Hayırlîsı canim cok sagol mesajin iyi geldiCanım ateş düşük, senin normal durumuna göre ama içeride neler olduğunu Allah bilir. Kesin hamile tablosu gözüküp adet olan da var senin gibi düşük ilerleyip hamile olan da. Moralini bozma inşallah mucize olur.
Canım moralini bozma hemen. Bence kan verAma yine de silikleşmemesi gerekirdi sankibariz silikleşmiş baksana üstteki dün, alttaki bugün, öğlene doğru kan vermeye giderim
Tebrikler bariz belli olmuş. Sağlıkla ilerlesin inşallah. .Günaydın hatunlar, koyulaşma var mııııı
Hadi gözünaydın canım sağlıkla ilerlesin kat kat artsın inşallahKızlaaar kan verdimbat dündü.. iki gün sonra güzelce artmış olur inşallahhhh değerim
Çok güzel canım sağlıkla kat kat artsın inşallahKızlaaar kan verdim ❤ bat dündü.. iki gün sonra güzelce artmış olur inşallahhhh değerim
canım maşallahKızlaaar kan verdim ❤ bat dündü.. iki gün sonra güzelce artmış olur inşallahhhh değerim
Kızlaaar kan verdim ❤ bat dündü.. iki gün sonra güzelce artmış olur inşallahhhh değerim
Maşallah canim ne güzel cikmis degerin saglikla artsin insallahKızlaaar kan verdim ❤ bat dündü.. iki gün sonra güzelce artmış olur inşallahhhh değerim
canımm degerın guzel cıkmıs katlanarak artsın ınsallahBugün verecektim ama doktorum izindeymiş, ayrıca bu sabah testim düne göre biraz silik çıktı aynı marka olmasına rağmen
inşallah dahada katlanır değerin sağlıkla ilerler gebeliğin canımBenimde adet 2 gun gecikmeyle değerim 42.3 çıktı 2 gun sonra 65 yarınki değerimi bekliyoruz kızlar
Canim gozun audin cok sevinfim senin icin ❤Kızlaaar kan verdim ❤ bat dündü.. iki gün sonra güzelce artmış olur inşallahhhh değerim
Hahaha hilal bu listede bi sen bi ben kalicaz gibi. Bossverr takma kafana siramizi bekleyelimbugün pembe akıntım gelince heralde adetim yaklaştı dedim ff e girip adet zamanına baktım23.günümdeymişim.adet geliyor.ilişki günlerini not almıştım zaten olmazmış bu ay hangi günler yumurtladım bilmiyorum tabi ama her zamanki günlerse biz o günleri boş geçmişiz zaten
Hahaha hilal bu listede bi sen bi ben kalicaz gibi. Bossverr takma kafana siramizi bekleyelim
Varya dün gece düşündüm dedim bizim kızın adet öncesi lekelenmeleri oluyordu ne oldu ne alem acaba diye. Bi girdim sen yazmışsın :) sağlık olsun canım vardır Rabbimin bir bildiğihayırlısı olsun napalım.şimdiye kadar kendimi sıktım olmadı bu seferde hiç sıkmadım olmadı.en azından kafam rahattı strese girmedim.elbet bizede sıra gelir be gülüm
lekelenmelerim bana çok sağdık maşallah hiç bırakmıyorlar beni.öyle canım yapacak bişey yok.hayırlısı olsunVarya dün gece düşündüm dedim bizim kızın adet öncesi lekelenmeleri oluyordu ne oldu ne alem acaba diye. Bi girdim sen yazmışsın :) sağlık olsun canım vardır Rabbimin bir bildiğimrssoydas canım tebrik ediyorum. Kimyasaldan sonra ne iyi gelmiştir sana bu haber. İnşallah güzelce katlanarak artar
Amin inşaallah kuzum yainşallah dahada katlanır değerin sağlıkla ilerler gebeliğin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?