heyecan hüzün mutluluk karışığım yaniiii uyku gitti zaten valla uzun süre de uyuyamayacağız dimiesilya ateş bir kere ölçülür hep aynı saatte ölçülür tabiki saat ilerledikçe ateşin de değişir.her yarım saatte bir artar. zaten stres yapana hiç önermioruz ,ölçmeyin kafanız rahat olsun ama yumurtlama görünmüor sende,doktor kontrolüyle birlikte takibini yaptırırsan daha iyi olur.
Emelcim bir uyku bastırdı bana anlatamam iki gündür kalkamıorum yerimden :)
kendimi senin yerinde sanıorum ya sanki ben gidicem doğuma ,çok güzel bir duygu,bol bol dinlen diycem ama uyuyamıor ki insan heyecandan,sabaha kadar gözlerimi dikip yatakta ölece kalmıştım ben,sonraki 3 gün boyunca da uyumamıştım :) sonra zaten uyumadık :) o gün bambaşka ama ,inşallah sorunsuz geçer bebeğini bol bol koklarsın :)
sen nerde ve hangi bölümde okuyorsun gebemi?
Alman Dili Edebiyatı mezunuyum.AÖF Laborant Veteriner Sağlık 2.sınıfa geçtim Lightlifecım
Juliacım;evet biraz uçmuş durumdayım ama kafama koydum;besliicam kerataları;eşim salı günü gidiyor,20 gün yok naapiiim :gitme:
Umutbizdeolsuncum;deneyimi takip etmek istemene sevindim. Örnek alınca haber veririrm. :enbuyukkk:
Hepiniz öpüldünüzopuyorumnanaktan
Tamam canım benim...Birdaha hem öpücük yağmuruna hemde yorum yağmuruna tutarım sizi...
Loveli selam canım...Nasılsın...Kalmış 2 günün...Bugünü sayma zaten 1 günün...Günündemi olacak doğumun...Senin sezeryanmı olacaktı...
aaaa aldın mı sende ondan...nasıl şekiller çıkıyomu gerçekten1.gün.... ???..... 16 eylül regl
2.gün.... ???..... 17 eylül regl
3.gün.... ???..... 18 eylül regl
4.gün.... 36,4.... 19 eylül regl
5.gün.... 36,5.... 20 eylül regl
6.gün.... 36,3.... 21 eylül regl
7.gün.... 36,3.... 22 eylül regl
8.gün.... 36,1.... 23 eylül :ecrin_bebek:
9.gün.... 36,2.... 24 eylül
10.gün... 36,3... 25 eylül
11.gün... 37,8... 26 eylül
12.gün... ???.... 27 eylül
13.gün... ???.... 28 eylül
14.gün... ???.... 29 eylül
15.gün... ???.... 30 eylül
16.gün... ???.... 1 ekim :ecrin_bebek:
17.gün... ???.... 2 ekim :ecrin_bebek:
18.gün... 36,1... 3 ekim :ecrin_bebek:
19.gün... 36,1... 4 ekim
20.gün... 36,4... 5 ekim :ecrin_bebek:
21.gün... 36,3... 6 ekim
22.gün... 36,3... 7 ekim
30368d Ovulation Charts
ovuluasyon testi yaptım yanlış anlamadıysam 2 gün içinde ovuluasyon olacak ve beeeennn non-stop :hulya: :hulya: :hulya: :roflol:
aaaa aldın mı sende ondan...nasıl şekiller çıkıyomu gerçekten
canım tüp bebek işi bitti...çünkü yumurta toplanamadı...20-30 yumurta beklenirken sadece 6 yumurta toplayabilmişler...o 6 yumurtanında sadece 1 tanesi döllenebilmiş...oda sadece bir günlüğüne...bende bir tanede olsa bebişim var diye seviniyordumki merkezden aradılar oda artık yok diye:)))neyse doktorum 2 ay ara verelim 2.denemeyi yaparız dedi ama ben bu arada boş durmayayım diyorum...soğan kürü ovulasyon mikroskobu falan uğraşıyorum işte..kimbilir belki tedaviye gerek kalmadan hamile kalıveririm ya...loveli canım benim ateşi adet günlerimdede aynı normal dönemdede aynı...hiç oynamıyo...yumurtlama yok yani...36.6 ile 36.7 arası değişiyo...duru ne yaptın tüp bebek işi ne oldu canım