- 17 Haziran 2018
- 391
- 1.117
- 33
Mart ayından bu yana deniyoruz. Ama bizim şöyle Bi durumumuz vardı. Ben öğretmenim. Ve eşimle farklı illerdeyiz. Aramız 100 km. Ben ovulasyon testine göre onu 2 3 günlüğüne yanıma çağırıyodm. İlişki bu şekilde oluyordu. Belki de bu yüzden olmadı bilemiyorum. Şimdi artık tatil başladı ve Bi dolu bir boş devam ediyoruz.Sanmam canım gönlünü ferah tut. Kac aydır deniyorsun ?
Çalışmalar güzel tablo güzel hayırlı olur inallah.
Aynen bağırıyordu. Bu çok güzel yumurtlama oldu herşey olabilir diye bağırıyor. Yerleşme düşüşü olmadığı için kesin degil ama ihtimal var tabi. Tablo harika yerleşme düşüşü her zaman olmaz. Hamile tablosudur inşallah.Benim ilk tabloma hamileyim diye bağırıyo demiştinizHadi bu da oyle bağırsın nolur
Eki Görüntüle 3095174
Yerleşme düşüşü ilk tablomda 25. Gün olmuştu. Ama dediğin gibi illa olucak diye bişi yok. Şey kafama takıldı. İlk tabloda 36.7 36.8 ler var ama bu daha sabit gidiyo 3 gün 36.5, 3 gün 36.6. Bu biraz kafamı karıştırıyor. Ne dersin sonu nereye varır. Birileriyle paylaşma isteğimi yenemedim buraya attım tabloyuAynen bağırıyordu. Bu çok güzel yumurtlama oldu herşey olabilir diye bağırıyor. Yerleşme düşüşü olmadığı için kesin degil ama ihtimal var tabi. Tablo harika yerleşme düşüşü her zaman olmaz. Hamile tablosudur inşallah.
Bu ilk tablom canımYerleşme düşüşü ilk tablomda 25. Gün olmuştu. Ama dediğin gibi illa olucak diye bişi yok. Şey kafama takıldı. İlk tabloda 36.7 36.8 ler var ama bu daha sabit gidiyo 3 gün 36.5, 3 gün 36.6. Bu biraz kafamı karıştırıyor. Ne dersin sonu nereye varır. Birileriyle paylaşma isteğimi yenemedim buraya attım tabloyu
Tablon gayet güzel gidiyor inşallah sonu yesillenir
İnşallah yeşil olur canım. Şuan tek söyleyebileceğim güzel bir yumurta çatlamış. İnşallah bebiş olmuştur.Bu ilk tablom canımCordelia
İnşallah canım benim. Sizlerle paylaşmak beni rahatlatıyor bu süreçte. İyi ki varsınız. İlk heyecanımı sizlerle yaşadım. Rabbim ikinciyi de nasip eder inşallahİnşallah yeşil olur canım. Şuan tek söyleyebileceğim güzel bir yumurta çatlamış. İnşallah bebiş olmuştur.
Canım geçen ay var mı? Ya da adet olduğun bir ay?
Ah keşke olsa. Sadece Bi kez tablo yaptım o da sizinle beraber olan. Yapabildiğim tek şey hamile kaldığım tablo ile kıyaslamakCanım geçen ay var mı? Ya da adet olduğun bir ay?
Anladım canım 17 temmuzu bekleyelim bakalımAh keşke olsa. Sadece Bi kez tablo yaptım o da sizinle beraber olan. Yapabildiğim tek şey hamile kaldığım tablo ile kıyaslamak
Canim bu tabloda hamile miydinBu ilk tablom canımCordelia
Hergun aynı saatte mi ölçüyorsunuz?Kizlar suan tablom bu sekilde yorumlar misiniz
Tam olarak ayni saatte degil uyandigim gibi olcuyorum isteHergun aynı saatte mi ölçüyorsunuz?
Femara kullandim bu ay 2. AyimHergun aynı saatte mi ölçüyorsunuz?