Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben birinden bişiler duydum bir adam varmış macun yapıyormuş sonra 2ay gebe kalıyormuşsun diye sonra oraya eşimgitti sperm tahlilyle sonra tahlil sonucuna göre macun vermiş ona bide digital termometre al demiş çizelge vermiş bende öylelikle başladım ateş ölçmeye sonra 9 cu gun başladım ölçmeye 17 gune kadar önemlitmiş ateş cıkarsa birliktelik olcakmış sonra benimki fazla cıkmadı sonra 20 gunun akşamı tekrar eşim gitti bana bir kavonoz macun vermiş ondan sonra benim ateş az önce yazdıgın gibi cıkmaya başladı ve şuan sabit ben onda emin olamıyorum acabadayım yani anlayacagınız sizce dogru bişimi yapıyorum gerci macunun içinde bal polen ceviz bide baharat türleri var anladıgım ve tat olayıyla...

ben birinden bişiler duydum bir adam varmış macun yapıyormuş sonra 2ay gebe kalıyormuşsun diye sonra oraya eşimgitti sperm tahlilyle sonra tahlil sonucuna göre macun vermiş ona bide digital termometre al demiş çizelge vermiş bende öylelikle başladım ateş ölçmeye sonra 9 cu gun başladım ölçmeye 17 gune kadar önemlitmiş ateş cıkarsa birliktelik olcakmış sonra benimki fazla cıkmadı sonra 20 gunun akşamı tekrar eşim gitti bana bir kavonoz macun vermiş ondan sonra benim ateş az önce yazdıgın gibi cıkmaya başladı ve şuan sabit ben onda emin olamıyorum acabadayım yani anlayacagınız sizce dogru bişimi yapıyorum gerci macunun içinde bal polen ceviz bide baharat türleri var anladıgım ve tat olayıyla...

bide ateş nekadar yükselmeli yükseldigi zaman kaç mlim oldugunu yazıyor 36.7 36.8 ve yukarsı cok iyimiş

bide ateş nekadar yükselmeli yükseldigi zaman kaç mlim oldugunu yazıyor 36.7 36.8 ve yukarsı cok iyimiş

kişiden kişiye göre değişir.mesela benim normalde 36,5 -36,6 arasında değişir.yumurtlamadan sonra 36,8- 36,9 olur.adet olana kadar o şekilde devam eder.

kızlar niye yoksunuz ben geliyorum sizler gidiyorsunuz sonra ben burda bekle dur birileri gelecek diyeeeeee nerdesinizzzzzzzzzzz..........

kişiden kişiye göre değişir.mesela benim normalde 36,5 -36,6 arasında değişir.yumurtlamadan sonra 36,8- 36,9 olur.adet olana kadar o şekilde devam eder.

ben ilk bu ay ölçtüm bilmiyorumki daha önceleri neler oluyordu.beklemekte cok zor kafama takmamaya calışıyorum ama olmuyor bu ay nedense cok ümütlendim..:Saruboceq:

sonra adet yaklaşınca düşüyormu hamile degilsem nezaman düşüyor peki ateş adet olacagım zamanmı

sizleride bunaltım sayfaları ben doldurdum kusura bakmayın arkadaşlar meraktan kuduruyorum.bir ümit güzel şeyler duymak istiyorum...........

taf havalar serin gittiği için değişebilir ama önemli olan genel seyri .

nazelmas bu kadar stres yapma ,verilen macunlar size faydalı ateşini yorumladık ne de olsa çalıştıysanız da sorun yok bekle bakalım neler olacak :)

