba yumurtlamamış gibi gösteriyor ama bende yapışkan bir akıntı meydana geldiği oldu hemde 12-14.gün
şimdi süt ebyazı kesiği şeklinde akıntı oluyor
Bu arada kendi son durumumdan bahsedeyim: Dün doktora gittik ve karından ultrasonla rahimde kesem göründü;herşey şimdilik normal(5 haftalık hamileyim)