- 1 Kasım 2021
- 41
- 26
- 3
- 47
Merhaba ateş ölçer ile ölçümü ben anlayamadım. 12 gün önce ovulasyon testi pozitif çıktı değerlendirdik ama kaç gündür sabah dil altından ölçüm yapıyorum hep 36.1 36.4 çıkıyor?? Gün içinde de ölçeyim dedim 36.6 36.7 çıkıyor. Siz de ateş ölçümü nasıl seyrediyordu. Gebelik olsa da ateş düşer mi?Adetin 14.gunu 36.1
15.gunu 36.2
16.gunu 35.9
17.gunu 36.5
18.gunu 36.7
19.gunu 36.5
20.gunu 36.6
Sizce yumurtlama olmuşmu ? İlk defa deniyorum da bu yontemi
Benim genelde adete yakin 36-37arasi oluyordu adt olmadan 1 gun once 35e dusuyordu. Gebelik oldugunda dusmuyor artiyor diye biliyorumMerhaba ateş ölçer ile ölçümü ben anlayamadım. 12 gün önce ovulasyon testi pozitif çıktı değerlendirdik ama kaç gündür sabah dil altından ölçüm yapıyorum hep 36.1 36.4 çıkıyor?? Gün içinde de ölçeyim dedim 36.6 36.7 çıkıyor. Siz de ateş ölçümü nasıl seyrediyordu. Gebelik olsa da ateş düşer mi?
Anladım demek ki sabah erken saatte yapılan ölçüm 37 ve 37 civarı olmalı, cevabınız için teşekkür ederim. Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşaAllah.Benim genelde adete yakin 36-37arasi oluyordu adt olmadan 1 gun once 35e dusuyordu. Gebelik oldugunda dusmuyor artiyor diye biliyorum
Neden çıkmış pekiKızlar delirmek uzereyim kan tahlili verdim tshim 2 den 16.46 ya cikmis t3 t4 normal sinirda boyle bisey olabilirmi
Gördüm canım burayı. Vajinada tam olarak nereye koyuyorsun ateş ölçeri
Vajinaya gerek yok . Dil altindan olcebilirsin. Her sabah ayni saatte olceceksin.Gördüm canım burayı. Vajinada tam olarak nereye koyuyorsun ateş ölçeri
Ne yaptın canım?Geç oldu ama ewet düşünüyorum
Bu vesile ile bu topigi canlandiralim var mı eskilerden birileriGördüm canım burayı. Vajinada tam olarak nereye koyuyorsun ateş ölçeri
Ben eskiyim ama seni hatirlamadim.Bu vesile ile bu topigi canlandiralim var mı eskilerden birilerivajinana bir kaç santim çubuk ateş olcerle zor olursa ağzından dil altına koyup olcebilirsin
Kız enfeksiyon kapmayalim zaten kurtulamıyoruzBu vesile ile bu topigi canlandiralim var mı eskilerden birilerivajinana bir kaç santim çubuk ateş olcerle zor olursa ağzından dil altına koyup olcebilirsin
Ben seni hatırladımBen eskiyim ama seni hatirlamadim.
Yarından başlayabilirsin ateşin yükseldiğini anlarız.Kız enfeksiyon kapmayalim zaten kurtulamıyoruzdil olarak deneyeyim ama adetim bitti bı sonraki ay artik
Sen yine de başla canım en azından yumurtlama zamanındaki vücut ısını tespit edersinKız enfeksiyon kapmayalim zaten kurtulamıyoruzdil olarak deneyeyim ama adetim bitti bı sonraki ay artik
Yarın yumurtlama evresine giricem bugün akıntım başladı bı kaç güne çatlama olur gibi yinede yapalım bakalım nasıl oluyor merak ettimYarından başlayabilirsin ateşin yükseldiğini anlarız.
Yok canım en son bu konuşmayı yaptık.
Bir kac günde olsa anlarız. Aynı saatte ölc Uyanır uyanmaz.Yarın yumurtlama evresine giricem bugün akıntım başladı bı kaç güne çatlama olur gibi yinede yapalım bakalım nasıl oluyor merak ettim
Tamamdır teşekkür ederim kızlarBir kac günde olsa anlarız. Aynı saatte ölc Uyanır uyanmaz.
Anladım öyle gerçekten bebek işine girince takip ediliyor sen naptın?Yok canım en son bu konuşmayı yaptık.
Ben pes ettim.Anladım öyle gerçekten bebek işine girince takip ediliyor sen naptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?