- 4 Şubat 2009
- 8.728
- 40
kız napayım ne yapacağımı bilemedimki....çok şaşkınım...rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
amin canım.. eşinin tepkisi ne oldu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız napayım ne yapacağımı bilemedimki....çok şaşkınım...rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
ayy hiç sorma o çift çizgi ne kadar önemliymiş meğersüper yaaa.. bu sonucu görmek için ne kadar çok uğraşıyoruz dimi :) Rabbim büyük herşeyin bi zamanı var işte..
eşim öğretmenevinde oyun oynuyor...gelsene diyorum gelip ne yapabilecem diyo muayenemi edecem sanki diyo:))))sevindi ama yanımda değil hainamin canım.. eşinin tepkisi ne oldu?
eşim öğretmenevinde oyun oynuyor...gelsene diyorum gelip ne yapabilecem diyo muayenemi edecem sanki diyo:))))sevindi ama yanımda değil hain
kız ne diyon sen...düşünsene hiç yumurta yok...görümcem doktor ona diyorum olabilirmi diye o mümkün değil yumurta yok bu imkansız diyor...bende o gözle bakıyordum artık...ve bu ay biz hiç bebek için birlikte olmadık...ilişkiden sonrada hiç yatmadım hemen kalkıp duşumu aldım...ya belki hamilesindir diyenlere mümkün değil eğer olursa mucize olur diyordum ve dediğim gibide oldu eğer gerçekse bu sonuç muucize buna denir işteve farkındamısın sen de umudunun olmadığı bi anda aldın bu güzel haberi.. bende mi boşversem bu sıkı takip olayını acaba :)
nova diye bir test...yanlışsada değilsede yarın kanda doğru sonuç çıkarolacaksa sen naparsan yap önüne geçemezsin olmucaksada olduramazsın Rabbim büyük.Testin markası ne durucum? bende 2 kere yanlış pozitif gördümde aynı marka testte o yüzden soruyorum.
canım yanlış pozitif değildir o bence kimyasal geçirmişsindir..kanda baktırdınmı hiç..ben hep bu testi kullanıyorum varsa çıkıyo yoksa çıkmıyo..şimdidye kadar öyle oldu ama ne biliim belki test bozuktur..olacaksa sen naparsan yap önüne geçemezsin olmucaksada olduramazsın Rabbim büyük.Testin markası ne durucum? bende 2 kere yanlış pozitif gördümde aynı marka testte o yüzden soruyorum.
canım yanlış pozitif değildir o bence kimyasal geçirmişsindir..kanda baktırdınmı hiç..ben hep bu testi kullanıyorum varsa çıkıyo yoksa çıkmıyo..şimdidye kadar öyle oldu ama ne biliim belki test bozuktur..
artık gerçeksede değilsede hayırlısı olur inşallah güzelim....hayır test falan bozuk değil bal gibide hamilesin
bende yanlış pozitifleri kimyasal gebelik diye düşünüyom
Hııım yazdıklarına göre sanırım tanışıyoruz biz...Benim eşim güvenlik görevlisi burda carrefoursada...Senin...
dünya küçük derlerdi de inanmazdım.Dilek sen misin canım?kaydirigubbakcemile3
canım yanlış pozitif değildir o bence kimyasal geçirmişsindir..kanda baktırdınmı hiç..ben hep bu testi kullanıyorum varsa çıkıyo yoksa çıkmıyo..şimdidye kadar öyle oldu ama ne biliim belki test bozuktur..
laboick diye bi testti ve 2 defa yanlış çıktı ve ikisindede kan testi yaptırdım 0 çıktı.
canım nereye gittin sen ya???yaptın mı tükürük testinicanım o dedğin marka testler bozuk hep silik pozitif çıkıyor gebelik testi
ovulasyonda hep pozitif çıkıyor
bende ondan çok çektim birde certain diye bir test
canım gebelik testi yaptım ve sonuç bu..ne diyosunuz
Hııım yazdıklarına göre sanırım tanışıyoruz biz...Benim eşim güvenlik görevlisi burda carrefoursada...Senin...
dünya küçük derlerdi de inanmazdım.Dilek sen misin canım?kaydirigubbakcemile3
Evet benim canım... kaydirigubbakcemile3
ya o kadar da yakınıdayken sormak ve bilmek istediklerimi bulunduğu yer Tekirdağ diye geçen birilerine sormak istedim.aslında çevremde konuşamadığım ve konuşmaya çekindiğim konulardı bunlar ve uygun doktoru da bulamamaktı sıkıntım.en azından Tekirdağ lı birileri kesin iyi bi doktor yada hastane önerir diye düşündüm ama böyle bi şekilde burda karşılaşıcağımız da aklıma gelmezdi doğrusu.neyse artık yüzyüze anlatırız bütün bunları canım.mutlaka biribirimize faydalı olabilecek bişeyler vardır.umarım yakın bi zamanda çoooook yakın bi zamanda görüşürüz...[ Gothic"][/FONT][/FONT]
turlik ve welcome kızlar
ne güzel karşılaşmışsınız
ama ben mümkünse hiç tanıdığım biriyle karşılaşmak istemiyom eyvahedigeldismile
turlik dediğin gibi çevremdekilere anlatamadıklarımı burdakilere anlşatıyom