ezel 8. gün olması biraz erken adetin ilk gününden beri olan ateşin di mi bu?
kaç günde bir oluorsun normalde?
bana daha çok erken gibi geldi.
ya karışık o zaman,akıntın var mı peki? ateş birden fırlamış aslında,ama çok erken gibi gelmişti bana siz çalışın kaçırmayın da ,yine de sonraki ateşlerine bakalım yine de emin olmak için,testini de yap bakalım ne çıkacak :)
canımm ne diyeyimkii çok uzuluo ınsan ama bi kaç gun sonra hayata dönuo hatta hemen diğer denemeleri yapm ak ıstıo benim transferım yapılamadığında cok kötü oldumKızlar sonucum negatif 1.20 çıktı kısmet değilmiş
julia napıosun canımm gelemedım bı kaç gundur mısafırım vardıSelitablonun tamamını koyman lazım tek ateşle bişey diyemeyiz ki,şuan genel seyrin nasıl bilmioruz,ona göre düşük değilse hamilelik ihtimali var değilse yoktur ama dediğim gibi tablonu görmek gerek.
taf sen artık kendinini tanımış oldun,13. gün ateşin düşmezse hamilesin demek,hayırlısı olsun bakalım.
merhaba kızlar ben yıne hastalandım.7. denemede fos cıktı
canımm ne diyeyimkii çok uzuluo ınsan ama bi kaç gun sonra hayata dönuo hatta hemen diğer denemeleri yapm ak ıstıo benim transferım yapılamadığında cok kötü oldum
ama sonra alıstım hayata geri döndüm planlar yapıorum en erken ne zaman transferım olabılır dıye bak senın dondurulmusların var değilmi en azından onlrı ıstedığınde transfer ettirebılırsın ben onu bıle yapamıorum tatıllerı beklemek zorundayım
cabucak toparlanıp geleceksın bılıorum dondurulmusların zamanını anlatacaksın bıze öpürum senı
/QUOTE]
HAyırlısı canım diyecek birşey yok içimde hiç his yoktu zaten belkide rabbim gönlümdekini verecek ikizi :) dün gece bu sabah biraz ağladım rahatladım şimdi çok iyiyim
Kızlar sonucum negatif 1.20 çıktı kısmet değilmiş
Canım üzülme demeyeceğim...Bizler istediğimiz kadar üzülme ağlama desekte yine üzüleceksin...Kendini rahatlatmaya bak...Başka işlerle uğraş...Bu sefer olmadı diye olmayacak bişeyde yok...Yanlış hatırlamıyorsam daha 3 tane dondurulmuşun vardı...Kendini hazır hissettiğinde dr. onayladığında denersiniz tekrar...Bunlar senin için canım benim...Şeniz opuyorumnanaktan
gebemi değerlerin çok düşük aslında ama bu değerlerle hamile kalınmaz da diyemeyiz.
Çift çizgi görmüşsün beklemekte nbaşka çare yok.ovulasyon testin olmasa ben yumurtanın çatladığından bile şüphe ederdim ,belki senin değerlerin budur o da belli olmaz bakalım yarın nolacak,istersen yarın sabah bir test dene :)
tabiki haberdar et,değerlerin evet metabolizmanla alakalı ama bu gebeliği de etkileyebiliyor , sadece bilgin olsun diye söylüorum özellikle metabolizmayı etkileyen tiroid hormonları ile ilgili bir sorun varsa gebelik bazen gelemyebilir.
