Allah razı olsun canım benim
Yükselmiyor, bir çıkıyor bir düşüyor falan. Yani benim kistte öyle oldu. Tablodan hamilelik anlaşılmıyor ama yumurtanın çatladığı kesin. Çok çok güzel bir tablo. Fazla ümitlendirmek istemiyorum seni hayırlısı diyelim.Allah razı olsun canım beniminşallah öyledir. Bakalım merak icindeyim var mı yok mu. Kist olunca ateş nasıl oluyor hic yükselmiyor mu?
Benim tablomda çok garip bu ay hiç böyle olmazdı. Ateşim bi düşüyo bi yükseliyo. Dün doktoruma gittim, minik ve zararsız bi kistim olduğunu öğrendim. Tablom neden böyle inişli çıkışlı?Yükselmiyor, bir çıkıyor bir düşüyor falan. Yani benim kistte öyle oldu. Tablodan hamilelik anlaşılmıyor ama yumurtanın çatladığı kesin. Çok çok güzel bir tablo. Fazla ümitlendirmek istemiyorum seni hayırlısı diyelim.
İnşallah canım yumurta catlamiş olsun da tutarsa süper olur. Tutmazsada diger ay bi daha deneriz. herşeyin hayırlısı olsun. Cuma gününün hürmetine Rabbim herkesin dualarını kabul etsin.Yükselmiyor, bir çıkıyor bir düşüyor falan. Yani benim kistte öyle oldu. Tablodan hamilelik anlaşılmıyor ama yumurtanın çatladığı kesin. Çok çok güzel bir tablo. Fazla ümitlendirmek istemiyorum seni hayırlısı diyelim.
aminnn inşallah canım aslında test yapsan çıkar belkiİnşallah canım yumurta catlamiş olsun da tutarsa süper olur. Tutmazsada diger ay bi daha deneriz. herşeyin hayırlısı olsun. Cuma gününün hürmetine Rabbim herkesin dualarını kabul etsin.
Kistten olabilir canım.Benim tablomda çok garip bu ay hiç böyle olmazdı. Ateşim bi düşüyo bi yükseliyo. Dün doktoruma gittim, minik ve zararsız bi kistim olduğunu öğrendim. Tablom neden böyle inişli çıkışlı?
Aynen canim cikarda ben sehirdısindayim test yapamiyorum. Test alabilirsem gizli gizli yaparimaminnn inşallah canım aslında test yapsan çıkar belki
güzel haberler bekliyoruz inşallah aminnnAynen canim cikarda ben sehirdısindayim test yapamiyorum. Test alabilirsem gizli gizli yaparim
İnsallah canım bakalım verebilecek miyimgüzel haberler bekliyoruz inşallah aminnn
Maşallah hayırlı olsun sağlıkla gelsinKizlar ilk müjdeyi size vereyim dedim cok heyecanliyim 1 saat tutabildim simdi yaptim cok şükür Rabbime.
Cok sagol canimMaşallah hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Maşallah hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahKizlar ilk müjdeyi size vereyim dedim cok heyecanliyim 1 saat tutabildim simdi yaptim cok şükür Rabbime.
Aminnn canim insallahMaşallah hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahdarısı bekleyen isteyen herkesin başına
yaaa öyle oturuyordum bi anda aklıma geldin aaa test yapacaktı ne oldu ki diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?