Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sevdebilgecim bence hamilesin 10-15 dakikada çizgi çıkmış işte.. okadar silik çıkması normal daha çok erken çünkü.. hayırlı olsun tatlım.

benimde bu ay çatlamadı sanırım verdiğin bilgiler için sağol canım içimi rahatlattın

sevgili sevdebilge ateşin çok güzel
testte silikse hamilesin demektir
şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Sevdebilge ateşin hamileyim diye bağırıyor,bence kan testi yaptır,yanılmamış olursun.

Ay inşallah juliacım. Kan testi haftaiçi yaptırmayı planlıyorum. İnşallah güzel bir sonuç alırım. İnşallah bu ateş tablosu, silik çıkan ev testleri sağlıklı bir gebeliğin ilk habercileridir. İnşallahhhhh!

sevdebilgecim bence hamilesin 10-15 dakikada çizgi çıkmış işte.. okadar silik çıkması normal daha çok erken çünkü.. hayırlı olsun tatlım.

Canım inşallah. Ben de öyle ümit ediyorum ama çok da korkuyorum, endişeleniyorum. Rabbim hayırlısını versin hepimize.

sevgili sevdebilge ateşin çok güzel
testte silikse hamilesin demektir
şimdiden hayırlı uğurlu olsun

İnşallah ronyacım. Hayırlısı Allah'tan. Rabbim cümlemize hayırlısını nasip etsin.

arkadaslar mrb
juliaa doğurmussunn tebrıkler canımm bende ıkız ıstıorum bılıosun
allah kolaylık versinn
kıslar sızden nbr
bizde yarıyıl tatılınde tup bebek denıcez
ben bişey merak edıorum aklıma nerden geldıyse
şimdi gebelık hakkında ateş bıze epey bılgı verıo belırtılerden daha cok
tup bebekte transferden sonra ateş olçmek sağlıklı sonuçlar verirmi
dısardan bol mıktarda progesteron alıoruz beyın uyarılıomus ve knedı progesteron
uretımını mınımuma ındırıomuş
boylelıkle hiç değişmeyen bı progesteron sevıyesı oalacak dısardan her gun
aynı doz alndığı ıcın
julıa senden yorum beklıorum ugrayabılıomusun bılmıorum ama
çok öptum kıslar allah yardımcımız olsun

tafcım yorumun için teşekkürler canım fazla giremiyorum kardeşlerim geldi gece yolda oldukları için uyuyamadım sıksık telefon acmak için o yüzden düşük çıktı sanırım ve işin kötüsü ben çok fena sistit oldum kızlar bol su içiyorum geçiyo ama su içmeyi kesince tekrar yanma başlıyo çok kötü bir durum allah kimseye yasatmasın aglamaklı oluyorum bu arada sevde bilgecim ateşin çok güzel maşallah beebiş gelmiş gibi çift çizgide de kendini göstermiş anneciğine bence hamilesin inşallah sağlıklı uzun ömürlü gelsin bebeğin

yaa kızlar ben sistit oldum ya benim 15. gün yumurtlamam oldu ve bugün 18.günümdeyim bebek olmasına engelmi bu durum cok üzülüyorum

arkadaşlar bana cevap verebilecek olan birileri var mı?
ateşi hergün hangi saate ölçmeliyiz?
kol altından ölçsek olur mu?
ateşin düştügü gün mü yumurtlama oluyor? tek gün mü?

teşekür ederim şimdiden

arkadaşlar bana cevap verebilecek olan birileri var mı?
ateşi hergün hangi saate ölçmeliyiz?
kol altından ölçsek olur mu?
ateşin düştügü gün mü yumurtlama oluyor? tek gün mü?

teşekkür ederim şimdiden

ateşi hergün sabah yataktan kalkmadan 6-8 arası ölçüyorsun.her gün aynı saatte ölçmen lazım.kol altından olmaz dil altından ölçmen gerek.ateşin düştüğü gün yumurtlama oluyor.ertesi 3 günde yükselme olursa yumurta çatlamış oluyor.umarım yardımcı olabilmişimdir.

Kızlar ateşim düştü. Neden bilmiyorum. Adet sancısı gibi ağrım da var. Test yaptım az önce. Gebelik testinde silik bile çizgi yok. Ovulasyon testi yaptım, onda koyulaşma var. 3 gündür silik çıkıyordu gebelik testleri. Bugün yok. Ateşim de düştü. Kırmızılar geliyor mu dersiniz?

1.gebelik testi
2.ovulasyon testi

Kızlar ben kan testi yaptırdım şimdi. 7.07 çıktı. Adet günüm yarın. Çok düşük bir değer değil mi? Ateşim de düşüşe geçtiğine göre adetim gelir mi dersiniz?

Adet gününden 1 gün önce beta Hcg kaç olmalı?

canım 5in üstü hamilelik oluyo inşallah değerin katlanarak gider hamilelerin ateş tablolarına bak istersen onlarında adet günü düşüp ertesi gün yükselenlerde var inşallah değerin katlanır adet gelmez inşallah tekrar aynı yerde ertesi gün kan testini tekrarla katlanarak gider inşallah

canım üzgünüm ama seninki sanki kimyasal gebeliğe benziyo...ben çok yaşadım çünkü...7 ler 8 ler çıkıyordu bende de ertesi gün adet oluyordum zaten

1.gün 36.4 regl
2.gün 36.6 leke
3.gün 36.6 * bitti
4.gün 36.4 *
5.gün 36.4
6.gün 36.3
7.gün 36.4
8.gün 36.6
9.gün 36.4
10.gün 36.3
11.gün 36.4
12.gün 36.3
13.gün 36.3 *
14.gün 36.5 *
15.gün 36.5 *
16.gün 36.7 * (lavaboda peceteye 1 damla acık pembe akıntım geldi)
17.gün 36.6
18.gün 36.4 * uykusuz zamansız 2 saat önce
19.gün 36.7 *

slm kızlar kardeşlerim var fazla giremiyorum ama tablomu ekliyorum yinede..:80::80:

Şuan Kan Tahlili Sonucuna Göre Beta Hcg Değerleri başlığını inceliyorum. Benimki çok düşük kalıyor onlarınkinin yanında... Hayırlısı Allah'tan. Bekleyip göreceğim...

canım üzgünüm ama seninki sanki kimyasal gebeliğe benziyo...ben çok yaşadım çünkü...7 ler 8 ler çıkıyordu bende de ertesi gün adet oluyordum zaten
Ateşim düştüğü için adet olacağımı düşünmeye başladım ben de. Kimyasal gebelikten korkuyordum, korktuğum başıma geldi sanırım. Allah'tan hayırlısını diliyorum. İnşallah en hayırlı zamanda en güzelini nasip eder...

canım hayırlısı herşeyin inşallah kimyasal olmaz değerin artar ama kimyasal olsa bile üzülme en azından hamile kalabildiğini biliyorsun inşallah gönlüne göre versin allah keşke bi kaç gün bekleyip yaptırsaydın kan testini en azından moralin bu kadar bozulmazdı hayırlısı allahtan istiyoruz o nezaman verirse o zaman olacak hayırlısıyla sağlığıyla gelsinler ne zaman gelirseler o zaman gelsinler

Bu ay adetim geçmeden hiç test yapmayacaktım güya. :) Daha adetime 1 gün var ve ben 4 gündür idrar testi yapıyorum her sabah, ateşim bugün düştüğü için de gittim kan testi yaptırdım. Evet artık hayırlısı Allah'tan. Mevlam hayırlısını nasip etsin herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…