• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
😔 canımm çok üzüldüm. Rabbim hakkında hayırlısını versin ne yapılacak peki? Bir müdahele olacak mı?
Evet canım yarın hastaneye yatışım yapılıyor, küçük olduğu için önce iğne yapılacak bir de kürtajla rahim içi temizlenecek. Vücudum iğneye verdiği tepki yeterli olmazsa o zaman da ameliyat.. sol tüpteymiş.. her şey Allah’tan...

Evet canım yarın hastaneye yatışım yapılıyor, küçük olduğu için önce iğne yapılacak bir de kürtajla rahim içi temizlenecek. Vücudum iğneye verdiği tepki yeterli olmazsa o zaman da ameliyat.. sol tüpteymiş.. her şey Allah’tan...
Yaaa canım cok üzüldüm Allah im herseyin hayırlısını nasip etsin.Allah tan dr kontrolundeydin hemen haberiniz oldu bari. Sen iyi ol yeter ki❤❤❤

Canım çok çok geçmiş olsun. İnanıyorum ki ameliyat olmadan çözülecek durumun 🙏🏼 Dediğin gibi Herşey Allah’tan. Rabbim önce sana sağlık versin

mrssoydas mrssoydas canım geçmiş olsun. Ben iki kere dış gebelik geçirdim. İlki iğne ve küretajla sonlandı, ikincisi sadece iğneyle. Benimde sol tüpümdeydi. Allah yardımcın olsun. Bilmiyorum çektirdin mi ama sonrasında mutlaka hsg çektir. Benim hsg normal dediler histereskopi de çıktı sol tüpüm tamamen kapalıymış

kızlar ya şimdi ben ayın 15 inde adet oldum.3 gün oldum bitti.4.gün hiç bişey gelmedi.5.gün beyaz akıntının içinde bir kaç yerde kan vardı.o gün gün boyuncada akıntım sildikçe pembesiydi.heralde adetin kalanları dedim ama dün ve bugün de hala sildikçe kahveyle pembemsi arası geliyor akıntım.ve karnında bazen sol kasığımda belimde değişik bir ağrı dolaşıyor.benim adetim birden kesilir biter.ertesi gün belki çok az lekelenme olurdu.böyle üst üste devam etmezdi hiç.neyden olabilir sizde

Ayın sonunda kontrole gidicez bakalım doktor ne dicek kalbinde de üfürüm varmış bıngıldak küçüklüğünden sonra onuda söylediler:(
Canım moralini bozma şimdi çok şeyler görürler sonra önemli değilmiş de diyebilirler sen bebeişine odaklan. Güzel haberlerle gel inşallah. .

kızlar ya şimdi ben ayın 15 inde adet oldum.3 gün oldum bitti.4.gün hiç bişey gelmedi.5.gün beyaz akıntının içinde bir kaç yerde kan vardı.o gün gün boyuncada akıntım sildikçe pembesiydi.heralde adetin kalanları dedim ama dün ve bugün de hala sildikçe kahveyle pembemsi arası geliyor akıntım.ve karnında bazen sol kasığımda belimde değişik bir ağrı dolaşıyor.benim adetim birden kesilir biter.ertesi gün belki çok az lekelenme olurdu.böyle üst üste devam etmezdi hiç.neyden olabilir sizde
Canım nedir durumun? Var mı hala lekelenme gibi

dün en son akşam çok hafif geldi.bugün yok henüz kuzum.insan böyle şeylerde bi acaba oluyor ya.hamile olabilirmiyim diye 🙈 sonra dedim nereye hamile oluyorsun sular seller gibi adet oldum 😁
🤪 tükenmeyen umut yapmışlar. Benimde sanırım 3 günüm kaldı. Ama ilginç bir şekilde 3 gündür ölçüyorum hep 36.1 çıkıyor normalde adete 1 2 gün kala o derecelere düşerdi. Şimdi 6 gün öncesinden böyle oldu

🤪 tükenmeyen umut yapmışlar. Benimde sanırım 3 günüm kaldı. Ama ilginç bir şekilde 3 gündür ölçüyorum hep 36.1 çıkıyor normalde adete 1 2 gün kala o derecelere düşerdi. Şimdi 6 gün öncesinden böyle oldu
umudumuz biterse bizde biteriz 🤣 her koşulda umut var işte napalım ;) hayırlısı kuzum.belki geri çıkar çünkü daha günün çok

Back