Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah inşallah inşallah canım
Aynı saatte vermeye çalış canım. Maşallah sizeİnşallah inşallah inşallah canımiçim pırpır yapıyor
2-3 saate giderim kan vermeye, dilerim yükselmiş olur
![]()
Hadi gözünaydın canım çok iyi sonucunKızlaaarCordelia cımm sonucum çıkmış, iki katlinden beş eksik
denklem gibi oldu ama normal dimiiiiiiii
![]()
canım maşallah ikinizedeKızlaaarCordelia cımm sonucum çıkmış, iki katlinden beş eksik
denklem gibi oldu ama normal dimiiiiiiii ❤
Maşallah canim degerin cok iyiKızlaaarCordelia cımm sonucum çıkmış, iki katlinden beş eksik
Tebrik ederim canim saglikla ilerlesin insallahBenimde 91 cıktı![]()
3.değerim ama canm ilk 42-65-91 çıktı pek iyi gitmiyor ☹Tebrik ederim canim saglikla ilerlesin insallah
Maşallah canım.. sağlıkla ilerlesin inşallah. .KızlaaarCordelia cımm sonucum çıkmış, iki katlinden beş eksik
Hmm diger degerlerini bilmiyordum canim kimyasal olabilir mi. Dr ne dedi. Herseyin hayirlisini dile canim3.değerim ama canm ilk 42-65-91 çıktı pek iyi gitmiyor ☹
Pazartesi adını koyucaz umutsuzluğa kapılma dedi . Artış olursa güzel şekilde iyi dedi yani p.tesi günü beklicem ☹Hmm diger degerlerini bilmiyordum canim kimyasal olabilir mi. Dr ne dedi. Herseyin hayirlisini dile canim
Mükemmel canım benim.KızlaaarCordelia cımm sonucum çıkmış, iki katlinden beş eksik
Eeeee niye üzüldün?Benimde 91 cıktı![]()
3.değerim çünkü ilk 42-65-91 çıktı sonuncusuEeeee niye üzüldün?
Canım kaç günde bir baktırdın?Benimde 91 cıktı![]()
Pazar-salı-perşembe son olaarak bugünCanım kaç günde bir baktırdın?