Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SEDİS'in hamiş duası
Elfü elfi selatin ve elfü elfi selamün aleyke ya Rasulallah
Elfü elfi selatin ve elfü elfi selamün aleyke ya Habiballah
Elfü elfi selatinve elfü elfi selamün aleyke ya Emine vahyillah
ya rabbi ya rabbi ya rabbi
rabbim sen istersen herşey olurmuş.kulum üç kere rabbim desin ne isterse vereyim demişsin.dün gece ben istedim sen verdin.şimdi bu forumdaki ve bebek isteyen tüm bayanlar için ellerimi sana açtım sen geri çevirme ya rabbim.yeri ve göğü yaratan rabbim sen hepimize dermansın.anne olmak isteyen tanıdığım tanımadığım ne kadar arkadaşım varsa onlarada en kısa zamanda vatanına milletine ailesine çevresine hayırlı evlatlar nasip eyle
Aysgl hoşgeldin :)denk geldik bu sefer ilk defa :)
folic asit de destekleyicidir canım kullan mutlaka ,beslenmene ve hareketlerine dikkat et azcık naz yap kocana,etraftakilere :)
naz yapmıcam kesin.ama kendime dikkat edicem.değerim çok yeni.bunu daha önce yaşamıştım.test yaptırmıştım20 lerde bi değer çıkmıştı ertesi gün adet görmüştüm.o yüzden bilmiyorum ama kendime dikkat edeceğim kesin.ozamanlar ev taşıyorduk o koli senin bu koli benim kaldırdım durdum habire ayaktaydım yani.bu sefer hep yatcem tutunana kadar
sedis tşkler cnm duan için bu duayı belirli bir sayıda okumak gerekiyormu yoksa istediğimiz kadar okuyabilirmiyiz?
kızlar değerim 29.16
kızlar değerim 29.16
sedis çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin tebriklerrrrr
tşkler canım allah hepinize nasip etsin
sevgili taf ve sedis kızlar hiç belirtiniz oldumu
kızlar değerim 29.16
kızlar öncelikle pc ye program kurdum.bu ay benim planlı olarak ilk deneyişimdi.daha önce yumurlama günlerimi blmyordum.programla yumurtlama günlerinde gün aşırı falan değil hergün çalışma vardı.belirtilerime gelince.aslında sadece bu ay vucudumu dinledim ne kadar doğru bilgi veririm bilmiyorum ama.göğüslerimde adettekinden fazla şişkinlik ve sızlama var.göğüs uçlarım aşırı acıyor ve rengi değişiyor.yumurtlamadan 3 gün önce çalışmaya başladık ve o günden beri kasıklarımda hep bir batma ve ağrı var.ani hareket edemiyorum.işte böle yane