günaydın kızlarrrrr nasılsınız bakalım kimse yok galiba julia var eskilerden neyse dün doktora gittim bana yasmin elevit ve folbiol verdi şimdi diyeceksinizki vitaminleri anladıkta yasmin ne alaka :) önce bende şaırdım sonra sordum doktora rahimi dinlendirip yeniden seni hamileliğe hazırlayacak dedi doktorum 3 ay kullan 3 aydan sonra ilacı bırak bir daha düşük yapmamk için veriyormuş bu ilacı 3 ay bebiş yok anlıyacağınız inş. seneye :) hayırlısı artık bir d.k.h kullanmamıştım onuda kullanıcam bunada şükür hamdolsun ne diyeyimki Rabbim bilir herşeyi
bu ayda adetimi bekliyorum bakalım bebişolmaz demiyorum ama ümitilenmekte istemiyorum artık ehliyete yazıldım yarın başlıyorum kafamı dağıtırım stres yok artık neyse kızlar kendinize iyi bakın arada uğramaya çaılışıcam opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
atlanta stres yapıyorsak ateş ölçmeyi zaten önermiyoruz,ateşinin yükselme sebebini öğrenmişsin sonuçta başka bir zaman olsaydı düşeceğini görecektin,hayırlısı olsun:)
kullanıdığın marka neydi canım?
yok canım korkma çünkü bende aynı markayı kullandım.hayır yumurtlamıyorsun çünkü o marka çok hassas olduğu için kesinlikle çizginin diğerinden koyu olması gerekiyo.hatta mor oluyo çizgi yumurtlama gününde.bende hep öyle oldu.ama sen yavaş yavaş başla çalışmalara çünkü çok uzak değildir yumurtlaman.2 gün sonra muhtemelen mor gibi koyu olur çizgin.erken yumurtluyorsundur.yani 12.gün falan olabilir.