yumurtan çatlamamış olabilir.ben bu ay ovulasyon testinin ve ateş ölçmenin ne kadar doğru olduğunu bir kez daha anladım.bugüne kadar yumurta çatlamadan bir gün önce hep ateşim düştü ve çatladıktan sonrada hep yükseldi hatta 37 lere kadar çıktı.ovulasyon testide aynı şekilde yumurtlamadan bir gün önce pozitifti.hatta ilk çizgiden baya bi koyu çıkıyordu.doktorda yumurtanın çatladığını onaylamıştı.ama bu ay ovulasyon testinde pozitifi göremedim ve ateşimde yükselmedi.senin dediğin gibi 36.5 da kaldı.doktora gittiğimde yumurtanın çatlamadığını öğrendim.30mm olmuş yumurtan ve çatlamamış bundan sonrada çatlamaz adetle atarsın dedi.yani hem ateş ölçme yöntemi hemde ovulasyon testi kesinlikle doğru bunu bir kez daha test etmiş oldum.ikiside çok güvenilir yöntemler.ama bazı insanların ateşleri zaten düşük seyrediyor.36.9 ları hiç görmeyenler var.onlarda durum farklı tabi.ama bizim gibi 37 leri görmüş insanlarda genelde ateş yükselmiyorsa yumurta çatlamamış oluyor.zaten doktor bana her ay çatlayacak diye bişey yok dedi.bazen böyle olabiliyo.bu ay mesela benimkide çatlamadı.stresten ufak tefek hormon bozukluklarından olabiliyo.ama bu çatlamayacak demek olmuyo.bir dahaki ay yine çatlayabilir.bence sende takma kafana bu ay çatlamamış olsa bile bir dahaki ay çatlar.umarım yardımcı olabilmişimdir.
Sevdebilge ateşin hamileyim diye bağırıyor,bence kan testi yaptır,yanılmamış olursun.
sevdebilgecim bence hamilesin 10-15 dakikada çizgi çıkmış işte.. okadar silik çıkması normal daha çok erken çünkü.. hayırlı olsun tatlım.
sevgili sevdebilge ateşin çok güzel
testte silikse hamilesin demektir
şimdiden hayırlı uğurlu olsun
arkadaşlar bana cevap verebilecek olan birileri var mı?
ateşi hergün hangi saate ölçmeliyiz?
kol altından ölçsek olur mu?
ateşin düştügü gün mü yumurtlama oluyor? tek gün mü?
teşekkür ederim şimdiden
Kızlar ben kan testi yaptırdım şimdi. 7.07 çıktı. Adet günüm yarın. Çok düşük bir değer değil mi? Ateşim de düşüşe geçtiğine göre adetim gelir mi dersiniz?
Adet gününden 1 gün önce beta Hcg kaç olmalı?
canım üzgünüm ama seninki sanki kimyasal gebeliğe benziyo...ben çok yaşadım çünkü...7 ler 8 ler çıkıyordu bende de ertesi gün adet oluyordum zatenKızlar ben kan testi yaptırdım şimdi. 7.07 çıktı. Adet günüm yarın. Çok düşük bir değer değil mi? Ateşim de düşüşe geçtiğine göre adetim gelir mi dersiniz?
Adet gününden 1 gün önce beta Hcg kaç olmalı?
Şuan Kan Tahlili Sonucuna Göre Beta Hcg Değerleri başlığını inceliyorum. Benimki çok düşük kalıyor onlarınkinin yanında... Hayırlısı Allah'tan. Bekleyip göreceğim...canım 5in üstü hamilelik oluyo inşallah değerin katlanarak gider hamilelerin ateş tablolarına bak istersen onlarında adet günü düşüp ertesi gün yükselenlerde var inşallah değerin katlanır adet gelmez inşallah tekrar aynı yerde ertesi gün kan testini tekrarla katlanarak gider inşallah
Ateşim düştüğü için adet olacağımı düşünmeye başladım ben de. Kimyasal gebelikten korkuyordum, korktuğum başıma geldi sanırım. Allah'tan hayırlısını diliyorum. İnşallah en hayırlı zamanda en güzelini nasip eder...canım üzgünüm ama seninki sanki kimyasal gebeliğe benziyo...ben çok yaşadım çünkü...7 ler 8 ler çıkıyordu bende de ertesi gün adet oluyordum zaten
Şuan Kan Tahlili Sonucuna Göre Beta Hcg Değerleri başlığını inceliyorum. Benimki çok düşük kalıyor onlarınkinin yanında... Hayırlısı Allah'tan. Bekleyip göreceğim...
Ateşim düştüğü için adet olacağımı düşünmeye başladım ben de. Kimyasal gebelikten korkuyordum, korktuğum başıma geldi sanırım. Allah'tan hayırlısını diliyorum. İnşallah en hayırlı zamanda en güzelini nasip eder...
canım hayırlısı herşeyin inşallah kimyasal olmaz değerin artar ama kimyasal olsa bile üzülme en azından hamile kalabildiğini biliyorsun inşallah gönlüne göre versin allah keşke bi kaç gün bekleyip yaptırsaydın kan testini en azından moralin bu kadar bozulmazdı hayırlısı allahtan istiyoruz o nezaman verirse o zaman olacak hayırlısıyla sağlığıyla gelsinler ne zaman gelirseler o zaman gelsinler