Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar yorum yapabilirseniz cok sevinirim sizce yerlesme dususu olmus mu

Eklentiler

• Screenshot_20220720-024244.png
    135,9 KB · Görüntüleme: 96
merhaba bu yerleşme düşüşü hakkında bilgi verebilir misiniz ? Günüm geçti ateşim adet ateşime geldi sancılarım var ama hala gelen giden bir şey yok, merakımı celbetti bu konu
hem bir yerleşme düşüşü sayacağımız günün var ki ondan sonra bunları hissetmen daha olumlu :)

Merhabalar yerleşme düşüşü 0.5 derece olabilir mi kafam çok karıştı tablomu bir yorumlar misiniz rica etsem Cordelia ocaaniza düştüm

Eklentiler

• IMG_20221006_064146.jpg
    191,5 KB · Görüntüleme: 68
Merhabalar yerleşme düşüşü 0.5 derece olabilir mi kafam çok karıştı tablomu bir yorumlar misiniz rica etsem Cordelia ocaaniza düştüm
Canım çizgiyi cektirsen ovulasyon ne zaman olmuş opk değeri bir gir, ona göre yorum yapayım. Caglali hamile yeni daha

KEndimce tahmini yumurtlama günüme göre çizgiyi oluşturdum galiba bi de şimdi bakar mısın
Canım çizgiyi cektirsen ovulasyon ne zaman olmuş opk değeri bir gir, ona göre yorum yapayım. Caglali hamile yeni daha

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-06-12-08-22-457_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    101,8 KB · Görüntüleme: 61
Bak bu benim kızımdaki tablo düşüş var ama oğlumda senin gibiydi hiç düşüş olmamıştı pozitifbiri

Eklentiler

• IMG_20221006_142917.jpg
    158,9 KB · Görüntüleme: 74
Bu tablonuzda hamile miymişsiniz acaba? dpo kaçta gördünüz pozitifi kanda veya idrarda ?
Kizlar yorum yapabilirseniz cok sevinirim sizce yerlesme dususu olmus mu

Evet düşüş var ama implantasyon düşüşü olarak yorumlayacak kadar değil ama tablo iyi gidiyor sonu yesillensin ins.
amiinnn
Dpo 9 dasın kan vereceksen iki gün daha bekle derim tam yerlessin, fikrimi sorarsan dpo 14 de kaset test yap derim
zaten cumartesi den önce beklemiyorum adeti de. duruma göre pazartesi veririm o zaman kan veya kaset test sonrasında.

Bu tablonuzda hamile miymişsiniz acaba? dpo kaçta gördünüz pozitifi kanda veya idrarda ?

amiinnn

zaten cumartesi den önce beklemiyorum adeti de. duruma göre pazartesi veririm o zaman kan veya kaset test sonrasında.
Evet canim hamileymisim ben yumurtlamadan 13 gun sonra kanda ogrendim

Bu tablom

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-06-12-08-22-457_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    101,8 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…