Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen ben de hamile kaldığım ayın değerleri ile karşılaştırıyorum hep :) Benim de her zaman inişler çıkışlar olurken o ay istikrarlı gitmiş. Bu ay da istikrarlı olunca beklentim yükseldi haliyle. İnşallah sonumuz güzel olur..
İnşallah canım. Benim de aynı şekilde diğer aylar hep iniş çıkış olmuş bir tek o ay tek düze gitti. Benim de beklenti yükseliyor ama sonra vücudum adet sinyalleri veriyor gibi hissediyorum

İnşallah canım. Benim de aynı şekilde diğer aylar hep iniş çıkış olmuş bir tek o ay tek düze gitti. Benim de beklenti yükseliyor ama sonra vücudum adet sinyalleri veriyor gibi hissediyorum

Aynı sinyaller bende de var. Ama düşününce hamile kaldığım ayda da vardı :)

iyiymiş ya düşündüğümden daha azmış.maddi durumu iyi olmayan gene çokta gerçi.evlat için bir şekilde verilir.kuzum ateşin iyi ama ya.bence umutsuz olma.adet belirtimde gelmesi henüz diyorsun.ben senin için umut ederim 😉😊🙏
Canim benim inan sen hep duamdasin 😊seninde ates olcumunu birakmana sevindim kafan rahat dene bu ay

Canim benim inan sen hep duamdasin 😊seninde ates olcumunu birakmana sevindim kafan rahat dene bu ay
çok sağol canım Allah razı olsun ❤ bayrama girmeden güzel haberler alacağımıza inanıyorum.biride sen olursun diye diliyorum 🙏 bıraktım valla ölçmeyi.çünkü bayrama denk gelecek.kafam rahat olsun istedim ;)

Gunaydin. Güncel durum böyle. Sende durumlar nedir? Bu arada bugün erken olduğunu bile bile test yaptım. Tabii ki negatif çıktı. :)

Günaydın ayni benim de hani dedim belki bir derece oynar ama yok :) yalnız dün gece hayatımda hiç yaşamadığım bir migren ağrısı yaşadım. Normalde regl öncesi baş ağrılarım olurdu ama dün olan mahvetti hiçbir şeye benzemiyordu

Günaydın ayni benim de hani dedim belki bir derece oynar ama yok :) yalnız dün gece hayatımda hiç yaşamadığım bir migren ağrısı yaşadım. Normalde regl öncesi baş ağrılarım olurdu ama dün olan mahvetti hiçbir şeye benzemiyordu

Hayırdır inşallah. Ben de dün bütün gece rüyamda yaralı bir serçe ile uğraştım. Bir türlü uçamıyor. Zarar görmesin diye yakalamaya çalışıyorum filan :) Hayırlara çıksın.

çok sağol canım Allah razı olsun ❤ bayrama girmeden güzel haberler alacağımıza inanıyorum.biride sen olursun diye diliyorum 🙏 bıraktım valla ölçmeyi.çünkü bayrama denk gelecek.kafam rahat olsun istedim ;)
Bende adet olursam birakicam sabab test yaptim negatif beklicem adeti

Hayırdır inşallah. Ben de dün bütün gece rüyamda yaralı bir serçe ile uğraştım. Bir türlü uçamıyor. Zarar görmesin diye yakalamaya çalışıyorum filan :) Hayırlara çıksın.
Benim regl gelcek belli ki :( yarın da ateşim düşmeye başlar. Çünkü bu baş ağrısı normal değil. İlk defa bu derecede yaşadım ağrıyı. Mide bulantısıyla beraber

Benim regl gelcek belli ki :KK43: yarın da ateşim düşmeye başlar. Çünkü bu baş ağrısı normal değil. İlk defa bu derecede yaşadım ağrıyı. Mide bulantısıyla beraber
ateşin daha düşüşe geçmesi ama canım.baş ağrısı hamilelik belirtiside olabiliyormuş ya ne bileyim ufacıkta olsa bir ümit işte.ateşin düşene kadar bekleyelim bakalım ;)

ateşin daha düşüşe geçmesi ama canım.baş ağrısı hamilelik belirtiside olabiliyormuş ya ne bileyim ufacıkta olsa bir ümit işte.ateşin düşene kadar bekleyelim bakalım :KK66:
Evet kan basıncı arttığından dolayı olabiliyormuş ama dün çatladı başım. Bi de misafirlikteydik artık dayanamadım kalkalım dedim ilaçta içmek istemiyorum ama en son bi parol içmek zorunda kaldım. Normalde ince sızı şeklinde gelirdi. İnşallah düşmez ateşim 🙏🏼 Bide mide bulantısıyla geldi ya baş ağrısı. Rabbim hayırlara çıkartsın

hadi yaa :( hayırlısı olsun canım.sende bayramı rahat kafa geçirip sonra tüp bebeğe yoğunlaşırsın .Allahım da inşallah ilk denemede nasip eder 🙏
Amin canim Allahim sinamasin bizi bebekle. Hayirlisi tabi ama inan testi oyle gormeye alismisim donuğum yani nasil anlatayim sanki hic umidim kalmadi 😓

Merhaba arkadaslar bu tablo nasil sizce?

Eklentiler

• IMG-20190523-WA0005.jpg
    IMG-20190523-WA0005.jpg
    90,7 KB · Görüntüleme: 49
Amin canim Allahim sinamasin bizi bebekle. Hayirlisi tabi ama inan testi oyle gormeye alismisim donuğum yani nasil anlatayim sanki hic umidim kalmadi 😓
seni çok iyi anlıyorum nasıl hissettiğinide çok iyi biliyorum.hamile kalıpta yavrularımızı kucağımıza alana kadar da o his bizimle olacak.bende öyleyim.hiç umudum yok gibi.tüp bebekte denesem olmaz kafasındayım hep. uzun zaman oldu elim hiç teste bile gitmiyor.göreceğim şeyden emin gibiyim hep..her seferinde eşime,hiç çocuğumuz olmazsa gene benimle mutlu olurmusun diye sormak geliyor içimden sonra vazgeçiyorum çünkü çok sinirlenir.hem çocuğumuzun olmayacağını düşündüğüm için,hem de çocuk olmazsa benimle mutlu olmayacağını düşündüğüm için.ama niyeyse sanki benim suçum gibi yük hissediyorum..bi taraftan da bizim umut etmekten başka çaremiz yok kuzum.zaten umut ediyoruzki her ay aynı istekle tekrar deniyoruz.olacak bi şekilde.ya kendiliğinden,ya tüp bebekle 😉🙏🙏

Back