- 1 Kasım 2015
- 1.389
- 2.002
- 133
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım benim. .Gözünaydin canim bende duymadim daha. Cuma gunu kalp atisi icin cagirdi beni . İnsallah duyariz o pit pit sesleri![]()
Canım hiç belirti oldu mu? Farklı birşeyler?Kızlar bugün başka doktora gittim karından muayene etti 5+5 dedi. Dün saat 3 gibi başka doktor muayene etmişti oda 5+5 dedi normal . Sonuç olarak kese normal kalp atışı için erken dedi 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi sağlıklı ilerliyormu bakalım dedi.
Hiç belirti yok çok hafif kasık sancısı oldu belli belirsiz. Kahve lekelenme devam.Canım hiç belirti oldu mu? Farklı birşeyler?
Bugün güzel birgün minnakın sesini duyacaksın. Herşey güzel olsun...Gözünaydin canim bende duymadim daha. Cuma gunu kalp atisi icin cagirdi beni . İnsallah duyariz o pit pit sesleri![]()
Ayyy mesaji okuyunca cok duygulandim canim sagolasinBugün güzel birgün minnakın sesini duyacaksın. Herşey güzel olsun...
Pazartesi günü gideceğim.. hayırlısı artıkAyyy mesaji okuyunca cok duygulandim canim sagolasinRandevuyu yarina erteledim. Insallah yarin duyarim minnakimin sesini
Yarin haber ederim. Sen ne zaman gidecektin canim
Gözünaydın sağlıkla ilerlesin inşallahGünaydın kızlar ben minnakımın sesini duydum. Cok şükür Rabbime. Kesenin yaninda küçük bi kanama alani olusmus. Dr normal bebek yerlesirken olabilir dikkat et dedi. Baska bi sıkıntı yokmus
Veson
papatyamrm
Cordelia
hilallll
mrssoydas
gözün aydın canım çok şükürGünaydın kızlar ben minnakımın sesini duydum. Cok şükür Rabbime. Kesenin yaninda küçük bi kanama alani olusmus. Dr normal bebek yerlesirken olabilir dikkat et dedi. Baska bi sıkıntı yokmus
Veson
papatyamrm
Cordelia
hilallll
mrssoydas
Günaydın kızlar ben minnakımın sesini duydum. Cok şükür Rabbime. Kesenin yaninda küçük bi kanama alani olusmus. Dr normal bebek yerlesirken olabilir dikkat et dedi. Baska bi sıkıntı yokmus
Veson
papatyamrm
Cordelia
hilallll
mrssoydas
Sagolasin canim. Seninle ayni topikteydik temmuz 2019 anneleri ama nasip olmadi. Insallah bu bebisimi saglikla kucagima alirimGözünaydın sağlıkla ilerlesin inşallah
Aminn canim insallah. Sizlerdende guzel haberler bekliyorum en kisa zamanda. Dualarimdasiniz her zamangözün aydın canım çok şükürAllahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.kendine çok dikkat et ❤
inşallah verebilirm güzel haberler.son iki aydır 26.gün adet oldum.bugün 25.gündeyim.ff e görede pazartesi adet günüm.en son sabah evden çıkmadan kontrol ettim henüz lekelenmede yok.eğer gene 28.inci gün olursam bugün yada yarında lekelenme başlayabilir![]()
![]()
Çook sevindim. Sağlıkla kucağına al inşallah
hilallll güzel bi haber bekliyorum senden de. Bakıp duruyorum.
Aminn canim Allah razi olsun![]()
![]()
Çook sevindim. Sağlıkla kucağına al inşallah
hilallll güzel bi haber bekliyorum senden de. Bakıp duruyorum.
İnsallah lekelenmen baslamaz canim . Hayirlisi ile mucizen gelmistir.inşallah verebilirm güzel haberler.son iki aydır 26.gün adet oldum.bugün 25.gündeyim.ff e görede pazartesi adet günüm.en son sabah evden çıkmadan kontrol ettim henüz lekelenmede yok.eğer gene 28.inci gün olursam bugün yada yarında lekelenme başlayabilir