Çoook tebrikler Sedis;umarım nurtopu gibi dışarı çıkar
Lightlife saolasın koçum benim
Taf; bebek taf (güçlü) olur işallah
Ronya;belirtilerde Sedis gibi;ani kalkınca yumurtalık bölgesinde batma oluyor ve memeler hala gergin...ama bu belirtilerin benzerini yumurtlama ve adet öncesinde de görebiliyoruz.
Bendeki en önemli fark : 28.günde misafirliğe gidip çok abur cubur yemiştim(cips,fıstık,börek);bunu daha önce de çok yapardım(evde abur cubur gibi) ve daha çok yerdim ama bu sefer karnımda 2-3 gün süren rahatsızlık veren şişlik oldu ki böyle birşeyi hiç yaşamamıştım;ertesi gün de ağızda metalik bir tat ve midede rahatsızlık hissi hiç olmazdı...
SEDİS'in hamiş duası
Elfü elfi selatin ve elfü elfi selamün aleyke ya Rasulallah
Elfü elfi selatin ve elfü elfi selamün aleyke ya Habiballah
Elfü elfi selatinve elfü elfi selamün aleyke ya Emine vahyillah
ya rabbi ya rabbi ya rabbi
rabbim sen istersen herşey olurmuş.kulum üç kere rabbim desin ne isterse vereyim demişsin.dün gece ben istedim sen verdin.şimdi bu forumdaki ve bebek isteyen tüm bayanlar için ellerimi sana açtım sen geri çevirme ya rabbim.yeri ve göğü yaratan rabbim sen hepimize dermansın.anne olmak isteyen tanıdığım tanımadığım ne kadar arkadaşım varsa onlarada en kısa zamanda vatanına milletine ailesine çevresine hayırlı evlatlar nasip eyle
2..gün..36.6 (regl)hadi bakalım yeni ay yeni umutt (bismillahirrahmanirrahim)
1..gün..36.6 (regl ilk günü)
Çoook tebrikler Sedis;umarım nurtopu gibi dışarı çıkar
Lightlife saolasın koçum benim
Taf; bebek taf (güçlü) olur işallah
Ronya;belirtilerde Sedis gibi;ani kalkınca yumurtalık bölgesinde batma oluyor ve memeler hala gergin...ama bu belirtilerin benzerini yumurtlama ve adet öncesinde de görebiliyoruz.
Bendeki en önemli fark : 28.günde misafirliğe gidip çok abur cubur yemiştim(cips,fıstık,börek);bunu daha önce de çok yapardım(evde abur cubur gibi) ve daha çok yerdim ama bu sefer karnımda 2-3 gün süren rahatsızlık veren şişlik oldu ki böyle birşeyi hiç yaşamamıştım;ertesi gün de ağızda metalik bir tat ve midede rahatsızlık hissi hiç olmazdı...
2f9770 Ovulation Charts
KASIM ATEŞ TABLOSU----------TÜKÜRÜK
1.gün…..36.7---19ekim---leke---verimsiz
2.gün…..36.5---20ekim---leke---verimsiz
3.gün…..36.6---21ekim---regl---verimsiz
4.gün…..36.5---22ekim---regl---verimsiz
5.gün…..36.4---23ekim---regl---bol otluJ
6.gün…..36.4---24ekim---regl---otluJ
7.gün…..36.4---25ekim---regl---otluJ
8.gün…..36.3---26ekim---regl---verimsiz
9.gün…..36.5---27ekim---leke---yarı otluJ
10.gün…36.4---28ekim---verimsiz
11.gün…36.4---29ekim---verimsiz
12.gün…36.1---30ekim---verimsiz
13.gün…36.2---31ekim---yarı otluJ
14.gün…36.5---01kasım--verimsiz
15.gün…36.5---02kasım—yarı otluJ
16.gün…36.5---03kasım—otluJ
merhaba arkadaşlar...bugün hiç giremedim...eminim çok özlediniz beni
ya bu FF yumurtlamayı 13.gün olarak gösteriyo doğrumu acaba...akıntım falan olmadı ama...inşallah doğrudur ama ne biliim hiç belirtim olmadı bel kasık ağrısından başşka
1.gün.... 36,6..... 20 ekim regl
2.gün.... 36,4..... 21 ekim regl
3.gün.... 36,2..... 22 ekim regl
4.gün.... 36,5..... 23 ekim regl
5.gün.... 36,3..... 24 ekim regl
6.gün.... 36,3..... 25 ekim regl ov.testi otsuz
7.gün.... 36,4..... 26 ekim
8.gün.... 36,4..... 27 ekim
9.gün.... 36,4..... 28 ekim ov.testi otsuz
10.gün... 36,4.....29 ekim ov.testi otsuz
11.gün... 36,3.....30 ekim ov.testi otsuz
12.gün... 36,3.....31 ekim ov.testi otsuz
13.gün... 36,3.....1 kasım ov.testi yarı otlu
14.gün... 36,4.....2 kasım ov.testi otsuz
15.gün... 36,3.....3 kasım ov.testi otsuz
30368d Ovulation Charts
evet bence de yumurtlamadım ben...ama şu da var o 13.gün çok az uzayan akıntım oldu...az olunca dikkate almadım...belim ve kasıklarımda ağrı oldu...ateşim çok yükselmedi o ilginç yani..kafamı karıştırıyogünaydın
yani bariz bir yükseliş olmamış ateşinde ama ortalamanın üstünde olarak işaretlemiş FF :26: o günlerde çalışma olduysa dert etme ama sanki yumurtlamamışsın gibi duruyor
evet bence de yumurtlamadım ben...ama şu da var o 13.gün çok az uzayan akıntım oldu...az olunca dikkate almadım...belim ve kasıklarımda ağrı oldu...ateşim çok yükselmedi o ilginç yani..kafamı karıştırıyo
evet çalıştımda yumurtlayıp yumurtlamadığımı merak ediyorum doğrusu:)))duruşah ateşin değişirse çizgi kalkar zaten ,kesik kesik emin değil FF,sen onu dert etme testini de yap ,çalışmaya da gün aşırı devam edin akıntını artık bak bakalım noluyor? şuan normal olduysa da çalıştın zaten :) boşver :)
sevgili gebemi amma çok belirtin olmuş
ben düşünüyorum ben kimyasal gebelik falanmı geçirdim diye yaaa göğüs uçlarım çok acımstı ilişkide yanma olmuştu yumurtlamadan sonra akıntım kesilmeden devam etti üşüyordum ama adet oldum ve ilk defa kan testimde <2.0 görmüştüm acaba mı diyorum belkide psikolojiktir bilmiyorum artık önümüzdeki aylara bakacağız durmak yok yola devaminşallah bende hamileyim yazbilirim buraya çok beklemeden