Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugün pembe akıntım gelince heralde adetim yaklaştı dedim ff e girip adet zamanına baktım 23.günümdeymişim.adet geliyor.ilişki günlerini not almıştım zaten olmazmış bu ay hangi günler yumurtladım bilmiyorum tabi ama her zamanki günlerse biz o günleri boş geçmişiz zaten

Hahaha hilal bu listede bi sen bi ben kalicaz gibi. Bossverr takma kafana siramizi bekleyelim

Hahaha hilal bu listede bi sen bi ben kalicaz gibi. Bossverr takma kafana siramizi bekleyelim
hayırlısı olsun napalım.şimdiye kadar kendimi sıktım olmadı bu seferde hiç sıkmadım olmadı.en azından kafam rahattı strese girmedim.elbet bizede sıra gelir be gülüm

hayırlısı olsun napalım.şimdiye kadar kendimi sıktım olmadı bu seferde hiç sıkmadım olmadı.en azından kafam rahattı strese girmedim.elbet bizede sıra gelir be gülüm
Varya dün gece düşündüm dedim bizim kızın adet öncesi lekelenmeleri oluyordu ne oldu ne alem acaba diye. Bi girdim sen yazmışsın :) sağlık olsun canım vardır Rabbimin bir bildiği mrssoydas canım tebrik ediyorum. Kimyasaldan sonra ne iyi gelmiştir sana bu haber. İnşallah güzelce katlanarak artar

lekelenmelerim bana çok sağdık maşallah hiç bırakmıyorlar beni.öyle canım yapacak bişey yok.hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…