kızlar nabersiniz
ben bugün eşimi erkek infertilitesi alanında profesör bir doktora götürdüm
durumlar iyi adam çok güzel konuştu
eşimin sonuçlarına baktı bu değerlerle tüp bebek değil normal olacak dedi
eşimden sperm kültürü istedi bakteri olduğunu düşünüyor
bizim korunma şeklimizi sordu ve biz geri çekme ile korunduğumuzu söyleyince kızdı
bu çok büyük hata dedi o şekilde korununca idrar yollarında daralma oluyor ve bu sefer mikrop oluşuyomuş
bide eşimde tek taraflı orta derecede varikosel varmış eğerki kültürde bir şey çıkmazsa ameliyat olacak dedi
eğer kültürde problem çıkarsa çok basit bir antibiyotik tedavisyle düzeliyormuş
valla çok mutluyum iyiki eşimi götürdüm doktora
tüp bebek merkezindeki üroloji doktorunun bize asla normal yolla olmaz tüp bebek yaptırın dediğini söyledim adam çok kızdı tüp bebek merkezinde çalışan kadın doğumcular ve ürologlar malesef tüp bebek merkezine çalışıyor dedi
kızlar maşallah keyfim süperrrrrrr :teytey: :teytey: :teytey:

kızlar nabersiniz
ben bugün eşimi erkek infertilitesi alanında profesör bir doktora götürdüm
durumlar iyi adam çok güzel konuştu
eşimin sonuçlarına baktı bu değerlerle tüp bebek değil normal olacak dedi
eşimden sperm kültürü istedi bakteri olduğunu düşünüyor
bizim korunma şeklimizi sordu ve biz geri çekme ile korunduğumuzu söyleyince kızdı
bu çok büyük hata dedi o şekilde korununca idrar yollarında daralma oluyor ve bu sefer mikrop oluşuyomuş
bide eşimde tek taraflı orta derecede varikosel varmış eğerki kültürde bir şey çıkmazsa ameliyat olacak dedi
eğer kültürde problem çıkarsa çok basit bir antibiyotik tedavisyle düzeliyormuş
valla çok mutluyum iyiki eşimi götürdüm doktora
tüp bebek merkezindeki üroloji doktorunun bize asla normal yolla olmaz tüp bebek yaptırın dediğini söyledim adam çok kızdı tüp bebek merkezinde çalışan kadın doğumcular ve ürologlar malesef tüp bebek merkezine çalışıyor dedi
kızlar maşallah keyfim süperrrrrrr :teytey: :teytey: :teytey:
varikosel spermleri etkilememişse güzel benim eşimde oldu 2 taraftan spermleri baya etkilemişti şimdi eşimin spermlerini düzeltmeye hemde gebe kalmaya ugraşıyoz

taf havalar serin gittiği için değişebilir ama önemli olan genel seyri .

nazelmas bu kadar stres yapma ,verilen macunlar size faydalı ateşini yorumladık ne de olsa çalıştıysanız da sorun yok bekle bakalım neler olacak :)

calışmalar 1 gun arayla hep oldu ama bugun 5 ekim 8-9 ekim gelmez bana artık ama burda vakit gecirmek güzel bide tükürük salgımda baya cogaldı en ufak beelirtiler bile şüphelendiriyor ne yapayım olmazsa zaten stresten olmayacak benim yawwwwwwwwwwwww :1no2:

ronyacım çok sevindim.. biliyosun bizimkide sizin durumunuza benzer bi durum. sperm kültürü ne oluyo?

calışmalar 1 gun arayla hep oldu ama bugun 5 ekim 8-9 ekim gelmez bana artık ama burda vakit gecirmek güzel bide tükürük salgımda baya cogaldı en ufak beelirtiler bile şüphelendiriyor ne yapayım olmazsa zaten stresten olmayacak benim yawwwwwwwwwwwww :1no2:

bencede olmazsa stresten olmaz.. baksana nasılda stres yapmışsın

ronyacım çok sevindim.. biliyosun bizimkide sizin durumunuza benzer bi durum. sperm kültürü ne oluyo?

canım sperm kültürü bakteri gibi bir durum varmı ona bakılıyor
yani biz yıllarca o malum korunma yöntemiyle korunduk yani erkeğin korunduğu
o şekilde korununca idrar kanallarında daralma oluyormuş ve enfeksiyon yani üreme oluyormuş.kültür böyle bir durum varmı onu saptanamak için baktırılıyor.öyle bir durum sözkonusuyla antibiyotikle düzeliyor.bence senin eşinde yaptırmalı hatta mümkünse bu alanda uzman bir androlog bulun ve eşin gitsin

X