Allah razı olsun canım benim hepiniz iyi ki varsınız.Allah ım en kısa zamanda seninde yüzünü güldürsün canım. 18 temmuź evlilik yıldönümümüz esime o zaman süpriz yapmayi düsünüyorum.ilk sizlerin haberi olduyaaa öyle oturuyordum bi anda aklıma geldin aaa test yapacaktı ne oldu ki diyeçok sevindim canım.Allahım tamamına erdirsin sağlıkla ilerlesin inşallahhh çok tebrik ederim canım
aminn canımm inşallah hepimize nasip olurAllah razı olsun canım benim hepiniz iyi ki varsınız.Allah ım en kısa zamanda seninde yüzünü güldürsün canım. 18 temmuź evlilik yıldönümümüz esime o zaman süpriz yapmayi düsünüyorum.ilk sizlerin haberi oldu❤❤❤
Maşallah Rabbim hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canım çok sevindim senin adınaKizlar ilk müjdeyi size vereyim dedim cok heyecanliyim 1 saat tutabildim simdi yaptim cok şükür Rabbime.
Allah razı olsun canım benim. Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsinMaşallah Rabbim hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canım çok sevindim senin adına♥ darısı başımıza olur inşallah Aminnn
Aminnnnnnnnn canım Allah razı olsun. Aynen süper denk geldi. İnsallah hayırlısıyla saglıklı sıhhatli devam ederaminn canımm inşallah hepimize nasip olurne güzel denk gelmiş ya.maşallah mutluluğunuz daim olsun ❤
Hadi ya çok geçmiş olsun inşallah dondurulmuşlar tutarDenedik canım tuttu sonra düşük oldu
Nasip değilmiş
Dondurulmuşlar var deneyeceğiz
Maddiyattan dolayı beklemedeyiz
Hadi ya çok geçmiş olsun inşallah dondurulmuşlar tutar
Ben 3 aydir adetin 2.gunden 12.gününe kadar bal tarçın cörekotu kullandim canım. Bu karışımı kullanınca ovulasyon testinde t cizgisi cok koyu oldu. Testin pik yaptıgı günü ve bir önceki günü degerlendirebildim. İlişkiden sonra kalcamın altına yastık koydup 15-20dk bekledim.Şubatta düsük yapmıstım.arzerik özel bişey kullandın mi bu ay ve ne zamandır bekliyosun meleğini
Kizlar ilk müjdeyi size vereyim dedim cok heyecanliyim 1 saat tutabildim simdi yaptim cok şükür Rabbime.
Teşekkür ederim canım insallahTebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah
Allah bağışlasın canımEvet canım 1 Temmuz da dünyaya geldi oğlum.ikimizde iyiyiz çok şükür.darısı öncelikle bu topikteki herkese olsun.Allah kucaklarınızı doldursun.hepinize selamlar...
Tebrikler canım. . Sağlıkla ilerlesin inşallah. .Kizlar ilk müjdeyi size vereyim dedim cok heyecanliyim 1 saat tutabildim simdi yaptim cok şükür Rabbime.
Canım sen demi tüp bebeğe başaldın?Kızlar tüp bebekte ateş durumu ne oluyor? Bebek tutunca mı ates yükseliyor?
Evet canım 5 embriyom var hazır olunca transfer ettircem.sen?Canım sen demi tüp bebeğe başaldın?
Aminnn canım insallahTebrikler canım. . Sağlıkla ilerlesin inşallah. .
Bende yarın muayene olacağım bir aksilik çıkmaz ise cuma günü edetimin ikinci günü tedaviye başlıyoruz. Benim enriyom yok sil baştan başlıyoruz. Korkulu bir sürecim başladıEvet canım 5 embriyom var hazır olunca transfer ettircem.sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?