canım ateşin tekrar fırlamış bak hemen umutsuzluğa kapılma.tabiki her sonuca hazırlıklı olmalıyız ama inşallah düşündüğümüz gibi yerleşme düşüşü olmuşturSagolun kızlar cevapladıgınız icin hayırlısı olur inşallah. Bana olmadı gibi geliyorsabahki atesi cok merak ediyorum
Aynen canim tekrar tekrar ölctüm 36.5 cikti. Insallah dedigin gibi yerlesme dususudur .Hayirlisi artik insallah yuksek devam eder❤canım ateşin tekrar fırlamış bak hemen umutsuzluğa kapılma.tabiki her sonuca hazırlıklı olmalıyız ama inşallah düşündüğümüz gibi yerleşme düşüşü olmuştur
Herşeyin yoluna girmesine çok sevindim. Oğluşun sıkı sıkı tutumuş sana salıkla gelsin inşallah canım çok güzel bir haber bu darısı bizeGüzel anneler selam hepinize.. uzun süredir girmiyordum buraya.. zor bi hamilelik döneminden çıktım her teli aldığımda saçma sapan şeyler okuyup strese giriyordum özellikle kkdan kendimi uzak tutmaya çalıştım ama sürekli dualarımdaydınız
Bu hafta detaylı ultrasyona girdim kızlar plasentam yukarı çıkmış biraz da olsa derin bi nefes aldım ❤ Ve teyzeleri oğlum olacakmış Allah'ın izniyle sağ sağlim kucağıma alırım inşallah
Kızlar sakın umudunuzu kaybetmeyin.. sakın bugünleri yaşayacağımı hayal bile edemiyordum.. bunu çok iyi biliyorsunuz eminim ki hepinizin güzel haberlerini alacağız.
Ben gerçekten vakti, zamanı olduğuna tüm kalbimle inanıyorum.. umarım o zaman su gibi aksın sizin için insallah hepimiz sağlıkla kuzucuklarımıza kavuşalım ❤
Çok geçmiş olsun. Ateş yükselmemiş. Yarın ki ateşi görmek gerek.Cordelia merhaba canım. 11. Gün yumurta çatladı mı sence. Bugün iyi değilim kırıklığım var o yüzden galiba bugün ki ateşim yüksek çıktı.
Hergün aynı saatte ölçüyorsun di mi? Klima falan var mı? Gördüğüm kadarı ile yumurta Çatlamamış. Ateş çok düşük.Eki Görüntüle 2286149
Birisi bana tablomu yorumlayabilir mi hiç 35 lere düşmezdi bu ay ilk defa takip edeyim düzenli olarak dedim oda bana böyle oyunlar yapıyor anlayamıyorum
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Ateş yükselmemiş. Yarın ki ateşi görmek gerek.
Et canım... Yükselene kadar devam.Teşekkür ederimçalışmalara devam edeyim mi yani
Çok sağol cnm iyi gidiyor fazla giremiyorum etiketlenince bakıyorum ancak
Hergün aynı saatte ölçüyorsun di mi? Klima falan var mı? Gördüğüm kadarı ile yumurta Çatlamamış. Ateş çok düşük.
Canım klima atesi etkiliyor mu? Biz adanayız ve klimalı odada yatıyoruzHergün aynı saatte ölçüyorsun di mi? Klima falan var mı? Gördüğüm kadarı ile yumurta Çatlamamış. Ateş çok düşük.
Gün içi ateşleri anlamlı değil. Sabah ateşi önemli uyanır uyanmaz ölçtüğümüz.Kizlar bir sorum olacak yanlis okumadiysam yumutlama ile ates yukselir ve dollenme olursa ayni seviyede devam eder .benin atesim yumutlamadan sonra 36.7 ile 37.1 arasi degsiyordu bu sabah 36.5 di oglen adet oldum simdi 37.1 .Adet olunca dusmesi gerekmezmiydi kafam karisti
Etkileyebilir. Misal sıcaklık sıfır derecede bir odada olsanız, üşürsünüz vücut ısınız da düşer. Tabi ki, klima ne kadar etkiler bilmiyorum.Canım klima atesi etkiliyor mu? Biz adanayız ve klimalı odada yatıyoruz
Saat farkı yarım saati geçmesin mümkünse. Ölçmeye devam. Bakalım ne zaman yükselecek. PCO var mı?Hemen hemen aynı saatte ölçüyorum 5.30 ile 7.00 arasında oluyor genelde ve klima Yok hep 36,2 civarlarında olurdu
Tesekkur ederim canimGün içi ateşleri anlamlı değil. Sabah ateşi önemli uyanır uyanmaz ölçtüğümüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?