Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yerlesme düşüşü olabilir canım. Benimde öyle olmustu ama ertesi gun tekrar yükseldi. Hayirlisi olsun insallah
Yerlesme düşüşü olabilir canım. Benimde öyle olmustu ama ertesi gun tekrar yükseldi. Hayirlisi olsun insallah
Dün 36.6ydı .Bugün de 36.7 .Ama bunlar civalı termometre ile dijitalde genel olarak 0.3 derece fark oluyor .Umarım düşmez derecem .5 ay hamilelik için normal mi

Dün 36.6ydı .Bugün de 36.7 .Ama bunlar civalı termometre ile dijitalde genel olarak 0.3 derece fark oluyor .Umarım düşmez derecem .5 ay hamilelik için normal mi
Yaşlarınız nedir? Kaç yıllık evlisiniz? 5 ay gayet nolmal canım.Ateş takip etmeye devam et. İlk sayfaya bakıp programı yüklersen daha kolay olur.

Yaşlarınız nedir? Kaç yıllık evlisiniz? 5 ay gayet nolmal canım.Ateş takip etmeye devam et. İlk sayfaya bakıp programı yüklersen daha kolay olur.
Ben 26 yaşımdayım eşim 33 .henüz 8 aylık evliyiz .Eşimin yaşından dolayı çabuk istedik .Bir de iki çocuk düşünüyoruz o nedenle.Ben tesadüfen konuyu aratınca sayfayı gördüm ama ilk sayfaya nasıl geçicem

Canım olur inşallah. Yumurtlaman ateşe bakarsak iyi. 1 yılı doldurunca hamilelik olmazsa, hormon testlerin falan yapılsın. Eşinin de öyle. Yaşım genç diye bekleme. Sorun olmadığına emin olmakta fayda var. Sayfanın sonunda önceki yazısının sol tarafında çift ok var. Ona tıkla.

Hamilelik düşünmeden önce doktora gitmiştim sorun olmadığını söyledi ama hormon testi yapılmadı .içim rahatladı ama şimdi .çok teşekkür ederim.daha zamanı var öyleyse .olmazsa tekrar gitmekte fayda var

Ay inşallah beklemek de zor 5 aydır .6 gün var adetime erken gebelik testi mi yapsam
Ucuz testlerdense yapabilirsin. Daha erken ama. Yerleşme düşüşü ekli tabloda var. Bu düşüş her olduğunda illa hamilelik olmuyor. Bu düşüş olmasa da hamilelik oluyor. Ateş bize yumurtlama gününü adet gününü veriyor. Hamileliği, adet günü düşmez yüksek devam ederse anlıyoruz. x

Merhaba .o günden sonra 2 gündür 0,1er derece yükseldi ateşim .bugün 36,8 sizde de öyle mi olmuştu .normal mi bu acaba☺
merhaba canım mesajlarini okudum ama yazmaya firsatim olmadi. Normaldir canim insallah yüksek devam eder. Benim tablomu ekleyim

Eklentiler

• Screenshot_20190829-160548.png
    193,2 KB · Görüntüleme: 35
merhaba canım mesajlarini okudum ama yazmaya firsatim olmadi. Normaldir canim insallah yüksek devam eder. Benim tablomu ekleyim
AA evet sizde de bi düşüş olup tekrar yükselmiş .Umarım düşmez .Erken gebelik testi yapıcam meraktan Göğüs sancım ,ara ara kaşıklarımda batma da var ama umarım adet değildir

AA evet sizde de bi düşüş olup tekrar yükselmiş .Umarım düşmez .Erken gebelik testi yapıcam meraktan Göğüs sancım ,ara ara kaşıklarımda batma da var ama umarım adet değildir
İnşallah hamilesindir. Belirti dinleme hiç gerek yok. Boşuna ümit, üzüntü yapıyor.

Merhaba hanımlar ben çok şükür hamileyim . Hem ovulasyon testi hem ateş ölçme yöntemiyle 5 gün perhiz sonrası ( sperm degerlerimiz düşüktü oyuzden) ovu günü değerlendirdim . Ovulasyonda 13. Gun sabah t silikti akşam koyulaşmaya başladı gece arttı. O gün olmadı. 14. Gun sabah t çok koyuydu ve ben sabah degerlendirdim sadece şükür tuttu . Saglicakla büyüsün isteyenlerde hayırlısıyla kavuşur inşallah. Ovu sonrası 7. Gun bende de yerleşme düşüşü oldu . 10.gun akşam çizgiyi gördüm testte . Bide hicbir belirtim olmadı hemde hiç. 7. Günün olduğu gün uykuda kaşığımin anlık batmasıyla uykudan uyandım geçti. Başka da hicbir belirtim olmadı.

Öncelikle sağlıkla kucağına al. Tebrikler canım. Böyle güzel bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz

Mrblar.kızlar size birşey sorabilirmiym.sat 27 hazirandı.hamile olduğumu öğrendim ilk degerim adetimden 2 gün sonra 25 ti sonra 450 derken artıkça katlandı.sonra kese için gün beklerken kanamam geldi deger binlerde düşük kendi gider dediler bekle bekle gelmedi kanamam leke şeklinde hep sonra kan takibine. Devam ettim 1000 730 550 450 derken doktor anormal düşüş dedi kürtaj olcan dedi son kez kan verdim 550 ye cıktı panik olduk dış gebelik dedi.acil kürtaj olcam tanı için belki dış olmayadabilirmiş.bu arada alttan muayenelrde problem yok herşy normalmiş.özeldeki baktı içerde parçalar var bu düşük dedi.kürtaj olcaktım zaten duvar kalındı.hemde teşhis için.oldum kürtajın yapıldıgı gün 650 ydi degerim ve 1 hafta sonra dün kontrole gittim 750 olmuş bu ne dedim hani parça vardı var ben halen dış gebelik old.düşünmüyom dedi.ama yinede iğnesini yicez dedi metotrks iğne vuruldum bekliyom inşallah düşer artık cok yoruldum kan sonucuma korkuyla bakmaktan ama tüpler temiz duruyor kokuyomda bişey olursa diye.iğneden sonra agrılarda geçirmedim bilmiyom mi kötümü.ikinci dozum 3 eylülde olcak sonra kontrol.aranızda böyle bişey yaşayan varmı inşallh sorunsuz atlatırım.zaten daha da düşünemem ilaçlardan sonra uzun bi süre geçmeli.inşallah zararı olmaz.

K.bkmayın böyle bir konuyu niye size yazdım yıllardır sizi arada takip ediyorum.birbirinize yardımcı oluyorsunuz ilgilisiniz.kafam karışsa size soruyordum.iyi günler Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.

K.bkmayın böyle bir konuyu niye size yazdım yıllardır sizi arada takip ediyorum.birbirinize yardımcı oluyorsunuz ilgilisiniz.kafam karışsa size soruyordum.iyi günler Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.
Canım geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelik olur Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…