- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Kimyasal gibi duruyor fakat başlangıçta istisnai olarak sonradan yükselen duydum. Her şekilde hamile kalabiliyorsun. Bekleyelim sabırla üzülme canımPazar-salı-perşembe son olaarak bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimyasal gibi duruyor fakat başlangıçta istisnai olarak sonradan yükselen duydum. Her şekilde hamile kalabiliyorsun. Bekleyelim sabırla üzülme canımPazar-salı-perşembe son olaarak bugün
Inşaallah benimde yükselir çok üzülüyorum tek çare herzamanki yaptığımız gibi dua etmekKimyasal gibi duruyor fakat başlangıçta istisnai olarak sonradan yükselen duydum. Her şekilde hamile kalabiliyorsun. Bekleyelim sabırla üzülme canım
Uzulme canim Rabbim ol desin yeter ki inan sonradan olmasi daha kötü 4 ay once 16 haftalik bebegimi kaybettimInşaallah benimde yükselir çok üzülüyorum tek çare herzamanki yaptığımız gibi dua etmek![]()
Allah razı olsun. Hayırlısı neyse o olsun hakkımızdaUzulme canim Rabbim ol desin yeter ki inan sonradan olmasi daha kötü 4 ay once 16 haftalik bebegimi kaybettim
Sabirla bekle ve dua et hakkinda hayirlisi olsun
Günaydın canım muhtemelen erken yumurtlamış olabilirsin ateş ölçmeyince de işte böyle stresler oluyor :) yani her şekilde stresgünaydın kızlar...ya benim bu ay değişik gidiyoreskiden lekelenmelerim hep kahve hatta bazen çamur gibi olurdu bu ay ne lekelenme diyebiliyorum ne adet geldi diyebiliyorum.2 gündür normal kan geliyor.afedersiniz tuvalete,oturunca musluk pıt pıt damlatır ya benden de hızlı hızlı kan damlıyor.ama gün içinde artma çoğalma olmuyor.bugün 25.gün ateşim 36.3 çıktı.ilk kez 25.gün ateşim bu kadar düşük.daha önce bu günlerde hep 36.5-36.6 çıkardı.bu ay ben erken yumurtladım galiba.
yok kuzum stres olmak değilde düzenimin değişmesi her zamankinden farklı şeyler olmasına gıcık oldum.bide o adet tam başlamayıncada insanda bi sinir oluyor elinde olmadan.sürekli gergin hissediyorum kendimi.ateş ölçmeyince herşeyi not almıştım.akıntım 9. ve 11. gün çok yoğun gelmiş.ya erken yumurtladım bugün adet gelir yada böyle az az gele gele tam günümde sökülecek.bekleyip göreceğim artıkGünaydın canım muhtemelen erken yumurtlamış olabilirsin ateş ölçmeyince de işte böyle stresler oluyor :) yani her şekilde stressanırım tam sökülemiyorsun
Canım 11. Gün yumurtlama akıntısı girmişsin. Muhtemel o gün çatladı. En geç yarın sökülür adetgünaydın kızlar...ya benim bu ay değişik gidiyoreskiden lekelenmelerim hep kahve hatta bazen çamur gibi olurdu bu ay ne lekelenme diyebiliyorum ne adet geldi diyebiliyorum.2 gündür normal kan geliyor.afedersiniz tuvalete,oturunca musluk pıt pıt damlatır ya benden de hızlı hızlı kan damlıyor.ama gün içinde artma çoğalma olmuyor.bugün 25.gün ateşim 36.3 çıktı.ilk kez 25.gün ateşim bu kadar düşük.daha önce bu günlerde hep 36.5-36.6 çıkardı.bu ay ben erken yumurtladım galiba.
1 yeter diyorumBide kizlar ben bal tarcin corekotunu gunde bir defa yapiyorum kist falan olmasin diye acaba 2 keremi yapsam bilemedim benim yumurtalar cok buyuyup kist olabiliyor cünkü![]()
ilk kez bu kadar erken yumurtlamam oluyor.hatta 10.gün akıntım kırmızılı gelmişti..aynen canım bugün yarın sökülür.hele bugün beni mahvetti sıkıntısı gerginliğiCanım 11. Gün yumurtlama akıntısı girmişsin. Muhtemel o gün çatladı. En geç yarın sökülür adetönümüzdeki ay senin mucizen gelsin.
Ankaraya gelip ısıracağım bebeğini, sen bizi niye bekletin diye
![]()
Demi yine 1 kere yapayim belki cok buyur1 yeter diyorum![]()
dünden geleceği belliydi zaten kuzum.bu sabah ağrısıyla uyandım başlamış şükür..yok canım bu ay da ölçmeyeceğim.böyle daha rahatım.bu şekilde denemeye devam.hayırlısı olsunhilallll canım başlamış adet hayırlısı diyelim. Bu ay ateş takibine devam mı?
Aynen canım hayırlısı neyse o olsundünden geleceği belliydi zaten kuzum.bu sabah ağrısıyla uyandım başlamış şükür..yok canım bu ay da ölçmeyeceğim.böyle daha rahatım.bu şekilde denemeye devam.hayırlısı olsun![]()
ben de 2 seneye yakındır ölçüyorum dediğin gibi biraz yordu.kendi stresimizle başa çıkamıyorken bide bununla daha çok stres olduk.aslında güzel yöntem ama sakın kalamıyorum ben kendi adıma.bu ay rahattım.lekem gelene kadarda adet olacağım günü bile bilmiyordum.tabiki bende buralarda olacağım.bir gün hamile kalırsam bizden kimse kalmasada burda,gene de gelip paylaşacağım :)Aynen canım hayırlısı neyse o olsunaçıkcası bende bundan sonra ölçmeyi düşünmüyorum. Neredeyse bir senedir ölçüyorum ama biraz yordu beni bu süreç o yüzden böyle devam. Buraya da sadece size bakmaya geliyorum belki güzel haberler vardır diye. Yoksa aklıma bile gelmiyor
tedavin hayırlı olur ve inşallah güzel sonuçlanır canım.yolladığın videoyuda seyredeceğimMerhaba kızlar bugün bir video izledim bunu sizinde izlemenizi istiyorum. Belki izleyeniziniz vardır. Ben önümüzdeki ay tüp bebek görüşmesine gidiyorum ben artık deneyemem istesemde söylediklerini bulunduğum yerde alma şansım yok. Videyu paylaşamıyorum adını yazacam youtube yazdığınızda çıkacaktır. İzleyin lütfen
hilallll
Cordelia
uniq12 Eki Görüntüle 2279058 ve ekleyemediğim herkese
Teşekkürler canım inşallah herşey yolunda gider. .tedavin hayırlı olur ve inşallah güzel sonuçlanır canım.yolladığın videoyuda seyredeceğim![]()
![]()