• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba keseyi gördü ama kalp atışını duymadı. Kesenin çevresinde bir şey oluyormuş onu göremedim dedi. Kese var içinde emriyoda var kalp atışı duyulmadı Cordelia Cordelia Saye- Saye- hilallll hilallll
Gözünaydin canim bende duymadim daha. Cuma gunu kalp atisi icin cagirdi beni . İnsallah duyariz o pit pit sesleri🤗🤗😍😍

Kızlar bugün başka doktora gittim karından muayene etti 5+5 dedi. Dün saat 3 gibi başka doktor muayene etmişti oda 5+5 dedi normal . Sonuç olarak kese normal kalp atışı için erken dedi 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi sağlıklı ilerliyormu bakalım dedi.

Kızlar bugün başka doktora gittim karından muayene etti 5+5 dedi. Dün saat 3 gibi başka doktor muayene etmişti oda 5+5 dedi normal . Sonuç olarak kese normal kalp atışı için erken dedi 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi sağlıklı ilerliyormu bakalım dedi.
Canım hiç belirti oldu mu? Farklı birşeyler?

Benimde tabloma bakar mısınız ekte olması lazım pazartesi 29 unda gittiğimde çarşambaya kadar ilişki olsun dedi ama 29 günde bir oluyorum gelişmiş bi yumurta vardı pazartesi ve salı yumurta akı kıvamı bol akıntı vardı ama ilişki oldugundan mı emin olamadım ama sonrası ya da öncesi olan ilişkilerde öyle bir akıntım olmamıştı

Eklentiler

• Screenshot_20190802_180920_com.popularapp.periodcalendar.webp
    Screenshot_20190802_180920_com.popularapp.periodcalendar.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 34
Temmuzun 29 unda doktora gitmiştim 11.günümdü 29 günde bie oluyorum mayıstan beri yarın olması lazım ovulasyonun 14 gün hesabına göre ama dün yaptıgım ovu testi de negatifti 1 saat sonra koyulaşmıştı ama sonra oldugu için dikkate almadım değerlendirme yapabilen varsa yapabilir mi

:nazar: :nazar: :nazar: Çook sevindim. Sağlıkla kucağına al inşallah:dua::KK200::KK200::KK200:
hilallll hilallll güzel bi haber bekliyorum senden de. Bakıp duruyorum.
inşallah verebilirm güzel haberler.son iki aydır 26.gün adet oldum.bugün 25.gündeyim.ff e görede pazartesi adet günüm.en son sabah evden çıkmadan kontrol ettim henüz lekelenmede yok.eğer gene 28.inci gün olursam bugün yada yarında lekelenme başlayabilir

inşallah verebilirm güzel haberler.son iki aydır 26.gün adet oldum.bugün 25.gündeyim.ff e görede pazartesi adet günüm.en son sabah evden çıkmadan kontrol ettim henüz lekelenmede yok.eğer gene 28.inci gün olursam bugün yada yarında lekelenme başlayabilir
İnsallah lekelenmen baslamaz canim . Hayirlisi ile mucizen gelmistir.🙏🙏🙏

Back
X