Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canim. Bugün atesimi bir tık yükselmiş görünce sabah test yaptım kesin hamileyim diye ama yine negatif. Bugün onuncu gün. Olsa çıkardı diye düşünüyorum. Sen ne dersin? Sende durumlar nedir? Güzel haberler ver inşallah..

Günaydın ☀️ benimde nihayet ufacık da olsa bir oynama oldu :) ama test için erken diye düşünüyorum sende sabret bakalım varsa bile hemen çıkmayabilir.

dvtb dvtb canım regl olmuşsun. İnanamadım bakınca çok umutluydum senden. Neyse artık yeni ay yeni umutlar. Tam gaz devam

canım hayırlısı olsun.inşallah bir daha ki aya mucizen seni daha fazla üzmeden gelir 🙏🙏 bu arada progesteronuna tekrar mı baktırsan.Allah korusun hamilelik dışında progestronun yüksek olması başka hastalık belirtiside olabiliyormuş

11. Günüm daha önümde koskoca 3 gün var 😒 en zoru da son günler ama pek umudum yok açıkcası o yüzden test yapmıcam. 20 aydır bekliyorum neticede.

Bizim de dusukten sonraki ikinci denememiz. Ama toplamda bes yildir ugrasiyoruz diyebilirim. Sebepsiz infertilite :( Sanirim ben aksam is cikisinda kan verecegim. Yoksa da en azindan idrar testiyle filan ugrasmam artik.

Bizim de dusukten sonraki ikinci denememiz. Ama toplamda bes yildir ugrasiyoruz diyebilirim. Sebepsiz infertilite :KK43: Sanirim ben aksam is cikisinda kan verecegim. Yoksa da en azindan idrar testiyle filan ugrasmam artik.
Bence sabret birazcık. Zaten çok az kalmış varsa bile çıkmayabiliyor bazen kanda da. Benim de kimyasaldan sonra ki 2. Ayım beklemekten başka yapabileceğimiz birşey yok malesef ki

seni çok iyi anlıyorum nasıl hissettiğinide çok iyi biliyorum.hamile kalıpta yavrularımızı kucağımıza alana kadar da o his bizimle olacak.bende öyleyim.hiç umudum yok gibi.tüp bebekte denesem olmaz kafasındayım hep. uzun zaman oldu elim hiç teste bile gitmiyor.göreceğim şeyden emin gibiyim hep..her seferinde eşime,hiç çocuğumuz olmazsa gene benimle mutlu olurmusun diye sormak geliyor içimden sonra vazgeçiyorum çünkü çok sinirlenir.hem çocuğumuzun olmayacağını düşündüğüm için,hem de çocuk olmazsa benimle mutlu olmayacağını düşündüğüm için.ama niyeyse sanki benim suçum gibi yük hissediyorum..bi taraftan da bizim umut etmekten başka çaremiz yok kuzum.zaten umut ediyoruzki her ay aynı istekle tekrar deniyoruz.olacak bi şekilde.ya kendiliğinden,ya tüp bebekle 😉🙏🙏
Evet bende sanko sucluyum eksikliyim. Onceden mesela cocuk icin fal baktirirdim. Simdi kahve icmek istemiyorum faldan konu acilmasin diye. Kavga ederdik sirf cocuk icin giderdim yanina simfi hic umursamiyorum o geliyor. Her ay aglardim adet olunca simdi hicbisey hissrtmiyorum. Kendime bakiyorum sanki nasir tuttum. Ne biliyim Allah hayirli zamani nasip etsin bekletmeden insallah canim.

Ohh ince ince baş ağrısı geliyor yine :) ben en iyisi hiç ama hiç ümitlenmiyim. Belli ki regl zamanında ziyaret edicek

Evet bende sanko sucluyum eksikliyim. Onceden mesela cocuk icin fal baktirirdim. Simdi kahve icmek istemiyorum faldan konu acilmasin diye. Kavga ederdik sirf cocuk icin giderdim yanina simfi hic umursamiyorum o geliyor. Her ay aglardim adet olunca simdi hicbisey hissrtmiyorum. Kendime bakiyorum sanki nasir tuttum. Ne biliyim Allah hayirli zamani nasip etsin bekletmeden insallah canim.
belkide böyle nasır bağlayıp biraz boşvermek bizim için daha iyi olur kuzum.çok kafamıza takıyoruz.şu an hayatımızın odak noktası çoğumuzun bebek..başka bişey düşünmez hale geliyoruz.dün eşim şans oyunlarından birini oynamış.tutturursak sana şu arabayı alacam falan diye yüksekten sallıyordu 😊 dedim arabayı napacam direk en iyi yerde tüp bebek yaptırırım dedim direk.yani ondan başka hiç bişey gözümde yok.buda iyi değil.salalım artık kendimizi 😉👍

Ohh ince ince baş ağrısı geliyor yine :) ben en iyisi hiç ama hiç ümitlenmiyim. Belli ki regl zamanında ziyaret edicek

Kan sonucumu şimdi aldım 1.86 :bicak:
Negatif sonuç biliyorum ama hep 0.1 çıkardı. Şimdi böyle olunca bir yanım hala acaba var mı diyor ya.. Engelleyemiyorummmm..

Tek belirti atesin dusmemesi aslinda. Bir de ara sira sag yumurtaligimda doluluk hissi var :) Umut fakirin ekmegi.
Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah o ateş hiç düşmez 🙏🏼 Mübarek günlerde güzel haberi alırsın. Benim şu saatten sonra tamamen imkansızlaştı tüm adet belirtilerim başladı. Kendimi kandırmıyorumda hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı diye. Çünkü ne zaman belirtiler başlasa bir iki güne geliyor. Hamile kaldığım ayı çok irdelememiştim ama sanırım bunları yaşamadım o ay

Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah o ateş hiç düşmez 🙏🏼 Mübarek günlerde güzel haberi alırsın. Benim şu saatten sonra tamamen imkansızlaştı tüm adet belirtilerim başladı. Kendimi kandırmıyorumda hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı diye. Çünkü ne zaman belirtiler başlasa bir iki güne geliyor. Hamile kaldığım ayı çok irdelememiştim ama sanırım bunları yaşamadım o ay

Canim sana sadece çıkmadık candan ümit kesilmez diyorum. Sabah ola hayrola
:KK200:

Back