Tedavin hayırlı olsun canım. Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.❤❤❤Herkese günaydın. Dün muayene oldum. Dr. 7 gün kadar önce yumurtlamışsın dedi. Bunu nereden biliyorsunuz dedim. Yumurtanın şeklinden anlıyoruz dedi. Neyse hayırlısı ile başlayacağız tedaviye. Embriyoları genetiğe göndereceğiz. Sağlam çıkarsa transfer olacak.
Amin canım. Sağol. Senin nasıl gidiyor? Cinsiyet belli mi canım?Tedavin hayırlı olsun canım. Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.❤❤❤
çok şükür iyi gidiyor canım. Gecen hafta ikili test icin gitmistim. Ultrason ölçümleri iyi , kıza benziyor gibi dedi. Test sonucum cıkmıs yarin onu gösterecegim dr. Dualarınızı eksik etmeyin.Amin canım. Sağol. Senin nasıl gidiyor? Cinsiyet belli mi canım?
Tmm canım. İnşallah çok güzel, hayırlı haberleri alırsın.çok şükür iyi gidiyor canım. Gecen hafta ikili test icin gitmistim. Ultrason ölçümleri iyi , kıza benziyor gibi dedi. Test sonucum cıkmıs yarin onu gösterecegim dr. Dualarınızı eksik etmeyin.
Canım 11. Gün yap. Koyuluğuna bakalım. Duruma göre 12 yi atlarız. 13. Gün test yapıp tekrar değerlendiririz. 3-4 test yeter. Günde iki uç kere test yapma.Cordelia canım ben şimdi bu ay ovu testi yapcam ya ne zaman yapmaya başlayım kararsız kaldım.salak gibi çok almadım,6 tane aldım.iki ay 26.gün adet oldum.sonra 27,28 ve bu ay 30.gün oldum.bu ay 9.ve 10.günler çok fazla kasık ağrım ve akıntım oldu.eskiden ovu.testi yaptığım zamanlarda da 13.ve 14. günler pik oluyordu.ve o zamanlarda hissediyordum pik olduğunu çünkü ağrım ve akıntım tam o zamanlar oluyordu.arap saçı gibi oldu demi
yok canım zaten bir gün içinde tek test yaparımCanım 11. Gün yap. Koyuluğuna bakalım. Duruma göre 12 yi atlarız. 13. Gün test yapıp tekrar değerlendiririz. 3-4 test yeter. Günde iki uç kere test yapma.
Erken yumurtlama olacağını sanmam canım. Hayırlısı olsun.yok canım zaten bir gün içinde tek test yaparımerken yumurtlama olurmu acaba diye kararsız kalmıştım.dediğin gibi denerim.kasık ağrım akıntım olursa ona görede hareket ederim artık
Program çatladı diyor ben emin değilim. Takip edelim ateşi canım.
Sen öyle diyorsan öyledir kuzumProgram çatladı diyor ben emin değilim. Takip edelim ateşi canım.
Çok iyi bilmiyorum ama iyi . adetin ikinci günü bakıldı dimi?Fsh 6.76
Lh 8.95
Estradiol 24.30
Prolaktin 14
Sizce nasil
Aynen oyleÇok iyi bilmiyorum ama iyi . adetin ikinci günü bakıldı dimi?
Bu akıntının yumurtlama akıntısı olduğunu sanmam. Adetten kalan birşeyler olabilir mi?Cordelia adetimin daha 8.günündeyim biraz önce çok affedersin tuvalette silince koyu kıvamda açık kahveden biraz daha koyu renk yoğun bi akıntı geldi kasık ağrım yada herhangi dikkatimi çeken bişeyde yok.öylesine bir akıntıda olabilir belki
daha önce pek olan bişey değil ama oladabilir.sonuçta daha önce olmayıp olan bir sürü şey olduBu akıntının yumurtlama akıntısı olduğunu sanmam. Adetten kalan birşeyler olabilir mi?
Tüp bebek için gittiğinde detaylı bakarlar. İnşallah gerek kalmaz bu ay hamile olursun.daha önce pek olan bişey değil ama oladabilir.sonuçta daha önce olmayıp olan bir sürü şey oldudediğin gibi adet kalıntısıdır belki.bende yumurtlama olduğunu sanmam
inşallah canım.valla o kadar çok isterim ki öyle olmasını. hayırlısı olsunTüp bebek için gittiğinde detaylı bakarlar. İnşallah gerek kalmaz bu ay hamile olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?