Sıra artık bizde 3-5 kişi kaldık topicte. İnşallah bu yılı hamile tamamlarız hepimizinşallah canım.valla o kadar çok isterim ki öyle olmasını. hayırlısı olsun
aminnn inşallah canımSıra artık bizde 3-5 kişi kaldık topicte. İnşallah bu yılı hamile tamamlarız hepimiz
Cordelia çatlama gününün fake olma ihtimali var mı hâlâ?
13-14 daha önce çatlamaz. Aylarca takvimini inceledimbugün de akıntım gene kahveli geliyor hepCordelia . sabah da kasıklarımda iğne batması gibi ağrılar vardı her ihtimale karşı test yapayım dedim.çok silik değildi hafiften koyulaşma başlamış.resim atacaktım da tlfnun arka kamerası kırık bi net çekemedim.
:) aynen ya artık döngümü benim kadar iyi bildiğine eminim13-14 daha önce çatlamaz. Aylarca takvimini inceledim
12. Gün grip durumu mu oldu? Ateşli bir hastalık gibi.. Olmadıysa 2 yumurta çatlamış olabilir. Güzel bir tablo canım. Hayırlısı olsun.Eki Görüntüle 2306952 kızlar benim ateş tabloma bakarmısınız 4 gün kaldı adetime
Yok canım grip yada herangi bi hastalığım olmadı 18. Gün hastaydım 37.4 e çıktı ateşim onuda girmedim zaten bugün de ateşim 36.9 oldu hayırlısı olur inş sağol yorumun için ❤12. Gün grip durumu mu oldu? Ateşli bir hastalık gibi.. Olmadıysa 2 yumurta çatlamış olabilir. Güzel bir tablo canım. Hayırlısı olsun.
Sağol tatlım. Mesajını sayfaya girince gördüm bildirim gelmiyoFree Women canım 11. Gün çatlamış herhalde. Yeni ay hayırlı, uğurlu gelsin inşallah.
Mutabığız. Kaliteli bir yumurta değildi sanırım. Ateş güzel yükselmedi. Bu ay daha doğru olacak, daha iyi anlayacağız. Ayrıca sen hatırlat inceleyelim. Nasılsa buralardayımSağol tatlım. Mesajını sayfaya girince gördüm bildirim gelmiyoben de soracaktım sana tablonun son hali hakkın da ne düşünüyorsun diye, sonra boşver dedim zırt pırt kafanı ütülemek istemedim 11. Gün de mutabık miyiz
Tamam canım çok teşekkür ederim ❤❤❤Mutabığız. Kaliteli bir yumurta değildi sanırım. Ateş güzel yükselmedi. Bu ay daha doğru olacak, daha iyi anlayacağız. Ayrıca sen hatırlat inceleyelim. Nasılsa buralardayım
Kaçıncı gün tatlım? Pik değil.
bugün 13.günüm canım.bugün ılişki oldurmayı düşünüyordum ama testi görünce vazgeçtim.1 gün önce ılişki olduğu için benimkinin canı istemez.yarın pik olur gibi yarın ve hemen ertesi günü değerlendirmeye çalışayım diye düşünüyorumKaçıncı gün tatlım? Pik değil.
Yarın mutlaka olsun. Yarın ya da öbür gün kesin çatlar.bugün 13.günüm canım.bugün ılişki oldurmayı düşünüyordum ama testi görünce vazgeçtim.1 gün önce ılişki olduğu için benimkinin canı istemez.yarın pik olur gibi yarın ve hemen ertesi günü değerlendirmeye çalışayım diye düşünüyorum
yarın ki testide atarım buraya canımYarın mutlaka olsun. Yarın ya da öbür gün kesin çatlar.
Hayırlısı olur inşallah. Tüp bebeğe gerek kalmasa muhteşem olur.yarın ki testide atarım buraya canımyarın ılişki olur diye düşünüyorum.kocişle tüp öncesi son imtihanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?