canım bencede bu mikroskop çıldırmış:)teşekkür ederim hayatımbu arada bu otlu otsuzu artık yapmıcam yanılttı ben bu ay..
biozard sagolasın, teşekkür ederim tekrar.ateş düştüğü gün ve yükseldiği 3 gün daha yapsan yeterli olur.bunu ister her gün yap istersen bir gün ara verip yap onu sen bilirsin.daha doğrusu eğer sperm probleminiz yoksa bence her gün yap canım.
sevgili light senin yumurtan son bir atakla çatlamış
hadi gözün aydın.canım bu arada eşin nasıl hiç test baktırdınızmı
eşine bol bol vitamin ver özellikle arginmax mens diye bir vitamin var süper
canım bencede bu mikroskop çıldırmış:)
sevdebilgeciğim ateşin çok güzeldi ama son gün düşüşe geçmiş b-hcg değerin de düşük çıkmış benim de temmuz ayında b-hcg değerim adet günümden 1 gün sonra 7,6 çımıştı o zamanlar korunmayı yeni bırakmıştım ateş ölçümü yapmıyordum ve hemen ertesi gün adeim gelmişti yani kimyasal bir gebelikti yaşadığım. galiba seninki de öyleama sıkma canını bu da iyi birşey hamile kalabiliyorsun demektir
15. gün yumurtan çatlamış çalışmalar da güzel zamanlarda yapılmış inşallahhakkında hayırlısı olur fazla yorma kendini:97:
ateşin güzel seyrediyor ama çalışma az olmuş ve tam yumurtlama gününde olmamış öncesinde olmuş hayırlısı tek gün bile yeter tutacaksa zaten
biraz geç olmuş ama olsun :81:28. gün yumurtlamışsın hayırlı olsun
Sevdebilge kimyasal olabilir ama adet günü testte değeri 10 çıkıp da gebeliğini tamamlayanlar da vardı,ateşin düşük ama her şeye hazırlıklı ol,umut vermek için söylemiorum ama gebelik de olabilir.tabi önce adete odaklanmak lazım,hayırlısı olsun diyelim.
arkadaşlar bu topiği takibe yeni başladım önceki sayfalara baktım ama konuya çok yabancı kaldım. lutfen beni aydınlatır mısınız? ben şu an adetim 2.günü.. ateş ölçme takibine ne zaman başlamalıyım? Ayrıca eşim manuel termometre almış kullanamıyorum yarına digital alıcak. ateş hangi seviyedeyken yumurtlama gerçekleşiyor. yani işin özünde adet döneminde ateş düşük sonrasında düzenli takip ateş değişmiyor ne zaman yukselme oluyor yumurtlama dönemine girilmiş mi oluyor? lutfen açıklar mısınız? liste yapıcağım, sizlerden o zamanda yardım rica edeceğim ama şu an çalışmalarıda günleri ıskalamadan geçirmek istiyorum. lutfen açıklama yapar mısınız
Evet hayırlısı olmuştur inşallah juliacım. Biraz önce adetim başladı. Şiddetli bir ağrı ile. Kimyasal gebelikti sanırım. İçimde bir umut vardı belki yükselir diye ama adet olmayı da bekliyordum bir yandan. Nasip... :)
ben anlatayım sana adetinin ilk günü baslayabilirsin yrında baslayabilirsin adet günü kc dereceyle adet oldugunu bilmek acısından o gün baslamak daha iyi ama simdi baslayıp gelecek aya rahat hazırlanmış olursun şimdi canım ateşin normal sekilde seyrediyor 36.5 36.4 36.5 36.4 36.3 dyelim düşüşe geçiyor ve 36.3 ten 36.6 36.7 36.8 diye gidiyor burada yumurtlaman yükselise gecmeden önceki gün yani 36.3 ve 36.8 günleri önemli günlerin yumurtlama günün oluyor yumurtlaman gerceklesirken ateşin düşük oluyor catladıktan sonra yükselise geciyor o günleri değerlendiriyorsun akıntı kasık agrısı falanda hissedersin yumurta akı gibi akıntın olur ilişkiye isteğin olur bunlar yumurtlarken dikkat edersen fark edebileceğin özellikler kolay gelsin allah hayırlısıyla göndersin yavrunuzu isteyen herkese saglıgıyla versinumarım yardımcı olabilmişimdir
süpersiinnçok teşekkür ederim.ne güzel açıkladın ya çok sağol gerçekten de.. hayırlısıyla başlıyacağım.
süpersiinnçok teşekkür ederim.ne güzel açıkladın ya çok sağol gerçekten de.. hayırlısıyla başlıyacağım.