Selam kızlar nasılsınız...Ben iyi değildim ama şimdi iyiyim...Cumartesi gününden beri hastanede yatıyordum...İshal mide bulantım ve kusmam vardı ve yatırdılar...Pazartesi günü çıkmıştım ama salı tekrar acillik olarak yattım...Bugün dr. Mardin cenazeye gideceğinden 4 gün yokmuş hemşirede izne çıkıyormuş yani bakan olmayacağından 4 gün yatmak istemedim ve çıkışımı istedim...İnşallah tekrarlamaz...
Anladım canım. Testi yapıyorum ama yorumlamakta yanlış yaparsam bir işe yaramaz, ondan korktum. İyi ki erken başlamışım ben o zaman test yapmaya...Bakalım koyulaşacak mı birkaç güne kadar. Ateş de takip ediyorum, herhalde ikisinden ortak bir sonuç alırım :sm_confused:
kesin alırsın canım merak etme.eğer elinde fazla test varsa hergün yap ama yoksa 2 gün sonra tekrar yap.test koyu çıkana kadar bi dolu bi boş yap.test koyu çıktığında hergün çalışma yap.he bide bu test koyu çıktıktan sonra ertesi gün silikleşmiyo haberin olsun yine koyu çıkıyo.sen ilk mor gördüğün gün ve bir sonraki gün çalışsan yeter.zaten ağrıdanda çatladığını anlarsın.
Gerçi benim siklusum da 32-33 gün sürüyor. Yumurtlama erken olabilir mi ki? Genelde beklenen adet tarihinden geriye 14 gün sayın diyorlar, bu duruma göre 18inci gün filan olmalı ama erken yumurtlama olabiliyor diyosun....
canım genelde her ay değişebiliyor yumurtlama zamanın.bende mesela genelde 13.gün yumurtluyorum ama bir kere 14 bir kerede 16 oldu.hiç belli olmuyor yani.işte bu testler bu yüzden çok işe yarıyor.yumurtlama tarihini kaçırmıyorsun en azından.sen garanti olsun her gün yap testi belki geçde olabilir.ama bende mesela koyulaşmaya başladığında 2 gün sonra mor oluyor.senin ilk yapışın herhalde bu testi.ilk yaptığımda bende öyleydim bir sürü test yapmıştım şimdi ise en fazla 2 tane harcıyorum ve yumurtlama zamanını buluyorum.sende bu aydan sonra vücudunu tanır ve testleri anlarsın.
30 tane testim var canım, hergün yapabilirim bi tane...Ağrıdan çatladığını anlarım inşallah a.s
Çünkü sürekli kendimi dinlemekten bi haller oldum yerimseniben
Devamlı kasığım, karnım, karnımın alt kısmı filan ağrıyo gibime geliyo, hele ki beklenen dönemlerde filan yerimseniben o yüzden test, ateş ölçümü filan gibi kesin sonuç verecek şeylere güvenmek istiyorum
çok fazla dinleme kendini bence.çünkü biliyorsun stres hiç ii gelmiyo bize.kasığının ağrısı belirgin olur herhalde.yumurtlayacağın gün tek taraflı şiddetli bi ağrı oluyo sonra çatlayınca geçiyo o ağrı.sen çalışmaları ihmal etme inşallah hakkında hayırlısı olur.