Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben inceledim;spermler iyi delikafadulden doktora giden arkadaşları paso tüp bebek merkezine yönlendiriyor bazı çıkarcı doktorlar;bazı arkadaşların da sapasağlam olduğu halde yollamışlar;hatta arkadaşa yumurta falan bitmiş sende demişler;tüp bebek merkezine yönlendirilmiş heme;kız gitmemiş;ama morali de bozulmuş tabii;sonra hiç olacağını düşünmezken oluvermiş;1,5 yıl sonrasında bir tane daha yaptılar hatta: 2 si de aslanlar gibi şu an3,5 ve 5 yaşındalar
benzer bir mucize de biz bekliyoruz dimi ronyacığım

şu soğanımı hazırlayayım bari..ama ronyacığım acıkmıyorumki ben deminde dediğimiz gibi...

ben inceledim;spermler iyi delikafadulden doktora giden arkadaşları paso tüp bebek merkezine yönlendiriyor bazı çıkarcı doktorlar;bazı arkadaşların da sapasağlam olduğu halde yollamışlar;hatta arkadaşa yumurta falan bitmiş sende demişler;tüp bebek merkezine yönlendirilmiş heme;kız gitmemiş;ama morali de bozulmuş tabii;sonra hiç olacağını düşünmezken oluvermiş;1,5 yıl sonrasında bir tane daha yaptılar hatta: 2 si de aslanlar gibi şu an3,5 ve 5 yaşındalar

canım valla ben özellikle tüp bebek merkezinde çalışan kadın doğumculara ve ürologlara şüpheye bakıyom kesinlikle bir çoğunun bariz bir şekilde o merkezlere çalıştıklarını düşünüyorum.malesef doktorlarımız nedense en kötüyü söyleme gereği duyuyor hemde bunu söylerken çokta rahatlar kötükedihüso

canım valla ben özellikle tüp bebek merkezinde çalışan kadın doğumculara ve ürologlara şüpheye bakıyom kesinlikle bir çoğunun bariz bir şekilde o merkezlere çalıştıklarını düşünüyorum.malesef doktorlarımız nedense en kötüyü söyleme gereği duyuyor hemde bunu söylerken çokta rahatlar kötükedihüso

ewt yaptıkları çaok bencilce:eek:lmaz: insanlık dışı bile;bi de bilim insanı olacaklar :kızgın: neyse biz de kendi işimizi kendimiz görürüz;ben evde doğumhane açiim hatta sempatiksalakcinni

iyi geceler sana ronyaaaa

ewt yaptıkları çaok bencilce:eek:lmaz: insanlık dışı bile;bi de bilim insanı olacaklar :kızgın: neyse biz de kendi işimizi kendimiz görürüz;ben evde doğumhane açiim hatta sempatiksalakcinni

iyi geceler sana ronyaaaa

yapamısın yaparsın çılgın hatun seni kafamçokkarıştı
sanada iyi geceler opuyorumnanaktan

ovvvv işte bunu merak ettiydim ben de::))) süpersiiiiiin;yani o mikroskobun "sihirli ovulasyon mikroskobu" falan olması gerekmiyor o zamn haa:) iyiymiş heme bakiim ben de dur

yanlız şöyle bişey var bizim mikroskopta özel ışık var.. yani özel bilmem ne ışığı imiş bizim görmemizi sağlayan.. o yüzden sende görünmeyebiliriz..

1.gün.... ???..... 16 eylül regl
2.gün.... ???..... 17 eylül regl
3.gün.... ???..... 18 eylül regl
4.gün.... 36,4.... 19 eylül regl
5.gün.... 36,5.... 20 eylül regl
6.gün.... 36,3.... 21 eylül regl
7.gün.... 36,3.... 22 eylül regl
8.gün.... 36,1.... 23 eylül :ecrin_bebek:
9.gün.... 36,2.... 24 eylül
10.gün... 36,3... 25 eylül
11.gün... 37,8... 26 eylül
12.gün... ???.... 27 eylül :ecrin_bebek:
13.gün... ???.... 28 eylül
14.gün... ???.... 29 eylül
15.gün... ???.... 30 eylül
16.gün... ???.... 1 ekim :ecrin_bebek:
17.gün... ???.... 2 ekim :ecrin_bebek:
18.gün... 36,1... 3 ekim :ecrin_bebek:
19.gün... 36,1... 4 ekim
20.gün... 36,4... 5 ekim :ecrin_bebek:
21.gün... 36,3... 6 ekim
22.gün... 36,3... 7 ekim :ecrin_bebek: :lepi:
23.gün... 36,4... 8 ekim :ecrin_bebek: :gitme:
24.gün... 36,7... 9 ekim :lepi:
25.gün... 36,6... 10 ekim :ecrin_bebek: :lepi:
26.gün... 36,6... 11 ekim :ecrin_bebek: :sm_confused:
27.gün... 36,8... 12 ekim :lepi:
28.gün... 36,8... 13 ekim :ecrin_bebek: :gitme:
29.gün... 36,8... 14 ekim :sm_confused:
30.gün... 36,7... 15 ekim :gitme:
31.gün... 36,8... 16 ekim :sm_confused:
32.gün... 36,8... 17 ekim
33.gün... 36,7... 18 ekim

30368d Ovulation Charts
:gitme: ovulasyon negatif
:lepi: işareti ovulasyon pozitif demek
:sm_confused: işareti yarı otlu yarı otsuz görüntü demektir.

