• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yazdıklarına katılıyorum bende tüp bebeğe karar vermemdeki etkenler aynı her ay strese giriyorum. Oldu olmadı.. adam istemez zorla yatağa götürmek. İşkence gibi. 😊
Kesinlikle öyle iki sene kendimi harap etmişim. Kafadan atın falan diyorlar ama benim için mümkün olmadı yani. Birde yaş ilerledikçe iyice stres oldum

Kesinlikle öyle iki sene kendimi harap etmişim. Kafadan atın falan diyorlar ama benim için mümkün olmadı yani. Birde yaş ilerledikçe iyice stres oldum
Aynen canım. Benimde yaş baya ilerledi oda stres ediyor. Bugün yumurtlamamın 7. Günü ff ye göre belimde hafif ağrı var birazda kahve lekelenme oldum umursamadım bir daha wc gittiğimde peçeteye pembe renk gelince hemen yattım progestan fitil kullandım uzanıyorum. Şimdi ne oluyor stresindeyim.😀 ağusyos biran önce gelsede güzelce bir doktora görünsem😊. Senin ne kadar kaldı?

Aynen canım. Benimde yaş baya ilerledi oda stres ediyor. Bugün yumurtlamamın 7. Günü ff ye göre belimde hafif ağrı var birazda kahve lekelenme oldum umursamadım bir daha wc gittiğimde peçeteye pembe renk gelince hemen yattım progestan fitil kullandım uzanıyorum. Şimdi ne oluyor stresindeyim.😀 ağusyos biran önce gelsede güzelce bir doktora görünsem😊. Senin ne kadar kaldı?
Benim artık bekleme zamanı canım. Haftaya ilaçları bırakacağım sonrası bebekler ne zaman gelmek isterlerse nasip bakalım. İnşallah hayırlısıyla sonuçlanır tedavin

Günaydın kızlaar, bugün de böyle çıktı ama ateşim düşer gibi oldu 🤔

Eklentiler

• 0AFBDFCD-ACEF-437C-B365-2241CA2CDA6C.jpeg
    0AFBDFCD-ACEF-437C-B365-2241CA2CDA6C.jpeg
    64,2 KB · Görüntüleme: 68
İlk 5 dk’da çıktı canım inşallah güzelce koyulaşarak devam eder 🙏🙏 iki ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım onda da böyle silikti 🙄
İnşallah bu sağlıkla ilerler canım hemen karamsarlığa kapılma. Adete kaç gün var

Back