Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım misafir vardı Randevu önümüzdeki salı olacak. Erteledim. İstenilen testleri yaptım. Amh 2.45 ten 1.47 te düşmüş. Vaktim kalmadı. Senin Amh kaç çıktı. Sen nasıl oldun?
Benim amh 1.35 çıktı ama bu deger iyimiş.. yoksa değil mi?? Ben iyiyim adetimi bekliyorum onun dışında lekelenmeler oluyor.

Canım şuan çatladı diyemeyiz. Bir kaç gün daha ölç izleyelim. Çalışmaları ihmal etme. Geçen ay ki döngüne bakınca çatlamış olma ihtimali var. Hayırlısı canım.
Amin canım sagol. Ben geçen ay laparaskopi oldum iç kanama geçirdiğim için 12 saat sonra laparatomy ameliyatına alındım. İlac filan kullandım onun için adetim geçıktı.

Kizlar merhaba. Benim gectigimiz ay aşılama denendi. Ama iki taraftada 1 er tane kist oluşmuş.duphoston ilacini verdi . Ilac biteli 4 gun oldu bugun ama hala adet gelmedi. Ilac bittikten kac gun sonra adet olmam lazim benim? Sogan suyu mu denesem acaba? Doktor bu ay normal iliski yasayin tutma orani yuksek dedi. Olmaz ise diger ay tekrar gel dedi. 2 ay tedavi atmış oluyor boylede. Adet olmadıkça da panikliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…