• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KIZLAR SİZDE DE GÖRÜNTÜ BÖYLE BOZUK MU? TELEFONDA Kİ FF'de tortulu sarı olmuş 4-5 gündür böyle.

Eklentiler

• Screenshot_2019-09-20-21-39-53.png
    Screenshot_2019-09-20-21-39-53.png
    139,7 KB · Görüntüleme: 39
Gelemedi daha dokyorun dediğinw göre 19 da bebek alındı. Tekrar 19 eylülde gelwcek dedi dünden bugüne lekelenme var ama dökülemedi. Senin nasıl gidiyor. Herşey yolunda mı? Başladın mı?
Az kaldı o zaman sökülür. Hayırlısı canım. Benim takvimden bakabilirsin. Zaten 13.- 14. Gün toplanıyor. Başlayınca hızlı ilerliyor. Sen bir sonraki adet mi başlayacaksın?

Az kaldı o zaman sökülür. Hayırlısı canım. Benim takvimden bakabilirsin. Zaten 13.- 14. Gün toplanıyor. Başlayınca hızlı ilerliyor. Sen bir sonraki adet mi başlayacaksın?
Evet bir sonraki adetimde gelmemi söylediler. Bende biran önce gelsem.. benim tek sıkıntı otel araştırıyorum. Geldikten sonra 2 haftalık iş olacak sonra dönerim. Birdaha da transfere gelirim inşallah.. tabi herşey yolunda gider ise. Ekim 20 21 gibi orada olurım gibi görünüyor şu anda.. İnşallah senle de karşılaşırız . Birde başlayınca artık ilaçları nerden nasıl aldığını konuşuruz. Baya pahalı diye hatırlıyorum.

Evet bir sonraki adetimde gelmemi söylediler. Bende biran önce gelsem.. benim tek sıkıntı otel araştırıyorum. Geldikten sonra 2 haftalık iş olacak sonra dönerim. Birdaha da transfere gelirim inşallah.. tabi herşey yolunda gider ise. Ekim 20 21 gibi orada olurım gibi görünüyor şu anda.. İnşallah senle de karşılaşırız . Birde başlayınca artık ilaçları nerden nasıl aldığını konuşuruz. Baya pahalı diye hatırlıyorum.
İlaçlar 4-5 bin tl arası tutuyor. Sen kaç yaşındaydın? Her konuda bilgi veririm. Yalnız çok yurt dışından gelen var. Hastane sana yer konusunda yardımcı olabilir.

İlaçlar 4-5 bin tl arası tutuyor. Sen kaç yaşındaydın? Her konuda bilgi veririm. Yalnız çok yurt dışından gelen var. Hastane sana yer konusunda yardımcı olabilir.
Hastanenin kendş yeri var ama çok pahalı. Ben 42 yalındayım. Birde süreç nasıl ilerliyor iğneleri kendin mi yapıyorsun yaptırıyormusun
Hasneye ne sıklıkla gittin?? 14 günlük süreci bana özetleyebilirmisin lütfen..

Hastanenin kendş yeri var ama çok pahalı. Ben 42 yalındayım. Birde süreç nasıl ilerliyor iğneleri kendin mi yapıyorsun yaptırıyormusun
Hasneye ne sıklıkla gittin?? 14 günlük süreci bana özetleyebilirmisin lütfen..
Hastaneye iki güne bir gittim. Son günlerde arka arkaya da gittim. İğneleri sen yaparsın çok kolay bende anlatırım. Şimdi anlatsam Unutursun. Hastanede eğitim veriliyor. 14 günde 8 kez gitmişimdir. 2. Gün hormon testleri yapılıyor. İğnelere başlanıyor. Dozu Dr belirleyecek. Hepsi göbekten. İpek hanım çok tatlı güzel bilgi veriyor. Onu işte muayene için.

Merhaba canım seninde bu ay güzel haberlerin gelsin inşallah.. olmazsada üzülme herşeyde vardır bir hayır. Tüp bebekte deneriz şansımızı😙
aynen zaten bu ay ki adetimle bende tüp bebek için hastaneye gideceğim.hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah 😘

Cordelia Cordelia yarın ateş yükselirse yumurta çatlar mı sence? Bi de geçen ayın tablosunda ki eggwhateleri silince çizgiyi 11. Güne çekti. Nasıl oluyo böyle, günler sonra neden eggwhate geldi!

Cordelia Cordelia yarın ateş yükselirse yumurta çatlar mı sence? Bi de geçen ayın tablosunda ki eggwhateleri silince çizgiyi 11. Güne çekti. Nasıl oluyo böyle, günler sonra neden eggwhate geldi!
Bu bir program. Akıntılar, ateş geçmiş istatistik ile bir çatlama günü belirliyor. Senin ateş ile akıntılar paralel gitmedi. Sen geçen ayı boşver. Bu ayı güzel değerlendir;)

Back