Yaa yerleşme sırasında düşüş oluyor mu .inşallah öyledir .bunu öğrenmek içimi rahatlattı şuanYerlesme düşüşü olabilir canım. Benimde öyle olmustu ama ertesi gun tekrar yükseldi. Hayirlisi olsun insallah
Yani bu beklediğimiz birşey öyleyse .sabah ölçücem tekrar .inşallah yükselirBu düşme benim hoşuma gitti. Yarın yükselirse super.
GünaydınBu düşme benim hoşuma gitti. Yarın yükselirse super.
Yerlesme düşüşü olabilir canım. Benimde öyle olmustu ama ertesi gun tekrar yükseldi. Hayirlisi olsun insallah
Dün 36.6ydı .Bugün de 36.7 .Ama bunlar civalı termometre ile dijitalde genel olarak 0.3 derece fark oluyor .Umarım düşmez derecem .5 ay hamilelik için normal miYerlesme düşüşü olabilir canım. Benimde öyle olmustu ama ertesi gun tekrar yükseldi. Hayirlisi olsun insallah
Yaşlarınız nedir? Kaç yıllık evlisiniz? 5 ay gayet nolmal canım.Ateş takip etmeye devam et. İlk sayfaya bakıp programı yüklersen daha kolay olur.Dün 36.6ydı .Bugün de 36.7 .Ama bunlar civalı termometre ile dijitalde genel olarak 0.3 derece fark oluyor .Umarım düşmez derecem .5 ay hamilelik için normal mi
Ben 26 yaşımdayım eşim 33 .henüz 8 aylık evliyiz .Eşimin yaşından dolayı çabuk istedik .Bir de iki çocuk düşünüyoruz o nedenle.Ben tesadüfen konuyu aratınca sayfayı gördüm ama ilk sayfaya nasıl geçicemYaşlarınız nedir? Kaç yıllık evlisiniz? 5 ay gayet nolmal canım.Ateş takip etmeye devam et. İlk sayfaya bakıp programı yüklersen daha kolay olur.
Canım olur inşallah. Yumurtlaman ateşe bakarsak iyi. 1 yılı doldurunca hamilelik olmazsa, hormon testlerin falan yapılsın. Eşinin de öyle. Yaşım genç diye bekleme. Sorun olmadığına emin olmakta fayda var. Sayfanın sonunda önceki yazısının sol tarafında çift ok var. Ona tıkla.Ben 26 yaşımdayım eşim 33 .henüz 8 aylık evliyiz .Eşimin yaşından dolayı çabuk istedik .Bir de iki çocuk düşünüyoruz o nedenle.Ben tesadüfen konuyu aratınca sayfayı gördüm ama ilk sayfaya nasıl geçicem
Hamilelik düşünmeden önce doktora gitmiştim sorun olmadığını söyledi ama hormon testi yapılmadı .içim rahatladı ama şimdi .çok teşekkür ederim.daha zamanı var öyleyse .olmazsa tekrar gitmekte fayda varCanım olur inşallah. Yumurtlaman ateşe bakarsak iyi. 1 yılı doldurunca hamilelik olmazsa, hormon testlerin falan yapılsın. Eşinin de öyle. Yaşım genç diye bekleme. Sorun olmadığına emin olmakta fayda var. Sayfanın sonunda önceki yazısının sol tarafında çift ok var. Ona tıkla.
Merhaba .o günden sonra 2 gündür 0,1er derece yükseldi ateşim .bugün 36,8 sizde de öyle mi olmuştu .normal mi bu acabaYerlesme düşüşü olabilir canım. Benimde öyle olmustu ama ertesi gun tekrar yükseldi. Hayirlisi olsun insallah
Normal canım. Ateş ile hamilelik anlaşılmaz. İnşallah hamilesindir.Merhaba .o günden sonra 2 gündür 0,1er derece yükseldi ateşim .bugün 36,8 sizde de öyle mi olmuştu .normal mi bu acaba☺
Ay inşallah beklemek de zor 5 aydırNormal canım. Ateş ile hamilelik anlaşılmaz. İnşallah hamilesindir.
Ucuz testlerdense yapabilirsin. Daha erken ama. Yerleşme düşüşü ekli tabloda var. Bu düşüş her olduğunda illa hamilelik olmuyor. Bu düşüş olmasa da hamilelik oluyor. Ateş bize yumurtlama gününü adet gününü veriyor. Hamileliği, adet günü düşmez yüksek devam ederse anlıyoruz.Ay inşallah beklemek de zor 5 aydır.6 gün var adetime erken gebelik testi mi yapsam
merhaba canım mesajlarini okudum ama yazmaya firsatim olmadi. Normaldir canim insallah yüksek devam eder. Benim tablomu ekleyimMerhaba .o günden sonra 2 gündür 0,1er derece yükseldi ateşim .bugün 36,8 sizde de öyle mi olmuştu .normal mi bu acaba☺
AA evet sizde de bi düşüş olup tekrar yükselmiş .Umarım düşmez .Erken gebelik testi yapıcam meraktanmerhaba canım mesajlarini okudum ama yazmaya firsatim olmadi. Normaldir canim insallah yüksek devam eder. Benim tablomu ekleyim
İnşallah hamilesindir. Belirti dinleme hiç gerek yok. Boşuna ümit, üzüntü yapıyor.AA evet sizde de bi düşüş olup tekrar yükselmiş .Umarım düşmez .Erken gebelik testi yapıcam meraktanGöğüs sancım ,ara ara kaşıklarımda batma da var ama umarım adet değildir
Öncelikle sağlıkla kucağına al. Tebrikler canımMerhaba hanımlar ben çok şükür hamileyim . Hem ovulasyon testi hem ateş ölçme yöntemiyle 5 gün perhiz sonrası ( sperm degerlerimiz düşüktü oyuzden) ovu günü değerlendirdim . Ovulasyonda 13. Gun sabah t silikti akşam koyulaşmaya başladı gece arttı. O gün olmadı. 14. Gun sabah t çok koyuydu ve ben sabah degerlendirdim sadece şükür tuttu . Saglicakla büyüsün isteyenlerde hayırlısıyla kavuşur inşallah. Ovu sonrası 7. Gun bende de yerleşme düşüşü oldu . 10.gun akşam çizgiyi gördüm testte . Bide hicbir belirtim olmadı hemde hiç. 7. Günün olduğu gün uykuda kaşığımin anlık batmasıyla uykudan uyandım geçti. Başka da hicbir belirtim olmadı.
Eki Görüntüle 2302875
Canım geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelik olurK.bkmayın böyle bir konuyu niye size yazdım yıllardır sizi arada takip ediyorum.birbirinize yardımcı oluyorsunuz ilgilisiniz.kafam karışsa size soruyordum.iyi günler Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?