İnşallah yarın güzel haberlerle dönersin:)
gebemi LH ın yukselmiş olması hatta pik yapmış olması illa yumurtanın çatlamış olduğunu göstermez 36 yasında olduğunu yazmışsın senı telaşlandırmak istemem ama ben senın yerınde olsam yumurta takibine gider yumurtladığımdan emın olurumSelam arkadaşlar,
Burada yeniyim 36 yaşındayım.2.deneme ayımız...Buradan bendeki değişiklikleri paylaşmak istedim. Tablo şu:
1.gün 13.gün arası arada sırada ölçtüm:35.6-36.0 arası idi
10.,11.,12.günler negatif,13.gün ovülasyon testi pozitifti(T çizgisi C'den daha koyuydu).Günaşırı çalışmayı geçen ay denemiştik.Bu ay hergün hatta test günü günde 2 kere çalıştık.Ateş ölçme işini hergüne çıkardım:
13.gün 35,9
14.gün 36,0(Yumurtlama)
15.gün 36.1
16.gün 36,1
17.gün 36,4
18.gün 36,4
19.gün 36,2
20.gün 36,2
21.gün 36,2
22.gün 36,4
23.gün 36,2
24.gün 36,3
25.gün 36,4
26.gün 36,4(bugün)
geçen ay ölçtüğümde yumurtlama sonrası derece düşüp öncesiyle aynı seviyede kalmıştı(hergün 36,1)
Memelerim çok hassaslaştı.Adet döngüm ortalama 28 günde bir oluyor(geçen ay stresten 32.günde ondan önceki ay da 23.günde olmuştu)
Ne düşünüyorsunuz?bu sabah test yapılamayacak kadar erken olduğu halde yaptım negatifti ama pazartesi-salı gibi tekrar yapınca size hemen sonucunu yazarım:)
esilya her yarım saatte bir ateş 0.1 derece artar.o normal.
Umutcum inşallah hayırlı haberini alalım.değişik hisler umut verior valla:)
canım benım bu ay 0.1 lik artışlar olmustuya hergun demekki o gunlerde çatlamamış 36.7 olup oyle devam etmişti oda 18.gundu sanırım o gunlerde oldu heralde ama en son bız 14.gun bırlıkte olduk sonra okadar yoruldukki haftasonuna kadar hiç çalışmadık:)))) tutturamadık sanırım
yaa biz cok yoruluoruz ozellıkle haftaiçi kıslar bi formülünüz yokmu
yani baksanıza ov. testınde pozıtıfı gorduğümüz gunden sonrakı gun de çalıştık sonra yokk
saçlarımı kesdtırıcem belki duş kısmı kolaylasır ayoll buda bi iş:))
Özlemcim sakın üzülme bekleyelim, bakalım.
canımm ne diyeyimkii çok uzuluo ınsan ama bi kaç gun sonra hayata dönuo hatta hemen diğer denemeleri yapm ak ıstıo benim transferım yapılamadığında cok kötü oldum
ama sonra alıstım hayata geri döndüm planlar yapıorum en erken ne zaman transferım olabılır dıye bak senın dondurulmusların var değilmi en azından onlrı ıstedığınde transfer ettirebılırsın ben onu bıle yapamıorum tatıllerı beklemek zorundayım
cabucak toparlanıp geleceksın bılıorum dondurulmusların zamanını anlatacaksın bıze öpürum senı
/QUOTE]
HAyırlısı canım diyecek birşey yok içimde hiç his yoktu zaten belkide rabbim gönlümdekini verecek ikizi :) dün gece bu sabah biraz ağladım rahatladım şimdi çok iyiyim
ne güzel işte canımm yaa valla çok güçlüsün canım bravo sana 5 tane mikemmel kuzucuğun beklıo senii belki aynı anlarda olur transferimiz bende aralık gibi düşünüyorum ama benımkıler hem 2 tane hemde 2. kalıte hemde 3.gun embriyosu ama hayırlısı napalım rabbim ol der inşallah canımm
Selam arkadaşlar,
Adetimin bittiği günden beri ateşimi ölçüyorum. Şu şekilde:
28.09 36,7C
29.09 36,6C
30.09 36,6C
Dün de ovülasyon testinde kontrol çizgisiyle aynı olmasa da koyuca bir test çizgisi belirmişti.Ama tabi ki kontrol çizgisine göre silikti. Durdukça belirginleşmişti.
Bugünkü testte ise kontrol çizgisi belli belirsiz var. Çok çok silik. 3 gündür test yapıyorum en silik bugün hatta...Acaba SAT'tan sonra hemen 5.gün yumurta oluşmuş olabilir mi? Ama çatlama ağrısı gibi bir ağrım olmadı...
Ne diyorsunuz?