Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ürolog anlamazmı ronyacım?

1.gün.... ???..... 16 eylül regl
2.gün.... ???..... 17 eylül regl
3.gün.... ???..... 18 eylül regl
4.gün.... 36,4.... 19 eylül regl
5.gün.... 36,5.... 20 eylül regl
6.gün.... 36,3.... 21 eylül regl
7.gün.... 36,3.... 22 eylül
8.gün.... 36,1.... 23 eylül :ecrin_bebek:
9.gün.... 36,2.... 24 eylül
10.gün... 36,3... 25 eylül
11.gün... 37,8... 26 eylül
12.gün... ???.... 27 eylül
13.gün... ???.... 28 eylül
14.gün... ???.... 29 eylül
15.gün... ???.... 30 eylül
16.gün... ???.... 1 ekim :ecrin_bebek:
17.gün... ???.... 2 ekim :ecrin_bebek:
18.gün... 36,1... 3 ekim :ecrin_bebek:
19.gün... 36,1... 4 ekim
20.gün... 36,4... 5 ekim :ecrin_bebek:
21.gün... 36,3... 6 ekim

canım zaten andrologda ürolog ama uzmanlıkalanı erkek infertilitesi
bunu randevu veren sekretere sor onlar hangi öğretim üyesinin uzmanlığı neyse
bilgi veriyolar

sağol canım araştırayım bi bakayım

ateşinde önemli bir yükseliş yok doktora gidip bir baktırsana yumurtanın büyüklüğüne ne durumda diyebilmiyorumkismile

ateşinde önemli bir yükseliş yok doktora gidip bir baktırsana yumurtanın büyüklüğüne ne durumda diyebilmiyorumkismile

doktorumdan da soğudum canım yaaa.. gitmek istemiyorum ona.. paragöz olduğu kanaatine vardım eşimin spermiyogramını görür görmez aşılama yapmamız lazım dedi.başka doktorlar ise normal yolla da olabilir dedi. muayeneye giderken herşey normal demişti işe girdim bebek işine biraz ara vericem deyince çok ara verme yumurtaların sağlıklı çalışmıyor dedi. o sebeple miğde bulandırdı yani.

sen asıl yumurtlamanın olabileceği günler ateşini ölçmemişsin.

27 gun 36.5 ateş düştü :çok üzgünüm:

sen asıl yumurtlamanın olabileceği günler ateşini ölçmemişsin.

tatlım farkındayım ama ogünlerde tatildeydik yoldaydık ve cırcır olmuştum ne ilişki oldu ne ateş ölçümü :gitme: kafamızı dağıtalım diye gittik stressiz bebiş yapacaktık ama cırcırdan nefes alamadıkki

nazelmascım bu bebek dünyaya gelicekse önüne geçemezsin, ama gelmiceksede biz ne yaparsak yapalım gelmez..
o sebeple rahat ol tatlım.

ovuluasyon testim geldi. :)
ronyaaaaa nasıl kullanılıyo bu alet hayatım?

ovuluasyon testim geldi. :)
ronyaaaaa nasıl kullanılıyo bu alet hayatım?

canım mikroskop aldın sanırım
siyah yer varya onu tamamen çıkar
ama çevirerek değil çekeceksin
ve alttaki cama azcık birşey tükürük örneği koy
ben yalıyorum :))
sonra tamamen kuruduktan sonra yerine tak ve lensi çevirerek
net görüntü sağlayana kadar lensi çevir
şekiller çok belirgin zaten kullanma talimatındada yazıyor
canım en az iki saat hiç bir şey yemiceksin içmeyeceksin
birde sabah yaparsan görüntü daha net oluyor
canım sormak istediğin bir şey olursa bana özelden yaz cevaplarım

sağol ronyacım yaptım ama ovulasyon neyin yok :) sabah yapayım eniyisi

neyse hayırlısı olsun.geç olsun güç olmasın

Kızlar ben pazartesi günü regl oldum ama takmadım.Gebe olabilirim fikriyle kendimi mahrum ettiğim şeylerin hepsini yaparak rahatladım.Böylece olayı stres yapmadan atlatmış oldum;herkese tavsiye ederim.Toparlayarak updateli çizelgem:
1.gün-12.gün arası= 35,8-36,0 arası (hergün not almadım)
12.gün 35,9 ovulasyon testi negatif
13.gün 35,9 ovulasyon testi pozitif
14.gün 36,0
15.gün 36,1
16.gün 36,1
17.gün 36,4
18.gün 36,4
19.gün 36,2
20.gün 36,2
21.gün 36,2
22.gün 36,4
23.gün 36.2
24.gün 36,3
25.gün 36,4
26.gün 36,4
27.gün 36,3
28.gün 36,3 lekelenme
29.gün (1.gün) 36,3 regl
30.gün (2.gün) - regl
31.gün (3.gün) 35,9 regl (bugün)
yani yine başa döndük! Bu arada bana da yeni mikroskop geldi(40 yıllık ama benim eskisinden iyi)kaydirigubbakcemile3, eşimin spermlerini inceledim;gayet sağlıklı,düz ilerleyen ve hızlı gözüküyorlar.Sayıları da normal.Benim idrar yollarında iltihap vardı sanırım:Bütün ay yarım saatte bir çişe gidiyordum.Neyse ilk regl ile birlikte geçti. Eşim rehber olduğu için bu ay yumurtama döneminde burada olmayacak.Spermlerini dondurmayı ve hazırlayacağım besiyerinde beslenmelerini sağlamayı düşünüyorum.Deneyimizin sonuçlarını buradan takip edebilirsiniz

spermlerimi inceledin ohaoldumsmile benimde sonum bu olacak sanırım akannehir
spermleri dondurup besleyecekmisin :roflol: iyi fikir vereliniortak ağzını burnunu bulunca bana da söyle de bende besleyem :roflol:

spermlerimi inceledin ohaoldumsmile benimde sonum bu olacak sanırım akannehir
spermleri dondurup besleyecekmisin :roflol: iyi fikir vereliniortak ağzını burnunu bulunca bana da söyle de bende besleyem :roflol:

Spermler koku bile alabiliyor; yollarını öyle buluyorlar yaaa;bu arada besleme olayında ciddiyim.Bu yıl gördüğümüz "suni tohumlama" dersinden öğrendim nasıl olacağını.Bu ilk denemem olacaksempatiksalakcinni .Kafayı bu konuyla yemiş olduğum doğru olabilir ama ben de bu şekilde oyalanıyorum işte naapim.Eşimin özlemini ondan milyonlarcasını besleyerek gideririrm artık delikafadulden.Hadi ben dışarı çıkıyorum.Sonra yazdıklarınızı okurum.Görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…