- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 47
Tamam canım bakarım teşakkürlerBen metro marketten aldım %100 nar suyu bakabilirsin cam şişelerde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım bakarım teşakkürlerBen metro marketten aldım %100 nar suyu bakabilirsin cam şişelerde
Gerçekten çok sevindim canım. Neden yeterli değil diyor dr. Değer güzel bence iki günde de yeterli artış olursa mucizen seninle inşallah. Tüp bebeğe odaklanıp kendiliğinden hamile kapan şok oluyor. İnşallah değerin kat kat artar sağlıkla ilerlerCanlarım benimm ben tüp bebek için istanbula geldim. Çarşamba günü adet olmam gerekiyordu olmadım. Sabah evde test yaptım 2 çizgi gördüm inanamadım hemen zeynep kağmile geldik kan testi yaptırdım 325 çıktı doktor yeyerli değil dedi. Sevineyim mi üzüleyim mi? Pazartesi günü tüp bbebek merkeznde randevum var. Kontrol edilecek ve tekrar kan değerine bakılacak. Dua edin benim için lütfenn hilallll Veson Cordelia Saye-
Neye göre yeterli değil. Bu günler için çok normal. Hayırlı olsun. Tebrikler tatlım. Sağlıkla katlansın.Canlarım benimm ben tüp bebek için istanbula geldim. Çarşamba günü adet olmam gerekiyordu olmadım. Sabah evde test yaptım 2 çizgi gördüm inanamadım hemen zeynep kağmile geldik kan testi yaptırdım 325 çıktı doktor yeyerli değil dedi. Sevineyim mi üzüleyim mi? Pazartesi günü tüp bbebek merkeznde randevum var. Kontrol edilecek ve tekrar kan değerine bakılacak. Dua edin benim için lütfenn hilallll Veson Cordelia Saye-
İnşallah canım katlanır dua edin benim için lütfenGerçekten çok sevindim canım. Neden yeterli değil diyor dr. Değer güzel bence iki günde de yeterli artış olursa mucizen seninle inşallah. Tüp bebeğe odaklanıp kendiliğinden hamile kapan şok oluyor. İnşallah değerin kat kat artar sağlıkla ilerler
Anlamadım bende neden yeterli değil dedi. Çok sağol canım inşallah ya katlanır sağlıkla gelir..Neye göre yeterli değil. Bu günler için çok normal. Hayırlı olsun. Tebrikler tatlım. Sağlıkla katlansın.
ayyy ne güzel haber yaa.neyi yeterli değilmiş anlamadım.burda daha az değerlerle hamile olduğunu öğrenenler oldu.bence gayet güzel bir değer.hiç olumsuz düşünme.kendine dikkat et bu aralar yeter.inşallah kat kat artar değerin❤Canlarım benimm ben tüp bebek için istanbula geldim. Çarşamba günü adet olmam gerekiyordu olmadım. Sabah evde test yaptım 2 çizgi gördüm inanamadım hemen zeynep kağmile geldik kan testi yaptırdım 325 çıktı doktor yeyerli değil dedi. Sevineyim mi üzüleyim mi? Pazartesi günü tüp bbebek merkeznde randevum var. Kontrol edilecek ve tekrar kan değerine bakılacak. Dua edin benim için lütfenn hilallll Veson Cordelia Saye-
Sağolasın canım benim. . İnşallah yolunda gider herşey... bütün bekleyenlere o çift çizgi tez gelsinayyy ne güzel haber yaa.neyi yeterli değilmiş anlamadım.burda daha az değerlerle hamile olduğunu öğrenenler oldu.bence gayet güzel bir değer.hiç olumsuz düşünme.kendine dikkat et bu aralar yeter.inşallah kat kat artar değerin❤