günaydın kızlarrrr.. bugün sabaha karşı öyle çişim geldiki anlatamam resmen sıkıştım ama uykum açılmasın ve ateşim etkilenmesin diye kalkmadım tuvalete ama bu seferde uykum açıldı dön o tarafa dön bu tarafa off poff derken saat 7 ye 10 vardı ateşimi ölçtüm ve kalktım ateşim 36,7 idi sonra tekrar yattım ve 10 dk sonra ölçtüm ama tabi o 10 dk da uyuyamadım 36,6 çıktı.. normalde ölçtüğüm saat 7 dir hep ama 10 dk önce kalkıp yattığım için ilk ölçtüğümü yazdım.. aslında ilkide sağlıklı değildir ondada pek aralıksız değildi uykum.. neyse..

Günaydın bencede ilk ölçtüğün geçerlidir. Çünkü hareket haline geçince ateş etkilenirmiş.bilmiyorumkismile
Bende yumurtlayamadım galiba :sinifsinif:
FF çizgi çekmedi hala, canım sıkıldı

3158e5 Ovulation Charts

Günaydın Kızlar,
Benim tablom da böyle...
Ne diyorsunuz??Reglime 3 gün var..

1.gün-24 eylül-36,0
2.gün-25 eylül-35,9
3.gün-26- eylül-?
4.gün-27 eylül-35,8
5.gün-28 eylül-36,1
6.gün-29 eylül-36,1
7.gün-30 eylül-35,8
8.gün-1 ekim-35,7
9.gün-2 ekim-35,9*
10.gün-3 ekim-35,9
11.gün-4 ekim-35,8
12.gün-5 ekim-35,8*
13.gün-6 ekim-35,9
14.gün-7 ekim-36,0*
15.gün-8 ekim-36,3
16.gün-9 ekim-36,0
17.gün-10 ekim-36,2*
18.gün-11 ekim-36,0
19.gün-12 ekim-36,2
20.gün-13 ekim-36,4
21.gün-14 ekim-36,4
22.gün-15-ekim-36,3
23.gün-16 ekim-36,2
24.gün-17 ekim-36,3*
25.gün-18 ekim-36,4

Günaydın bencede ilk ölçtüğün geçerlidir. Çünkü hareket haline geçince ateş etkilenirmiş.bilmiyorumkismile
Bende yumurtlayamadım galiba :sinifsinif:
FF çizgi çekmedi hala, canım sıkıldı

3158e5 Ovulation Charts

akıntını işaretlediğin için bence çizgi çekmiyor.. ateşinin yükseldiği yere sticky işaretle bakalım çizgiyi çekecekmi?

çiğdem neden çizgi çekmiyor biliyomusun ateşin adetliyken çok yüksekmiş zamanla düşsede şuanki ateşin kadarmış ve adetin bittikten hemen sonrada şuanki ateşin kadar bi yükseliş olmuş ortalamanın üzerinde ateş yükselmedikce çizgi çekmiyor benim bildiğim..

çiğdem neden çizgi çekmiyor biliyomusun ateşin adetliyken çok yüksekmiş zamanla düşsede şuanki ateşin kadarmış ve adetin bittikten hemen sonrada şuanki ateşin kadar bi yükseliş olmuş ortalamanın üzerinde ateş yükselmedikce çizgi çekmiyor benim bildiğim..

Evet benim bildiğimde öyle
Yazını bi kaç kere okudum :)
Az önce senin dediğin gibi yaptım. Farklı bi FF hesabı aldım bu sefer akıntıları yazmadan ateşimi yazdım sadece. 20. güne kesik çizgi çekti :S Havalar soğudu ya FF pek anlayamadı galiba :)

Evet benim bildiğimde öyle
Yazını bi kaç kere okudum :)
Az önce senin dediğin gibi yaptım. Farklı bi FF hesabı aldım bu sefer akıntıları yazmadan ateşimi yazdım sadece. 20. güne kesik çizgi çekti :S Havalar soğudu ya FF pek anlayamadı galiba :)

:) Senin yazın üzerine bende yazımı tekrar okudum biraz karışık yazmışım bende analamakta zorlandım :)
tahminimce sticky yazısı yapışkan akıntı demek ve sen bu akıntıyo yumurtlamanın çok çok öncesine yazdığın için ve asıl yumurtlama zamanında waterly işaretleyince tablonun kafası karıştı fisfisfis ve çizgi çekmedi :)

Hemmmm :) Anladım
Çok kafasını karıştırmamak gerekiyor demek ki
Akıntıları işaretlemesekte olur kanımca

günaydın hanımlaropuyorumnanaktan
30bc44 Ovulation Charts ateş çüzelgemde çizgi çekildi yalnız geçen ayki gibi yüksek değil ateşim havalardan dolayıboshayallersmile

taf çizgi doğru yerde artık beklemedesin sen de ,bu arada rüyamda senin burda çift çizgili bir test fotoğrafı paylaştığını gördüm 2 gün önce :) hayırlısı inş :)

lightlife ateşin hala yüksek olduğu için sorun yok ilkini yazmakta haklısın önemli değil o.

çiğdem eggwhite ya da watery gibi akıntıları işaretlediğin günleri verimli günler olarak baz alır tablo,bekle bir iki güne çeker çizgiyi.öenmli olan senin hissettiklerin :)

X