Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iyi şeyler görüceksiniz inş duruşahçığımm
artık verimli günler başladııı birinin kuyuya taş atması gerekiyomuş o kişi kim oldu bilmiyom ama iyi oldu bi başladı herkes teker teker dökülüyoo inş.hepimiz hamiş kalırız :))))))))

iyi şeyler görüceksiniz inş duruşahçığımm
artık verimli günler başladııı birinin kuyuya taş atması gerekiyomuş o kişi kim oldu bilmiyom ama iyi oldu bi başladı herkes teker teker dökülüyoo inş.hepimiz hamiş kalırız :))))))))
inşallah buradaki herkesin göbüşü bebeklerle dolsun....o sıcaklığı herkese tattırsın rabbim

bence hamilesin sen :nazar: ayyyy çok heyecanlı idrar testi yapsana çıkar belki yarın sabah ilk idrarla :26:

biraz daha bekleyeyim diyorum canım yaa önce göğüs sızlaması var dı şimdi ne adete nede hamileliğe dair hiç bir belirtim yok sadece akşam eşimle birlikte olduktan sonra kıvrandım resmen sancıdan korktum birşeymi oldu diye kan testi yaptırdım <2.0 çıkmıştı 3 gün önce daha idrara geçmemiştir diye düşündüm kana bile tam geçmemiş sanırım:18:
inşallah dediğin gibi hamileyimdir çok merak ediyorum çatlıyorum resmen meraktan hemen geçse günler adetim gecikse :KK6:

duruşah hadi hayırlı haberlerini bekliyorum canım çok heyecanlandım yaaa inşallah bebişin seninledir sürpriz yapmıştır inşallah anneciğine :KK16:

duruşah inş hamilesindir ama burda düşükten ya da erken doğumdan sonra testi böyle çıkan kişileri okumuştum ama deiğim gibi inş yanılıorumdur,doktora gittiğin iyi olmuş sonucunu kesinleştirisin.

suur bence de bugün ayrın ateşin yükselecek gibi duruyor çalışmakla iyi yapmışsınız ,bugün de çalışın eğer sıkılmadıysanzı bence :) ama öle görev gibi değil de zevkine olsun :)

bekleyiş bence de bekle ateşini bir takip edelim,ateşin aslında çok iyi yüksek ama dayanabilirsen bence 1-2gün bekle derim

Çok saolun valla kızlar; Julia'cım ewt;belki tekte tutar demiştiniz tuttu;Ronya bana adresini ver sana bir sözüm vardı;bekleyiş48 çok saol;herkese çok teşekkür ederim;bu ay "hiç hamile olabileceğini düşünmezsen tutar" yöntemini uyguladım;ne ovulasyon testi yaptım ne bişii;karnım gerildi; ve geçen ayki yumurtlamamdan 1 gün önce yumurtlamışım herhalde diye düşündüm o kadar.Sonra ise;amaaan tekte tutmamıştır diye düşünmeyi tercih edip;yiyecek içeceğe bile dikkat etmedim:Tavsiye ederim

doktora 10 gün sonra gitmeye karar verdim;ultrasonda gözükmez çünkü henüz daha

1.gün-12.gün arası= 35,8-36,0 arası (hergün not almadım)
12.gün 35,9 ovulasyon testi negatif
13.gün 35,9 ovulasyon testi pozitif
14.gün 36,0
15.gün 36,1
16.gün 36,1
17.gün 36,4
18.gün 36,4
19.gün 36,2
20.gün 36,2
21.gün 36,2
22.gün 36,4
23.gün 36.2
24.gün 36,3
25.gün 36,4
26.gün 36,4
27.gün 36,3
28.gün 36,3 lekelenme
(1.gün) 36,3 regl
(2.gün) - regl
(3.gün) 35,9 regl
4.gün 35,6 regl
5.gün 35,8 lekelenme
6.gün 35,7
7.gün 35,7
8.gün 35,9
9.gün 35,9
10.gün 35,9
11.gün 35,9
12.gün - bu ayın tek nokta atışı....:KK16: :KK19:
13.gün 36,3 -kasıklarda gerginlik
14.gün 36,4 -kasıklarda gerginlik
15.gün 36,5
16.gün 36,5
17.gün 36,2(uykusuz)
18.gün 36,7
19.gün 36,6
20.gün 36,4
21.gün 36,2(az uyku)
22.gün 36,4
23.gün 36,4
24.gün 36,4
25.gün 36,6
26.gün 36,4 (gebelik testi negatif)
27.gün 36,5
28.gün 36,6
29.gün 36,4 (gebelik testi pozitif) :KK8: :KK9:
30.gün 36,4 (gebelik testi pozitif)-BUGÜN :KK55::21::nazar::KK70::KK71::emir_bebek::KK1:

