Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
14. Gün çatlamış olabilir. Bir kaç gün daha ateşi takip edelim. Bakalım nasıl yükselecek. Hayırlısı olsun.
İyi bayramlar.

Selam arkadaşlar biri cok terbiyesiz bir sekilde özelden mesaj göndermiş. Nereye şikayet edebilirim. Pek bilmiyorum

Selam arkadaşlar biri cok terbiyesiz bir sekilde özelden mesaj göndermiş. Nereye şikayet edebilirim. Pek bilmiyorum
canım kişinin profil sayfasını aç.orda onun resminin ve isminin olduğu yerde altta şikayet et butonu var.ordan yapabilirsin

papatyamrm canım bugün doktor randevun vardı galiba.ne oldu güzel haberlerin vardır inşallah
Güzel haberler yok canım. Bebeğin kalbi atmıyor. Pazartesi kürtaj olacağım. 3 ay sonra tüp bebeğe gidecem bu sefer koruncam aynı riske girmemek için hayırlısı bakalım bizim bebekler nazlı gelecek.

Güzel haberler yok canım. Bebeğin kalbi atmıyor. Pazartesi kürtaj olacağım. 3 ay sonra tüp bebeğe gidecem bu sefer koruncam aynı riske girmemek için hayırlısı bakalım bizim bebekler nazlı gelecek.
çok üzüldüm canım artık hamile kalınca insan sevinemezde iyice emin olmadan.Hakkınızda hayırlısı olsun.inşallah tüp bebekle evladınıza kavuşursunuz.

Üzüldüm canım. Herşeyin hayırlısı olsun. Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin.❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…