• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim cok normal. Ben görünmez diye dr gitmedim daha. Cumartesi gidecegim insallah. Seninkide pazartesi daha rahat görünür🤗
Sağolasın canım. . Ben yarın başka bir şehra gideceğim için buhüne randevu verdi görünür demişti görünmeyince üzüldüm. Ama şimdi daha iyiyim sizlerden gelen güzel yorumlar moral oluyor

Günaydın kizlar bugun ilk dr kontrolum vardi. Dr bebegi gördü kalp atisi icin 1 hafta sonra cagirdi. Cuma tekrar gidecegim insallah hayirlisiyla duyarim.Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin :dua: :dua: :dua:

Eklentiler

• 20190727_095606.jpg
    20190727_095606.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 51
Günaydın kizlar bugun ilk dr kontrolum vardi. Dr bebegi gördü kalp atisi icin 1 hafta sonra cagirdi. Cuma tekrar gidecegim insallah hayirlisiyla duyarim.Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin :dua: :dua: :dua:
maşallah size canım :nazar: :nazar: darısı kalp atışlarına inşallah🙏🙏

:dua: :dua: :dua: :nazar::nazar::nazar: Amin canım. Maşallah. Sağlıkla kucağına al.

Merhaba kizlar konudan uzak kaldım baya ama yazdiklarinizi okuyorum arada hamile kalanlar olmus cok sevindim tebrik ederim. Saglikla dogsunlar. Bende cinsiyeti ogrendim erkekmis :) sizinle paylasmak istedim
Aminnn canim Insallah Rabbim sanada paşani saglikla kucagina almayi nasip etsin

Merhaba kizlar konudan uzak kaldım baya ama yazdiklarinizi okuyorum arada hamile kalanlar olmus cok sevindim tebrik ederim. Saglikla dogsunlar. Bende cinsiyeti ogrendim erkekmis :) sizinle paylasmak istedim
Hayırlısı olsun tatlım. Allah daima mutluluklar versin.

Oo çok havalı olmuş bu. Ay çok güzel ya bende inşallah yarın görürüm merak içindeyim.. 😍😍

Merhaba keseyi gördü ama kalp atışını duymadı. Kesenin çevresinde bir şey oluyormuş onu göremedim dedi. Kese var içinde emriyoda var kalp atışı duyulmadı Cordelia Cordelia Saye- Saye- hilallll hilallll
Çok teknik bilgim yok. Kalp atışı için erken bence. Hayırlısı olsun. Biraz sabır canım. İnşallah kalp atışını da duyacaksın.

Merhaba keseyi gördü ama kalp atışını duymadı. Kesenin çevresinde bir şey oluyormuş onu göremedim dedi. Kese var içinde emriyoda var kalp atışı duyulmadı Cordelia Cordelia Saye- Saye- hilallll hilallll
kuzum kalp atışı için erken olabilir.daha geç haftalarda duyanlarda olmuştu.sen moral bozma pozitif düşün.herşey yolunda ve en kısa zamanda inşallah kalp atışınıda duyarsın 🙏🙏

Back