Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sevgili light senin yumurtan son bir atakla çatlamış
hadi gözün aydın.canım bu arada eşin nasıl hiç test baktırdınızmı
eşine bol bol vitamin ver özellikle arginmax mens diye bir vitamin var süper

ateş düştüğü gün ve yükseldiği 3 gün daha yapsan yeterli olur.bunu ister her gün yap istersen bir gün ara verip yap onu sen bilirsin.daha doğrusu eğer sperm probleminiz yoksa bence her gün yap canım.
biozard sagolasın, teşekkür ederim tekrar.

sevgili light senin yumurtan son bir atakla çatlamış
hadi gözün aydın.canım bu arada eşin nasıl hiç test baktırdınızmı
eşine bol bol vitamin ver özellikle arginmax mens diye bir vitamin var süper

eşim henüz test yaptırmadı 3 ayın sonunda test yapılacakmış ve doktoru eğer vitamin kullanırsan ameliyatın işe yarayıp yaramadığını anlayamayız demiş o sebeple şimdilik ilaç kullanmıyoruz tatlım..

Teşekkür ederim tafcım. Hayırlısı Allah'tan. Rabbim güzelini, hayırlı olanını versin hepimize.

Son düzenleme:
1.gün 36.4 regl
2.gün 36.6 leke
3.gün 36.6 * bitti
4.gün 36.4 *
5.gün 36.4
6.gün 36.3
7.gün 36.4
8.gün 36.6
9.gün 36.4
10.gün 36.3
11.gün 36.4
12.gün 36.3
13.gün 36.3 *
14.gün 36.5 *
15.gün 36.5 *
16.gün 36.7 * (lavaboda peceteye 1 damla acık pembe akıntım geldi)
17.gün 36.6
18.gün 36.4 * uykusuz zamansız 2 saat önce
19.gün 36.7 *
20.gün 36.8

günaydın kızlar:80::80:

15. gün yumurtan çatlamış çalışmalar da güzel zamanlarda yapılmış inşallahhakkında hayırlısı olur fazla yorma kendini:97:

tafcım tşk ederim cnm yorum için hakkımızda hayırlısı elimizden geleni yaptık bekliyoruz hayırlısıyla

Taf ben daha yeni okudum Çok büyük geçmiş olsun. Allahım en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklısını versin inşallah

ateşin güzel seyrediyor ama çalışma az olmuş ve tam yumurtlama gününde olmamış öncesinde olmuş hayırlısı tek gün bile yeter tutacaksa zaten

teşekkürler tafçım yorumun için. bu ay umudum yok zaten. ateş yönteminide iyice henüz öğrenebildim:) o yüzden çalışmalar yanlış oldu kısmet ya allah ne zaman nasip ederse o zaman inşallah.

Sevdebilge kimyasal olabilir ama adet günü testte değeri 10 çıkıp da gebeliğini tamamlayanlar da vardı,ateşin düşük ama her şeye hazırlıklı ol,umut vermek için söylemiorum ama gebelik de olabilir.tabi önce adete odaklanmak lazım,hayırlısı olsun diyelim.

Evet hayırlısı olmuştur inşallah juliacım. Biraz önce adetim başladı. Şiddetli bir ağrı ile. Kimyasal gebelikti sanırım. İçimde bir umut vardı belki yükselir diye ama adet olmayı da bekliyordum bir yandan. Nasip... :)

arkadaşlar bu topiği takibe yeni başladım önceki sayfalara baktım ama konuya çok yabancı kaldım. lutfen beni aydınlatır mısınız? ben şu an adetim 2.günü.. ateş ölçme takibine ne zaman başlamalıyım? Ayrıca eşim manuel termometre almış kullanamıyorum yarına digital alıcak. ateş hangi seviyedeyken yumurtlama gerçekleşiyor. yani işin özünde adet döneminde ateş düşük sonrasında düzenli takip ateş değişmiyor ne zaman yukselme oluyor yumurtlama dönemine girilmiş mi oluyor? lutfen açıklar mısınız? liste yapıcağım, sizlerden o zamanda yardım rica edeceğim ama şu an çalışmalarıda günleri ıskalamadan geçirmek istiyorum. lutfen açıklama yapar mısınız

ben anlatayım sana adetinin ilk günü baslayabilirsin yrında baslayabilirsin adet günü kc dereceyle adet oldugunu bilmek acısından o gün baslamak daha iyi ama simdi baslayıp gelecek aya rahat hazırlanmış olursun şimdi canım ateşin normal sekilde seyrediyor 36.5 36.4 36.5 36.4 36.3 dyelim düşüşe geçiyor ve 36.3 ten 36.6 36.7 36.8 diye gidiyor burada yumurtlaman yükselise gecmeden önceki gün yani 36.3 ve 36.8 günleri önemli günlerin yumurtlama günün oluyor yumurtlaman gerceklesirken ateşin düşük oluyor catladıktan sonra yükselise geciyor o günleri değerlendiriyorsun akıntı kasık agrısı falanda hissedersin yumurta akı gibi akıntın olur ilişkiye isteğin olur bunlar yumurtlarken dikkat edersen fark edebileceğin özellikler kolay gelsin allah hayırlısıyla göndersin yavrunuzu isteyen herkese saglıgıyla versin umarım yardımcı olabilmişimdir

canım vardır herseyde bir hayır hamile kalabildiğini öğrenmiş oldun en azından bende bekliyordum dua ettim inşallah değerin yükselir diye ama allahın takdiri vardır herseyde bi hayır saglıgıyla gelecek birgün bizim minikler gec gelsinler saglıgıyla gelsinler geldiklerinde ısırırız bizi bu kadar üzdükleri için benimde bu ay olmadı yine sanırım her ay yumurtlamada sızlayan göğüslerden tık yok bu ay o yüzden hiç umudum yok normalde göğüsler ilk belirtiyi verirmiş bende yumurtlama da bi umut hep vardı bu ay yok aklımda da yok o yüzden gelecek ayı bekliyorum bile şimdiden :79::79:

süpersiinnçok teşekkür ederim.ne güzel açıkladın ya çok sağol gerçekten de.. hayırlısıyla başlıyacağım.

süpersiinnçok teşekkür ederim.ne güzel açıkladın ya çok sağol gerçekten de.. hayırlısıyla başlıyacağım.

ateşini ölçmeye basladıgın zaman adetin bittikten sonra listeni buraya eklersin bende arkadaslarda yorum yparlar canım bende eklemeye basladıgımd anlamıyordum sagolsun kızlar çok yardımcı oldular sanada yardımcı oluruz hayırlı haberler verirsin inşallah en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…