canım pekala bebişin gelceğini hissettinmi
hiç belirtin oldumu :KK28:

ayyyy kızlar ben adet olacakmışım gibi hissediyorum kasıklarımda hafif hafif bi yuşmalar var ne olur adet olmayayım diye dua ediyorum çok umutlandım bu ay hcg testinde de ilk defa 2.0 çıktı ya o daha çok umut vermişti bana ateşimde öyle allahım ne olur duy sesimi bebeğimi gönder bana ne olur dua edin kızlar bana :KK5:

ayyyy kızlar ben adet olacakmışım gibi hissediyorum kasıklarımda hafif hafif bi yuşmalar var ne olur adet olmayayım diye dua ediyorum çok umutlandım bu ay hcg testinde de ilk defa 2.0 çıktı ya o daha çok umut vermişti bana ateşimde öyle allahım ne olur duy sesimi bebeğimi gönder bana ne olur dua edin kızlar bana :KK5:

benim de kasıklarımda adet olacakmışım gibi his vardı hatta bu adet günümden sonraki gün de devam etti ertesi gün azaldı ama şimdi de hafif kasıklarımda rahatsızlık var ama iyi ki var :nazar::KK69: inşallah sen de hamilesen stres yapma yarın sabah ateşini ölç ve idrar testi yap :KK19:

bence hamilesin sen :nazar: ayyyy çok heyecanlı idrar testi yapsana çıkar belki yarın sabah ilk idrarla :26:

taf sende test yapmadan önce adet oluyormuşsun gibi hissettinmi yaaa sanki adet olmuşum gibi kasıklarımda uyuşmalar başladı benim çok üzülüyorum her dakika lavaboya koşuyorum oldummu diye yok çok korkuyorum adet olmaktan bebeğim gelmiş olsun istiyorum :KK5:

taf sende test yapmadan önce adet oluyormuşsun gibi hissettinmi yaaa sanki adet olmuşum gibi kasıklarımda uyuşmalar başladı benim çok üzülüyorum her dakika lavaboya koşuyorum oldummu diye yok çok korkuyorum adet olmaktan bebeğim gelmiş olsun istiyorum :KK5:

adet günümden önceki gün karnım patlayacak gibi şişmişti ve adet olacakmışım gibi kasıklarımda her ay olduğu gibi ağrı başlamıştı erken gebelik testi al yap bir tane onlarda değerin 10 iken bile gösteriyor. senin değerin gebelik varsa 10 u geçmiştir katlanarak gidiyor çünkü :KK19:

Son düzenleme:
canım benim inşallah gebesindir....inşallah bebeğin seninledir fıstığım ya....:KK70:

benim de kasıklarımda adet olacakmışım gibi his vardı hatta bu adet günümden sonraki gün de devam etti ertesi gün azaldı ama şimdi de hafif kasıklarımda rahatsızlık var ama iyi ki var :nazar::KK69: inşallah sen de hamilesen stres yapma yarın sabah ateşini ölç ve idrar testi yap :KK19:

ayyy çok teşekkür ederim cevap için canım yarın yokum 10 gün annemlere gidiyorum orda yaparım adet olmazsam tabiii ama mutlaka bir şekilde girer kuzenlerden falan yazarım canım sonucu :KK70:

cevaplarınız için tşk ederim kızlar yarına kadar ara ara buradayım şimdi çıkmam lazım yemek yapmam lazım hepinizi öpüyorum yarından itibaren 10 gün yokum annemlere gidiyorum ama ordan kuzenlerden falan girip yazarım mutlaka size haberlerinizi takip ederim ben yokken inşallah burası hamiş dolsun allahım gelince tebrikler yağdırayım herkeslere:emir_bebek:

bekleyis stres yapma hiç ,bebek varsa zaten o ağrı olsa da orda duruyor bebeğin,hiç düşünme onu :)

X