Maşallah canım tebrik ederim . Neye gore oyle dediki. Bence degerin cok iyi. Saglıkla ilerlesin insallahCanlarım benimm ben tüp bebek için istanbula geldim. Çarşamba günü adet olmam gerekiyordu olmadım. Sabah evde test yaptım 2 çizgi gördüm inanamadım hemen zeynep kağmile geldik kan testi yaptırdım 325 çıktı doktor yeyerli değil dedi. Sevineyim mi üzüleyim mi? Pazartesi günü tüp bbebek merkeznde randevum var. Kontrol edilecek ve tekrar kan değerine bakılacak. Dua edin benim için lütfenn hilallll Veson Cordelia Saye-
Canım çok sevindim. Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallah. Değerin kat kat artsın. Darısı topicte bekleyen herkese olsun. Ben de bebekten dolayı arada girip hızlı hızlı bakıyorum. Sizlerden güzel haberler var mı diye. Senin bu yazını okuyunca nasıl sevindim anlatamam. Kendine çok dikkat etCanlarım benimm ben tüp bebek için istanbula geldim. Çarşamba günü adet olmam gerekiyordu olmadım. Sabah evde test yaptım 2 çizgi gördüm inanamadım hemen zeynep kağmile geldik kan testi yaptırdım 325 çıktı doktor yeyerli değil dedi. Sevineyim mi üzüleyim mi? Pazartesi günü tüp bbebek merkeznde randevum var. Kontrol edilecek ve tekrar kan değerine bakılacak. Dua edin benim için lütfenn hilallll Veson Cordelia Saye-
Çok teşekkürler canım inşallah. ..Maşallah canım tebrik ederim . Neye gore oyle dediki. Bence degerin cok iyi. Saglıkla ilerlesin insallah
Ayy kıyamam ben sana bebeişinin geldiğini okumamıştım. Çok sevindim. Senin yorumunu almakta çok güzeldi. Çok mutlu oldum bende inşallah bebeişimi kuçağıma alırım.Canım çok sevindim. Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallah. Değerin kat kat artsın. Darısı topicte bekleyen herkese olsun. Ben de bebekten dolayı arada girip hızlı hızlı bakıyorum. Sizlerden güzel haberler var mı diye. Senin bu yazını okuyunca nasıl sevindim anlatamam. Kendine çok dikkat et
Sağolasın canım benim. . Bende duyuyprdum hayran olurdum birgün benimde başıma geleceğini hiç düşünmezdim. Sabah bile idrar testi yaparken çok ilgisizdim kafamda hep uzun bekleteyim beşki hayali çizgim olur diyordum. İkinci çizgi hemen belirince şok oldum. Ara ara gidip bakıyorum kendi kendime gülüyorum. allahım yez zamanda sizlerinde haberlerini almayı nasip etsin insallah. .papatyamrm tebrik ediyorum ne güzel bir haber. O kadar çok duyuyoruz ki tüp bebek denemesine başlıcak olanların o ay hamile kaldığını. Ne güzel o kervana katılman. Değerin bence süper hiç kafana takma Rabbim evladını kucağına almayı nasip etsin
Ff ye göre çarşamba günü adet olmalıydımAdet kaç gün gecikti dedin papatyamrm
Ateş ölçmediğin için yumurtladığın tarihi bilmiyoruz. Normalde kaçıncı gün yumurtluyorsun?Ff ye göre çarşamba günü adet olmalıydım
13. Gün yumurtluyorum ogünde yumurta beyazı akıntım gelmişti. Birde 12 temmuzda dr tüp bebek tedavisi için alttan bakmıştı. Birşey görmemesi normal mi?Ateş ölçmediğin için yumurtladığın tarihi bilmiyoruz. Normalde kaçıncı gün yumurtluyorsun?
Normal canım görememesi. Rahat ol. P.tesi bakalım kaç çıkacak. İnşallah mucizen seninle kalacak. Sen kendine dikkat et. Sakın yorma kendini. Dualarımız seninle. Allaha emanet olun.é
13. Gün yumurtluyorum ogünde yumurta beyazı akıntım gelmişti. Birde 12 temmuzda dr tüp bebek tedavisi için alttan bakmıştı. Birşey görmemesi normal mi?