• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaar kan verdim ❤️ bat dündü.. iki gün sonra güzelce artmış olur inşallahhhh değerim 🙏🙏🙏

Eklentiler

• 9EB14AC0-BB4E-4713-ADDD-D5C44276ED88.png
    9EB14AC0-BB4E-4713-ADDD-D5C44276ED88.png
    130,5 KB · Görüntüleme: 58
bugün pembe akıntım gelince heralde adetim yaklaştı dedim ff e girip adet zamanına baktım 😊 23.günümdeymişim.adet geliyor.ilişki günlerini not almıştım zaten olmazmış bu ay ;) hangi günler yumurtladım bilmiyorum tabi ama her zamanki günlerse biz o günleri boş geçmişiz zaten ;)

bugün pembe akıntım gelince heralde adetim yaklaştı dedim ff e girip adet zamanına baktım 😊 23.günümdeymişim.adet geliyor.ilişki günlerini not almıştım zaten olmazmış bu ay :KK66: hangi günler yumurtladım bilmiyorum tabi ama her zamanki günlerse biz o günleri boş geçmişiz zaten :KK66:
Hahaha hilal bu listede bi sen bi ben kalicaz gibi. Bossverr takma kafana siramizi bekleyelim

Hahaha hilal bu listede bi sen bi ben kalicaz gibi. Bossverr takma kafana siramizi bekleyelim
😊😊hayırlısı olsun napalım.şimdiye kadar kendimi sıktım olmadı bu seferde hiç sıkmadım olmadı.en azından kafam rahattı strese girmedim.elbet bizede sıra gelir be gülüm 😆

😊😊hayırlısı olsun napalım.şimdiye kadar kendimi sıktım olmadı bu seferde hiç sıkmadım olmadı.en azından kafam rahattı strese girmedim.elbet bizede sıra gelir be gülüm 😆
Varya dün gece düşündüm dedim bizim kızın adet öncesi lekelenmeleri oluyordu ne oldu ne alem acaba diye. Bi girdim sen yazmışsın :) sağlık olsun canım vardır Rabbimin bir bildiği mrssoydas mrssoydas canım tebrik ediyorum. Kimyasaldan sonra ne iyi gelmiştir sana bu haber. İnşallah güzelce katlanarak artar

Varya dün gece düşündüm dedim bizim kızın adet öncesi lekelenmeleri oluyordu ne oldu ne alem acaba diye. Bi girdim sen yazmışsın :) sağlık olsun canım vardır Rabbimin bir bildiği mrssoydas mrssoydas canım tebrik ediyorum. Kimyasaldan sonra ne iyi gelmiştir sana bu haber. İnşallah güzelce katlanarak artar
lekelenmelerim bana çok sağdık maşallah hiç bırakmıyorlar beni.öyle canım yapacak bişey yok.hayırlısı olsun ;)

Back